Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej laski! u nas dziś upał 🤪 nie dało rady wyleżeć na plaży nawet pod parasolem! Musieliśmy siedzieć w ogródku przed domkiem. Teraz jak pojemy to idziemy na plażę i mąż się w końcu trochę pokąpie. Ja nadal blada jak ściana. Z dzieckiem to jednak inne wakacje niż zwykle! Do postów odwołam się już po powrocie. Teraz przesyłam tylko moc buziaków Emilce 😘 😘 😘

JA JUŻ WYKAPAŁAM MOJE MNIEJSZE SZCZĘŚCIE 🙂

ALE COŚ MA STRASZNIE DUPKĘ WYSYPANĄ 😞 PIELUCH MU NIE ZMIENIAŁAM TZN ŻADNEJ NOWEJ MARKI, NICZYM DUPĘ NIE SMAROWAŁAM 😞 TERAZ POSYPAŁAM PUDREM 🙂

WIECIE CO BARTEK POTRAFI TRZEĆ ZĄB O ZĄB 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
A my byłyśmy na tej imprezie,a raczej po imprezie bo jak się mamusia zebrała to wszystko się pozwijało 😜 ale zdażyłam nabyć Emili jej pierwszego balona 🤪 na dworze nie zrobił na niej wrażenia za to w domu strasznie jej się spodobał 😁 😁

Teraz mała śpi wykąpana a ja mam czas na brzuszek bo mężu wybył na piwko.

MY JUZ TEZ WYKAPANE. TERAZ TATA MOCZY DUPSKO 😁

LENKA DOI CYCA I MAM NADZIUEJE ZE ZARAZ ZASNIE.

MITTKO MOJA LENKA LUBI SIE BAWIC BALONAMI. POMPUJE JEJ CZESTO BO NAM DUZO Z WESELA ZOSTAŁO 🙂

FREDECZKO DOBRE BYŁO WINKO 😜 😜

EWO FAJNIE ZE NAWET NA WAKACJACH O NAS PAMIETASZ 🙂

ASIULA SUIPER ZE KAMILKOWI SMAKOWAŁA ZUPKA 🙂 TESCIOWA WRÓCIŁA??

GOSIU MASZ CUDNY BRZUNIO. CAŁUSKI 😘

ASIU SUPER ŻE KAMILKOWI ZUPKA SMAKOWAŁA 🙂

A JA ZAŁAPAŁAM DOŁA 😞 ROZMAWIAŁAM PRZED CHWILĄ Z MĘŻEM I POPŁAKAŁ MI SIĘ DO SŁUCHAWKI ŻE BARDZO ŻAŁUJE ŻE NIE MA GO DZIŚ W DOMU 😞 MÓWIŁ WYJAZD WYJAZDEM BO TAKA PRACA ALE ZAWSZE JEŹDZIŁ Z KOLEGĄ A DZIŚ AKURAT KAZALI JECHAĆ MU SAMEMU 😞
AŻ SZKODA MI SIĘ GO ZROBIŁO I DLATEGO MAM DOŁA 😞

• Mamusia
Tak AgnieszkoK w takie dni jak dziś kiedy Twój mąż ma urodzinki to ciężko jest wiem co przeżywacie.Nie smutaj jednak szybko ten wyjazd minie i zrobicie sobie wtedy miłe urodzinowe przywitanko 🙂
Nie fajnie zrobili że samego go puścili 😠
Trzymaj się cieplutko tuule Cię mocno i buziaczki przesyłam na poprawe humorku 😘 😘 😘

DZIEWCZYNY JEST 1.15 A JA NIE SPIĘ. BOLI MNIE PRAWA PIERŚ 😞 NIE WIEM CO JEST GRANE. JAK DOTYKAM TO TAK JAK BYM MIAŁA SINIAKA TAK BOLI, NIE BOLI CAŁA PIERŚ A JEDYNIE POD SPODEM ... 😞 ZROBIŁAM SOBIE OKŁAD Z LIŚCIA OD KAPUSTY.. LENKA WYDOIŁA TEGO CYCA ALE DALEJ BOLI 😞 😞 😞 JEJKU, DZIEWCZYNKI CO TU ZROBIĆ??? BECZEĆ MI SIĘ CHCE 😞

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂

U nas nocka taka sobie,mała się kręciła 🤢

AgnieszkoW ja też tak miałam jak karmiłam.Jak Emila nie wypiła z piersi na czas to mnie bolało potem jak już wydoiła to przez jakąś godzinke nadal bolało.Nie wiem co to może być,mam nadzieję ze Ci przeszło i nie męczyłaś się już.

A ja czekam znowu na śniadanko w wydaniu męża 🤪
Miłego dnia kobietki 🙂