Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hej mamuśki

Ewunia, nie smutaj się! napewno będzie ok!!! a zdjęcia cudne!!! Piotruś to caaaaały tata!!! normalnie zdarta skóra z ojca!

cały dzień czytam co pisałyście a jak mam pisać to nie pamiętam...

muszę się pochwalić!!!!!!!! mamy ząbka!!!!!!!!! szok!!!!!!!! tzn to jeszcze nie jest ząbek, a raczej igiełka w miejscu prawej dolnej jedynki no ale jest!!!!! jejku jak go odkryłam to oszalałam ze szczęscia 🙂 jak głupia 🙂

Fredka, to jest chamówa że nam nic nie chcesz powiedzieć 😞 😞 😞 😞 nie ładnie, trzeba było w ogóle nic nie mówić babo!!! teraz nas poszczułaś i co? to my się tu zwierzamy z najskrytszych rzeczy a Ty nic... buuuuuuuuuuuuu

kurna mam dosyć innternetu w play, non stop gubi mi sieć. To jest jakieś nieporozumienie, chcę wejść na sekundę na neta a czekam pół godz zanim złapie sieć...
no mężu własnie wyszedł do pracy, rodzice wracają najwcześniej we wtorek, brat jedzie na działkę do kumpla na kilka dni i zostaniemy sami jak palec. nie byłoby problemu gdyby nie to że sami i pies... pierdolony pies który spierdala jak pojebany... wrrrrrrrr i jak ja mam go wyprowadzić na dwór wieczorem skoro jak Szymek zaśnie to zawsze się budzi po jakimś czasie? no a nie wypuszcze gnoja na dwór samego bo do rana bym siedziała w oknie i czatowała czy wróci bo przecież nie pozwolę mu całej nocy siedzieć na dworze... no a rano? a tam masakra... wszyscy mają wszystko w dupie i na mnie się odbija. nie było by problemu gdyby mały się tak nie budził...
mniejsza z tym

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Teściu zapytał się mnie jak Kamil miał mieć imieniny co mu kupić bo chciał taki rowerek jak teraz są modne dla takich maluszków i kosztują około 100 ale powiedziałam że w tym roku to za mały jest i coś innego niech kupi jak chce. Jakiś czas potem rozmawiałam ze smoczycą że jak teściu chce to małemu może się dołożyć do kojca bo chcę kupić, teściu powiedział że kupi go a nie tylko się dołoży. Pytałam się smoczycy czy tak może być bo teściu do mieszkania nie chce dawać i wszystko przepija a mi do kojca będzie dawał... Powiedziała że lepiej jak dziecku kupi niż ma przepić.
Dzisiaj usłyszałam że wymusiłam na teściu żeby małemu kojec kupił i 100 innych przekręconych rzeczy
Mam dość mam dość mam dość mam dość

• Mamusia
Asiula nie przejmuj się głupią babą,coś mi się wydaje że jej to przyjemność sprawia a Ty się męczysz.Olej ją trzeba było jej przytaknąć.Po za tym najbardziej chyba Ci zależy na opini męża a ten napewno Ci wierzy i wie jaka jest prawda,więc olej tą wstrętną babe 😠 😠
Szkoda że nie mam jak Ci pomóc bo wykończysz się normalnie kobieko 😞

• Mamusia
Asiula wspołczuję... jeny no pech że musicie tam siedzieć... kurna nasze smoczyce mogłyby se ręce podać bo widzę że obydwie są tak samo jebnięte... ta moja przekręciła i całej swojej rodzinie nagadała że jej powiedziałam że przyjadą na chrzest tylko po to żeby się najeść...

kurwa te baby są pojebane... Asiu, trzymaj się dzielnie!!! i żadnych myśli samobójczych!!! ja też je miałam, zrealizowałam i wiem co to znaczy... głowa do góry olej krowe niech se gada, jak musi!!!!

ja lecę bo brat chce kompa przed wyjazdem

do jutra

Jak teściu robi awantury to go straszy że policje wezwie i że go z domu wyrzuci. Więc jej kiedyś powiedziałam żeby nie straszyła tylko to zrobiła to może się opamięta. Więc dzisiaj powiedziała że taka mądra jestem i tak mówię to ciekawe kto będzie na mieszkanie płacił jak teścia wyrzuci...
Wszystko to co dzisiaj opisuję to powiedziała mojemu mężowi kiedy ja się kąpałam nie do mnie.
Bo ona nie wie jak ma się we własnym domu zachowywać bo ja każe być CICHO jak dziecko śpi...
Boże ona mnie jutro dopadnie 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢
ale wezmę telefon na dyktafon nastawie i powiem jej wprost że każda nasza rozmowa będzie nagrywana żebym miała dowód co mówię a jak ona to później przekręca...

fredeczko on by ją pobił w kwietniu... ja teściu i ciotka odciągaliśmy go bo by ją zapierdolił... wtedy pierwszy raz się wpierdoliła przez cały tydzień jak mąż wracał z pracy to ja zaryczana byłam no i nie wytrzymał i był spokój a teraz znowu się zaczęło.

JA JESTEM ŚWIĘCIE PRZEKONANA ŻE ONA JEST CHORA PSYCHICZNIE INNEGO WYTŁUMACZENIA NIE MA BO MOŻNA BYĆ POJEBANYM JAK SIĘ PIJE ALE ŻEBY BYĆ NA TRZEŹWO TAKĄ SZMATĄ TO NIE WIERZE ŻE NORMALNY CZŁOWIEK MOŻE TAKIM BYĆ!

