Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

fredeczko fajny tylko kółka malusieńkie i na nasze chodniki to koszmar bo całym wózkiem rzuca widziałam kilka na osiedlu z identycznymi kółkami 😉
ale lekki musi być zajebiście i to jest plus tego wózka nie do pokonania 😁

Kajtucha ja mam coś takiego jak wkleiłaś (tylko o wiele uboższe) 🙂 od siostry dostałam po jej córci 😉 A o tym pisała chyba inna grudniówka bo żebym ja to sobie nie przypominam 😁 😉

HEJ MAMUSIE 🙂

ZNÓW MIAŁAM PROBLEM Z INTERNETEM 😠

U NAS NOCKA OK 🙂

MAŁEGO JEST TERAZ WSZĘDZIE 🤢 JAK TO MÓWIĄ GDZIE DIABEŁ NIE MOŻE TAM BARTKA POŚLE 😁 😁 😁 😁

DLA BASIEŃKI AMI MOC NAJSERDECZNIEJSZYCH ŻYCZONEK Z OKAZJI SKOŃCZENIA 9 MIESIĄCA 😘 😘 😘 😘

JAK KIEŁECZKI SZYMKA 🤪 🤪 EXTRA 🙂

KOBIETKI JA W OGÓLE COŚ OSTATNIO JESTEM JAKAŚ NIE DOŻYCIA 😞 CZUJĘ SIĘ CAŁY CZAS ZMĘCZONA NAWET JAK TYLKO SIĘ OBUDZĘ RANO TO JUŻ JESTEM ZMĘCZONA 😞

• Mamusia
ja za chwile lece zobaczyc jak wyremontowali kosciol gdzie moja sis ma miec slub :P

wysle wam fotki pozniej 😉)

a risotto bylo pycha mniaaaaam no i oczywiscie ja jak to ja zamiast jakis przepis wziac to robilam po swojemu szkoda ze pieczarek nie mialam chociaz wtedy nie dalabym zoltej papryki ani kukurydz 😉

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂

U nas nocka taka sobie,mała do 4 ładnie spała a potem jej się wędrować zachciało na szcęście powędrowała troche i zasnęła.Odwieźliśmy Iśke na autokar już się buja na obozie 🤪 a my w drodze powrotnej wstąpiliśmy do sklepu i mężu sprawił mi kilka nowych łaszków 🤪

O jacie jak fajnie widać ząbki Szymka moja pieruna nie chce pokazać ciężko mi stwierdxzić czy przebił się drugi 😜

Asiula to normalne że flanelcia tak będzie mówiła a Wy nie łamcie się dacie rade.Wierze w Was mocno 😘 😘

Wszystkiego najlepszego dla Basi Ami zdrówka i słoneczka na każdy dzień 😘

PannoNikt u mnie zmiana pieluszki jest identyczna zawsze musze jej coś w łapke interesującego dać żeby chwile poleżała,ale i to na długo nie wystarcza potem jest takie kręcenie,albo wstawanie że masakra.
A dzisiaj w realu kupiliśmy pampersy active girl 5 i poszłam jej zmienić bo zapomniałam swoich i jakie to są fajne majteczki nic nie trzeba przyklejać tylko na dupke się wciskai dla Emili są idealne 🙂

• Mamusia
kurde nie zdążyłam z aparatem a miś w tym czasie sam usiadł z czworaka... matko ile to dziecko nowych rzeczy na raz robi... ząbek, raczkowanie, chodzenie za ręce, wstawanie... nie nadążam...
no i co do przewijania to u nas jest tak samo, zaraz jest fik i dupą do góry na przewijaku... nie ulezy spokojnie tylko się złości że musi leżeć i zawsze dostaje krem do zabawy to przynajmniej chwila spokoju. Kurcze tak myślałam ostatnio o tym pampersach o których piszesz, Mittko, ale kupiłam zwykłe. Czy któraś używa active boy? jeśli tak to jakie są?
Mittka a jest jakaś regulacja w pasie? bo my mamy pampersy 4 ale Szymek ma taki brzusio chudy że muszę mu zapinać rzepami jeden na drugi a jak sie porusza to i tak mu odstaje...

