Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dobry ten test haha mi wyszło
Wynik:
Na 43% będzie to chłopczyk.
Na 57% będzie to dziewczynka.
nieźle 🙂 zawsze można się zrelaksować przy takich teścikach 🙂 mimo iż nie wierze w zabobony , to bardzo fajan ta stronka 🙂

Dzień dobry ciężarówki:laugh: :laugh: :laugh:

Dziś to ja was pierwsza przywitam 🙂 🙂 🙂

Kurcze dziewczyny ja coś spać nie mogłam dzisiejszej nocy 🤨 🤨 ale moja dzidzia dotrzymywała mamie towarzystwa 😉 😉 😉
Kopała mnie co chwilę:laugh: :laugh: :laugh:
Widzę fredeczka że masz dryg do pieczenia i gotowania 😆 😆 tylko pozazdrościć 😉 😉

POMIMO ŻE NOCKA BYŁA DO BANI BO MAŁO CO SPAŁAM TO SAMOPOCZUCIE MAM SUPER A ENERGIA TO MNIE DZIŚ ROZPIERA WIĘC ZACZĘŁAM SPRZĄTAĆ CAŁĄ CHAŁUPĘ:laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
hej kobietki wlasnie wstalam 🙂

za chwile ide na sniadanko,pozniej z pieskiem i polowac na okazje hihi :P jakis stanik musze wyszukac 🙂

strasznie boli mnie glowa... ;/ a wy jak sie czujecie?

Wiolka moje malenstwo od kilku dnitez sie malo odzywa ale co jakis czas kopnie wiec jestem spokojna np 2 razy dziennie poczuje je 🙂

• Mamusia
Dzień dobry
Ale się kobietki rozgadałyście od mojego ostatniego wejścia 🙂, ale już nadrobiłam wszystkie zaległości.
Fredeczka Ty to masz nosa, zawsze wyniuchasz jakąś okazję i za niewielkie pieniążki kupisz coś ladnego.
Ewa śliczne śpioszki 🙂
Agnieszka K wózek niczego sobie i za tak niewielkie pieniążki - szok.
Widzę AgnieszkoW, że i Tobie zakupocholizm się udzielił haha 🙂.
Emmax gratuluje pierwszych ruchów, to najcudowniejsze uczucie na świecie. Pamiętam, że po urodzeniu Kuby brakowało mi przez pierwsze dni tych jego kopniaczków 🙂.

Zabieram się teraz do robienia podanych przez Was testów. Ciekawe co mnie wyjdzie.

Buziaki

• Mamusia
Wyszedł mi na 52% chłopiec a na 48 % dziewczynka

Ale te niektóre pytania były boskie - czy wydłużył Ci się nos w ciąży- musiałam się długo zastanawiać bo nigdy go nie mierzyłam, albo co wspólnego ma przybieranie na wadze tatusia z płcią dzidzi? No cóż dziwy nad dziwami 😁

• Mamusia
Ja też sobie robiłam ten test i wyszło 57% dziewczynka, może coś w tym jest hehe.

Znalazłam sposób na małą, nie dość, że się najadłam czekolady z rana (teraz jest mi niedobrze heh), wypiłam sok pomarańczowy to w dodatku moja siostrzenica zaczęła śpiewać do brzusia i dopiero wtedy się mała obudziła, tak fikała pięknie, że aż brzuszek podskakiwał :laugh: 🤪

Spróbuję coś zjeść i idę pływać póki nie ma jeszcze takiej gorączki na dworzu.

Miłego dnia mamuśki!!!