Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam 🙂

Ewo śliczne zdjęcia i super że wyjazd się udał 🙂 Tez bym tak chciała ale cóż....

Widzę że guzy już na tapecie. U nas też już nie jeden był wypadek. Nawet dzisiaj wysokość łóżka zaliczona bo tak Mateusz Antka pilnował. Ważniejszy komputer niż brat 😠

Jej muszę iść coś zrobić na obiad a tak mi się nie chce 😁

EWO ZDJĘCIA PRZECUDNE 🙂 ALE JEST JEDNO MAŁE ALE PIOTRUŚ BYŁ SAM NA WAKACJACH CZY Z RODZICAMI 😠 WSTAWIAJ JESZCZE FOCIE I SIEBIE POKAŻCIE 😜 😜 😜

ZACHÓD SŁOŃCA Z PIOTRUSIE CUDNY 🤪 🤪 🤪

MY PO OBIADKU 😉

GOSIU CO DO PILNOWANIA NASZYCH MŁODSZYCH DZIECI PRZEZ NASZYCH STARSZYCH DZIECI TO U MNIE TO SAMO Z TYM ŻE U MNIE BAJKI ODWRACAJĄ UWAGĘ 😁 😁 😁 😁

OJ TO SIĘ LASKI ROZPISAŁY 😉 😉 😉 😜 😜 😜

ALE NIEDZIELA I NIE MA CO SIĘ DZIWIĆ 😁

JA PRZEJEŻDŻAŁAM KOŁO FREDKI JAK W ZESZŁYM ROKU NAD MORZE JECHAŁAM 🙂

W OGÓLE KRAJENKA, ZŁOTÓW, JASTROWIE TO MOJEGO SZWAGRA STRONY 🙂

HEJ
MY BYLIŚMY U MOICH RODZICÓW. PRZYWIOZŁAM SOBIE OGÓRKÓW I ZNOWU BEDE KISIĆ. TATA MI GRZYBKÓW NAZBIERAŁ, MAMA OBGOTOWAŁA I TYLKO SOBIE POMARYNUJĘ 😉

EWO PIĘKNE ZDJĘCIA, ALE AGAK MA RACJE, BRAK NA NICH RODZICÓW PIOTRUSIA 🙂
A JA MIESZKAM W ZŁOCIEŃCU, 15 KM OD DRAWSKA POM ( TU GDZIE JEST TEN NAJWIĘKSZY POLIGON W EUROPIE 😉 )

CZEKAMY Z MEŻEM NA PIZZE. MIELIŚMY IŚĆ DO KNAJPY ALE NAM SIE NIE CHCE I ZAMÓWILIŚMY SOBIE CALZONE DO DOMKU 🙂

FREDECZKO NIE ŁADNIE TO TAK NAS TRZYMAĆ W NIEPEWNOŚCI. SZYBKO NAM TU MÓW CO TO ZA MĘŻCZYZNA DODAJE CI SIŁ 🙂 CZYŻBY TO TEN KUZYN AMI ???

DO POTEM :*

• Mamusia
AguśK my to mało fotogeniczni jesteśmy 😜

Fredeczko pisz nam tutaj o kogo chodzi!!! Żadnych tajemnic!

AgaW no to będziesz miała sporo słoiczków na zimę 😉 Ja jeszcze nigdy nic nie robiłam do słoików 😜
Pizza w domku też będzie pyszna!
My z mężem zrobiliśmy się takimi domatorami, że szok 🤪

PIZZA BYŁA PRZEPYSZNA 🙂

EWO MY TEŻ DOMATORZY 😁 😁 ALE TAK NAM DOBRZE 😉
A JA UWIELBIAM KUCHENNE REWOLUCJE 🙂 TAKI KUCHCIK ZE MNIE, CHOC NIE ZAWSZE WSZYSTKO WYCHODZI MI SMACZNE. NP OSTATNIO ROBIŁAM KORNISZONY I DAŁAM ZA MAŁO SOLI I SĄ TAKIE NIJAKIE .. 😞

IDĘ KĄPAĆ LENUSIĘ 🙂

EWCIA NIE MARUDŹ I WSTAWIAJ FOCIE 😠 😜 😁

AGUŚ A JAKIE GRZYBKI TATA ZEBRAŁ BO JA UWIELBIAM BOROWIKI W KAŻDEJ POSTACI 🙂

PIZZA MNIAM 🙂 A MÓJ MĘŻUNIO KURCZACZKA SMAŻY Z PAPRYKĄ 😜 ON JEST TAKI MIĘSKI 😁 😁 😁

FREDKA PISZ NAM TU SZYBKO CO TO ZA FAGAS 😜 😜 😜

NO PROSZĘ JAKA SUPER RODZINKA 🙂

OKLASK MASZ ZA TO 😜 😜 😜

MY TEŻ JUZ PO KURCZACZKU 🙂 BARDZO MI SMAKOWAŁ 🙂

BARTOLINEK ŚPI A JA IDĘ MĘŻA NA ŁYSO OBCIĄĆ 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Piter rozrabia najlepsze na łóżku, a nad morzem spał jak suseł. Raz zasnął o 19 i spał z małymi przerwami do 7 🤪 Ogólnie był wesolutki i grzeczniutki. No i byłam w szoku jak dzielnie zniósł podróż! Domki był super tylko sąsiedzi dosyć głośni. W jednym domku były same babki -wybrały się na wakacje bez chłopów i szalały 😁 Ogólnie szkoda było wracać, ale wszędzie dobrze, a w domku najlepiej 🙂
Od dziś mam już doła 😞 2 razy ryczałam 😞 Za tydzień do pracy więc to będzie ciężki okres dla mnie! Najgorsze, że Piotrek za cholery nie che jeść z butelki, nie zaśnie bez cyca i nie je kaszek. Nie wiem co ja zrobię!

EWUNIU NIE DOŁUJ SIĘ 😞 MOŻE TO PIOTRUSIA ZMOBILIZUJE DO JEDZENIA KASZEK 🙂 GŁÓWKA DO GÓRY 😘 😘 😘

JA KOBITKI SIĘ JUŻ POŻEGNAM Z WAMI 🙂

DOBRANOC 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Hej laski!! 🙂

Nic nie mowie 😉 bo wy plotkary jestescie i zaraz caly brzuszek bedzie wiedzial 😁 hehe zartuje oczywiscie 😁 ale i tak nie powiem 😉

Ajj a ja bylam z kolezanka na plotach i na piwku w pizzeri i na spacerku itd bo pogoda dopisala a wczorj caly dzien w domu z Wiki siedzialysmy to dzisiaj sobie odbilysmy 🙂
a wy co tam wieczorkowo ? 😁

Mam myśli samobójcze 😞 😞 😞

Ta baba jest psychicznie chora wszystko cokolwiek bym nie powiedziała jest przekręcone i wykorzystane przeciwko mnie 😞 😞 😞 Nie mam już siły, nie mam już łez, nie chce mi się żyć 😞 😞 😞 😞