Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Akompf super , że pieczesz to ciasto, jest rewelacyjne w smaku i sama chyba przyznasz , że mało pracochłonne 🙂
A jaki jogurt dałaś ?

U mnie byli rodzice, przywieźli mi sałatkę jarzynową 🙂 i sobie zajadam 🙂

Ja też bym sobie gdzieś pojechała 😞 może namówię męzunia na jakis wyjazd we dwoje (a raczej w troje) ale się napaliłam 🙂 gdzieś na weekend byśmy sobie pojechali ochhh ale sie rozmarzyłam 🙂

My tez planujemy wyjazd :P Do teściów :P hahaha zazdroszczę wyjazdu poślubnego...
Apropos ślubow - Mittka, ty za tydzień w piątek a ja za dwa tygodnie w niedziele mamy rocznicę ślubu... Nasza pierwsza 🙂
AgnieszkaW26 - chyba zakalec mi wyszedł 🙂 ja to mam talent :P hehehehe

ale skoro świetujecie 10 rocznicę to znaczy, że jeszcze nie jest tak źle 🙂 heheh a pamiętam jak moi znajomi mnie ostrzegali, że małżeństwo to jakas zła siła! Że się uwiążę, nie bede miała czasu dla siebie, na imprezy i takie tam 🙂 oczywiście w wiekszości to były single :P heheheh

NIECH ŻYJE MAŁŻEŃSTWO i MACIERZYŃSTWO! 🙂 🙂 🙂 🙂

ale mnie nosi 🙂 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Witam brzuchatki 🙂

nareszcie weekend 🙂 szkoda tylko, że ma sie ochłodziło i pada 😞

znajoma ma do sprzedania wózek po swoim synku za grosze itak sie zastanawiam... podaje Wam link to zobaczcie ipowiedzcie co o nim myślicie. Stronka jest po niemiecku ale spójrzcie na fotki
http://www.hartan.de/produkte/kinderwagen.php?modell=skater-sf

niestety nie ma parasolki i pokrowca do niego 😠

Akompf jesteś pewna , że to zakalec?? Ono jest takie ,,mokre" to ciasto , dzięki jogurtowi... hmmm... moje było dobre ...

Anja fajny ten wózek. Jak chce nie duzo to pomyśl nad kupnem, parasolke i pokrowiec zawsze można dokupić.

A ja się uczę 😞 niedługo obrona... już mnie stres zżera. Ciekawe jak tam Bti7 , ona tez się broni pod koniec września, pewnie uczy się pilnie, bo dawno jej na forum nie było.

• Mamusia
Anja kolor mi sie nie podoba ale wózek całkiem fajny, tak jak mowi Agnieszka takie rzeczy jak parasolka czy pokrowiec mozna później dokupić więc jak jest w dostępnej cenie to czemu nie.

Agnieszka właśnie sobie wypiłam tej kawki, trochę mi lepiej ale mamtakiego wkur... od niewyspania i gorączki na dworzy, że najchętniej bym kogoś zadziobała 😠

Anja - wózeczek fajowski, jednak ja sie upieram przy sztywnej gondoli, ale skoro masz okazję to warto by się zastanowić 🙂 Wygląda ciekawie 🙂

Wiolka - cieszę się życiem 🙂 🙂 🙂 🙂

AgnieszkaW - sama nie wiem, poki co jestesmy objedzeni obiadem, męzuś spi po pracy zmęczony, ale za godzinkę będziemy mieli gości więc sie okaże 🙂 hehhe

Poniewaz na forum cisza, wszyscy sie uczą albo podróżują albo śpią to ja wstawiam zdjęcie swojego brzusia 🙂 [img size=314]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/Brzusio2.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Już jestem u siebie na kompie 🙂 🙂 🙂 🙂
Dziewczyny a co Was tak mało dziś na forum???
Anja wózeczek jest śliczny i jeżeli koleżanka nie chce za dużo szmalu to kup :P :P :P
AgnieszkoW trzymam kciuki za Ciebie no i za Bti7 też 😉 😉 😉
A tak przy okazji gdzie podziewa się Bti7??? 🤨 🤨
I ja sądzę że małżeństwo i macierzyństwo ta dwie najcudowniejsze rzeczy na świecie 🤪 🤪 🤪

Akompf ale masz słodziutki brzuszek 🙂 Basia rośnie 🙂

Ja nie mam aparatu, bo mąz zoatawił na budowie i leży tam (no chyba że juz ktoś go sobie wziął) jak tylko będę miała czym zrobic fotkę, to wstawię swój bęcek 🙂

Akompf jeszcze taka dobra rada 🙂 jeśli masz wrażenie, że wyszedł Ci zakalec, to spróbuj to ciasto zanim podasz je gościom kochana 🙂 hah