Szczęki 2 🤪 Jejku tyle razy próbowałam małemu zrobić zdjęcie zębisków ale się nie udało 🥴 🙃
mały pospał mi 20 minut oj dawno tak nie zrobił 🤢 a chciałam się położyć 😞

• Mamusia
Nie Kajtucha one nie mają regulacji są dość wąskie ale jeśli dzieciaczek szczuplutki to mogą spadać.Pewnie te dla chłopców będą takie same tylko z przodu na siusiaczka miejsce będzie 🙂
Na moją pasują idealnie jedyna wada to że trzeba z boku je rozerwać jak dziecko zrobi kupe chyba że z dupką nad wanne biegać.Emila już ochrzciła nowe pampersy i jak tylko wróciliśmy do domu to nawaliła bobaska 🤪
A moja śpi już ponad dwie godziny tak ją wymęczyliśmy zakupami 😁 🤪

• Mamusia
Czesc dziewczynki!

Ryczec mi sie juz chce, moja malenka ma od wczoraj bardzo wysoka goraczke mimo podawania panadolu, dzisiaj np. 39.8!!!!!!! Bylam w szpitalu, wyniki troche ponizej normy co wskazuje na jakiegos wirusa. NOSZ KURWA MAC! A juz bylo tak pieknie!!! Najnizej jej spada do 38 a za chwilke znowu 39 w gore. Zalamac sie mozna, nie wiem co juz mam robic. 😞 😞 😞

• Mamusia
Wiolu podobno w Polsce albo u nas na śląsku (bo ja znam tylko przypadki od nas) panuje jakiś wirus że dzieci mają bardzo wysoką temperature i nic po za tym żadnych innych objawów.
Kurcze mam nadzieję że Majeczce szybko przejdzie i ustalą co jej dolega ja nie podawałam Dominice dicofloru więc nie wiem 😞

KOBIETKI U NAS PRZY PRZEWIJANIU TO JEST KOSZMAR 🤢 NIE DOŚĆ ŻE JAK NAWALI KUPALA I SIĘ RUSZA TO NAJLEPIEJ JAK WŁOŻY JESZCZE RĄCZKI W KUPKĘ 😁 😁 😁 😁 TOTALNY KOSZMAR 😁 😁 😁 😁

MÓJ MĄŻ ROZEBRAŁ SWOJEGO LAPTOPA NA CZĘŚCI PIERWSZE 🤪 🤪 🤪 CIEKAWE CZY ZŁOŻY 😜 😁 😁 😁

I W SUMIE ZARAZ ZMYKAMY NA BASEN 😜 😜 😜 😜

MIŁEGO POPOŁUDNIA 😘 😘 😘 😘

A CHA WIOLU JA NIE UŻYWAŁAM TEGO DILCOFLORU 😞 I KURCZE CO ZNÓW MAJECZCE SIĘ DZIEJE 😞 😞ZDRÓWECZKA WAM ŻYCZĘ 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
hej!

Mogę śmiało napisać, że to był najgorszy dzień w moim życiu. Porażka dosłownie, już się boję jutra 😞 Nawet nie wiecie jak Wam zazdroszczę, że możecie być w domu ze swoimi Skarbami.

Kajtucha ja mam coś takiego o czym pisałaś http://allegro.pl/item1174334804_little_tikes_1621_muzyczny_ogrodek_zabaw_5w1_nowy.html
Misiek potrafi się tym bawić z 40 minut więc mam chwilę spokoju. Chociaż uważam, że nie jest to warte swojej ceny 😮
Śliczne zębolki ma Szymuś 😉
Te pampersy active boy nam nie pasowały, ale musisz sama spróbować i się przekonać.

Ami moc buziaków dla Basieńki 😘 😘 😘
Fajnie, że sobie wypoczęliście 😉

Fredeczko dobrze ma z Tobą siostra, wszystko jej załatwiasz i może być spokojna 😉 Kochana z Ciebie siostrzyczka 😉

Mittko znowu nowe fatałaszki? nie z dobrze Ci? 😜

Wiola nie wiem jakie są objawy trzydniówki ani nie wiem nic o dicoflorze 🤢
Oby Majeczce szybko przeszło!

AgaK zawsze jest łatwiej coś rozłożyć niż złożyć więc czekam na relację 😁

Asiu dacie radę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Musicie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!