Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej Mamusie,
Madzia śpi, chłop w pracy tak więc mam w końcu czas dla siebie i mogę po dwóch dniach coś napisać.
Zdjęcia Lenki przebojowe 🙂 🙂 Zdolna dziewczynka!
Asiula, wspólczuje powrotu smoczycy!

A ja nie mogę już patrzeć na siebie...ku...a nie dośc że cellulit i rozstępy na nogach to jeszcze mi całą dupę wysypało...i nie wiem od czego. Wrrrrrrrrrrrrrrr....zaczyna mnie dopadać depresja. 😞 😞 😞 😞 😞

Jutro wrzucę kilka fotek Madzi...

Dobranoc Mamusie SPOKOJNEJ NOCY!

• Mamusia
hej mamusie

miś śpi a ja sama siedzę. Brat fruwa po dworze no i mam neta dla siebie 🙂
Fredka superaśnie wyglądasz!!! jak Ty jesteś przy tuszy to ja ze swoją nadwagą mogę się do piachu schować jak struś ...

Ależ Lenka ma piękny ten uśmieszek!!! no a zdjęcie z odkurzaczem mnie rozbawiło na maksa! i jeszcze Twój opis Aga!!! no i życzę by to zapalenie szybko przeszło!

nie pamiętam do czego jeszcze miałam się odwołać...

aaaa... jak dobrze że Dorunia jednak nie urodziła. Teraz to każdy kolejny dzień dzidzi w brzuszku jest na miarę złota i oby siedziała tam jak najdłużej

no i Asia, współczuje powrotu smoczycy...

no i więcej nie pamiętam

• Mamusia
Hej laski.

AgaW waze 63kg.... :/ chce schudnac 8kg... zeby wazyc 55...... ale jakosnarazie mi to nie idzie :/

najgorszy jest brzuch. boooooziu dzisiaj troche zjadlam, wypilam litr wody i taki bebzol ze olaboga!!

A Lenka jest taka sliczna!! i jaka duza przy tych kuzynach!! 🙂)

Asiu kiecka calkiem ladna chociaz tez nie moj gust. wole cos skromniejszego. jejku pokazalabym wam z checia mojej siostry suknie bo mi sie tak podoba ale kurcze... ;/ nie wiem jak sie nazywa a nie chce jej z pokrowca wyjmowac :P

Dobrze ze Dorunia nie urodzila jeszcze ..... chociaz moze lepiej by bylo gdyby ja w tym szpitalu zostawili ale z drugiej strony.... :/ ja w szpitalu sie zanudzilam strasznie :|

Asiula no i koniec wolnosci :P wygon ja jeszcze na tydzien ha 😁

pikasso ahahahaha ja to tak szybko pisalam ze nawet nie zwrocilam uwagi 😁 😁

Persy bys widziala moj cellulit i rozestepy :/ ja pierd..... ten cellulit to jakas masakra :| bylam w tym roku na plazy 3 razy!! w tym 2 razy w srodku nocy :P haha

• Mamusia
haha a ja się chce odchudzać a mąż kuzynki mojego męża powiedział mi ostatnio że wreszcie wyglądam jak kobieta bo nabrałam kobiecych kształtów a nie jak chudzielec wyglądałam wcześniej 🤪 😁 😁
Ma chłop dowcip 😜
A jak ostatnio męża chciałam zaskoczyć i mówie że kiedyś taka szczupła byłam i mu się podobałam to teraz nie moge mu się podobać to mi mówi że gusta się zmieniają 🤪 😁
No wkońcu garfield ze mnie 🤪 🤪 😁 😁 😜 <--- AgaK 😜 😜

• Mamusia
aaa no własnie Asiu mnie się ta kiecka też podoba! i jak najbardziej nadaje się na ślub, moja kuzynka miała podobną, z tym że bez ramiączek. No a jeśli mam wtrącić swoje 3 grosze to ja bym te kwiatki odwaliła powyżej pasa. Myślę że gdyby zaczynały się od pasa i szły w dól wyglądałoby to ładniej, bo mnie się wydaje że ich troszkę tam naćpane jest

• Mamusia
hahha pewnie miało być napaćkane a wyszło naćpane hahaha 😁 😁 no u śmiałam się też 😜

Fredeczko oczywiście że nie jestm Twoich kształtów bo po pierwsze jesteś wyższa szcuplejsza no i cycuszki masz z 6 razy większe jak moje 🤪 🤪
A ja się źle czuje jak teraz wyglądam,ale ni chu chu nie schudne poczekam do zimy wtedy napewno zlece z wagi no tak już mam co ja na to poradze 😜

• Mamusia
faktycznie zakręcone to wszędzie. A np u mnie na gorące do dziecka mówi się "hhhh" albo "gaga" i jeszcze jakoś ale kurna mi wyleciało z głowy a u mojego męża mówią "sisi" to ja się śmieje że jak Artur powie małemu że coś jest sisi to Szymon go nie zrozumie i się posika 🙂

😁 😁 😁 OJ LASKI ALE SIE UŚMIAŁAM Z NAĆPANYCH KWIATKÓW 😁 😁 😁 😁 😁

DOBRE JESTEŚCIE 😁 😁 😁 😁 😁

MITTKO DO GARFIELDA TO TOBIE DALEKO NIE TO CO MI 164 CM WZROSTU A 70 KILO WAGI 🤢 🤢 🤢 🤢

LASKI ZMYWAM SIĘ BO OCZY MI SIE KLEJĄ 😜 😜

DOBRANOC 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
to ja ogólnie mówie ziaziu jak sobie coś emila może zrobić 🤪
To tak jak my papucie mówimy a w Radomiu ciapy 😁 🤪

Oj można by mnożyć tych przykładów 🙂 ja o mam teraz w domu misz masz bo mąż ze śląska i czasem śląskie słowa się wkradają 🙂