Witam Kobietki 🙂

Kamil w nocy kupę zrobił normalnie od czasów niemowlęcych mu się to nie zdarzało 😲
Nawet, nawet noc tylko od 6:30 nie śpi gagatek już 😞

Normalnie boję się chodzić po domu 😞

Mam nadzieję że pojadę w tym tygodniu do Piotrkowa 🥴 🥴 🥴 Ale to kolega męża by musiał nas zawieść a on robi chrzciny syna w niedziele i nie wiem czy będzie mieć czas... 😞 😞 😞

fredeczko i poszedł by siedzieć za kurwisko 😞

nadrobiłam tak więc Ewo śliczne zdjęcia i super z Was rodzinka 🙂 😘

fredeczko pisz nam tu szybko o kogo chodzi, kto Ci spać nie daje 🤪 😁

Wiola super że pobyt w Polsce udany 🙂

mittka a z tych krakersów to to wszystko nie spada? Jak mam bułkę z sałatą, wędlinką, serem, jajeczkiem i pomidorem to zawsze połowę tego z podłogi zbieram 😁

Miałam od ostatniego posta w sobotę co pisałam 17 stron do nadrobienia 🤪 dawno w weekend tyle napisane nie było 😉 😜

• Mamusia
Asiula opisem się nie przejmuj należy się smoczycy 😠

Co do krakersów to nieraz się zdarzyło że coś zleciało 😜 ale np mężczyźni całego wezmą do buzi i nic im tam nie zleci 🤪 😁

Mąż wczoraj wyczaił taki artykuł i troszke sobie poczytałam o zabobonach no uśmiać się można z niektórych i przeczytajcie sobie to :
"w moim zyciu zdarzyla mi sie taka sytuacja, ze mielismy 7 chrztow na jednej mszy i na koniec wszystkie dzieci sie rozplakaly, jedna babcia krzyknela do swoich chrzacych, aby szybko uciekali z dzieckiem z kosciola bo zbierze wszystkie te krzyki i bedzie ono rozdarte... nagle wszyscy rodzice rzucili sie do ucieczki. Bylo to smieszne i niebezpieczne ale na szczescie mamy szerokie drzwi... ksiadz skomentowal tylko, przed chwila pytalem rodzicow czy wyrzekaja sie szatana.... (regula przy chrzcie) wszyscy powiedzieli tak, a teraz niemal by stratowali wlasne dzieci do pary z obledem zabobonow!!!
"

WITAM

NASZA NOC OK. TYLKO LENKA WYCZAIŁA W KOŃCU ŻE MA ZĘBY I MNIE GRYZIE. JAK TAK DALEJ PÓJDZIE TO BĘDZIE CYCUŚ BAJ BAJ....

ASIULA SZCZERZE CI WSPÓŁCZUJĘ I JUŻ NIE WIEM CO CI PORADZIĆ. MOŻE JEDYNIE TYLE , ŻEBYŚ SOBIE POJECHAŁA CHOCIAŻ NA TYDZIEŃ DO RODZICÓW ODPOCZĄĆ PSYCHICZNIE SKORO MÓWISZ ŻE WYJECHAĆ NA ZAWSZE SIĘ NIE DA...

AGUŚK MÓJ TATA NAZBIERAŁ MI MAŚLACZKÓW KTÓRE WRĘCZ KOCHAM 🙂 OPRÓCZ TEGO TROSZKĘ KOZAKÓW, PRAWDZIWKÓW I JAKIEŚ TAM JESZCZE GRZYBKI ... NIE ZNAM SIĘ ZA BARDZO.. 😁

EWUNIU ŚLICZNE ZDJĘCIE 🙂 WYGLĄDACIE PRZECUDNIE, W SZCZEGÓLNOŚCI TY KOCHANA I ZYCZĘ CI STO LAT Z OKAZJI URODZIN. DUŻO ZDRÓWKA, SZCZĘSCIA I SPEŁNIENIA MARZEŃ I OBY PIOTRUŚ SZYBCIUTKO NAUCZYŁ SIĘ PIĆ MLECZKO Z BUTELKI.

KAJTUCHA A MUSISZ TEGO PSA WYPUSZCZAĆ?? NA SMYCZY Z NIM WYJDZ, NIECH SIĘ ZAŁATWI I DO DOMU Z POWROTEM 🙂

MY DZIŚ MAMY Z MĘŻEM 2 ROCZNICĘ ŚLUBU.. BOŻE.. JAK TO ZLECIAŁO....

MIŁEGO DNIA KOBIETKI 🙂

MITTKO DOBRY TEN ARTYKUŁ. MOJA TEŚCIOWA TO STRASZNA ZABOBONIARA A JEDNOCZEŚNIE DO KOSCIOŁA LATA JAK OPĘTANA. WIĘC JEJ KIEDYŚ POWIEDZIAŁAM JAK MNIE WKURZYŁA ŻE TRZEBA WIERZYĆ W BOGA A NIE W ZABOBONY ... ALE JEJ MINA ZRZEDŁA. 😁 😁

Ewuniu wszystkiego naj naj naj z okazji urodzin 😘 😘 😘

Aga tobie też wszystkiego najlepszego z okazji 2 rocznicy ślubu 😘 Oby Wam zawsze słoneczko świeciło 😘

• Mamusia
Tu macie całe wypowiedzi jeśli macie ochote poczytać,czego to ludzie nie wymyślą 😁 😲
http://www.rodziceradza.pl/Rodzice/Zabobony,q,181575,1,newest,t,1966.html

AgnieszkoW wszystkiego najlepszego dla Ciebie i męża,pociechy z Lenki i duuużo miłości w Waszych serduszkach 😘 😘 😘

A czyli Ewcia dziś ma urodziny?? skasowała się z nk i teraz ni wiadomo.
To Ewo zdrówka dla Ciebie szczęścia w rodzinie i spełnienia marzeń 😘 😘 😘