Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Mittka - nie przerażaj mnie!!! w 2 tygodnie przybrałam 6-7 cm! aaaaaaaa!!!!!!

Julia - zainspirowałaś mnie do zmiany avatara :P

Agnieszka84 - nie mam pojęcia - laczki, koszule z 2-3 sztuki, dla malego ciuszki i nie mam pojęcia co jeszcze! 😁 aaaaaaa!! męża!!!!!!!!!!

Ja mam zestaw podobny do AgiW 🙂

A pamiętam jeszcze że jak Kamilka szłam rodzić to mi nawet wenflony kazali kupić i pościel do szpitala swoją wziąć (chodzi o poszewki) ale wenflony mi się nie przydały i pościel też 😉 😉

• Mamusia
Nie przerażam Cię mam zapisane w notesie kiedy się mierzyłam a to ostatnie mierzenie to nasze wspólne brzuszkowe stąd wiem 😁
Teraz też już mam zapisane :P mnie w brzuszku tylko 3cm przybyło 😞

A do szpitala to kapciochy dwie pary,koszulki na razie mam jedna,podkłady szlafroczek kubeczek talerzyk sztućce 😁 co jeszcze kosmetyki wode do picia nie gazowaną i duuuużo cierpliwości 🤪

• Mamusia
A męża tęż po drodze zgarne chociaż ostatnio nie musiałam bo sam przylazł 🤪 głupawka mi się włączyła :P

Termometr też trzeba mieć swój przynajmniej u nas bieda w szpitalu :P weflonów niw musiałam mieć lewatywy też nie pościeli też nie.A i najlepiej wziąść jaśka jak ktoś lubi z nim spać bo ja się z moim nie rozstaje 🤪

• Mamusia
Aaaa umieram dzisiaj na kręgosłup, ugotowałam obiad, posprzątałam kuchnię i chciałam poprasować ale poległam, bo tak mnie nap...ala, że siedziec nawet nie mogę.

Mittka widzę, że nam brzuszki rosną w podobnym tepie, ja też mam 101cm :laugh: 🤪

Wszytskie dziewczynki macie fajne wózki, ja mam spadkowy i nawet nie wiem nawet jak wygląda 🤨 🤢 podobno ciężki jak cholera ale trudno 🤨 i tez będę musiała dokupić spacerówkę, ale kupię coś lekkiego bo jak ide nad morze to mam z górki, gorzej z powrotem, muszę się nasapać :laugh:

Aga84 ja jakoś ciśnienia nie mam na współzycie niestety 🤢 a przecioeż moje kochanie nie będzie mnie zmuszać, biedaczek ☺️ az mi wstyd ☺️

Chyba pójdę siępołożyc bo zaraz zaczne wyć z bólu 🤨 😞

Kurcze, jakie fajne to łóżeczko 🙂 aż mi checi na nie narobiłaś i nie dogie 🙂 jaaa , czekam na męzulka i mu pokaże, jak mu się spodoba to Ania będzie miała takie łóżeczko jak Emilka.
Do tej pory cały czas mi się marzyło takie http://allegro.pl/item766201324_lozeczko_klups_radek_vii_teak_szufl_mat_g_p_k.html ale kurcze drogie...dlaczego zawsze jak coś mi się podoba to cena zabija....
no i jeszcze jedno w sklepie u mnie w mieście...

Świetne to łóżeczko Mittka 🙂

Ja mam taki trudny orzech do zgryzienia też ze względu na to, że za rok się przeprowadzamy i będziemy urządzać pokoik dla małej, dlatego musze kupic takie łózeczko żeby mi pasowało do wszystkiego, bo jeszcze nie wiem, jak chcę aby wyglądał Ani pokój, a jak teraz kupię łóżeczko to już nie będziemy go wymieniać w nowym domku ... ochh...

• Mamusia
AgnieeszkaW mnie też się strasznie podoba to z szufladą,ale po pierwsze u mnie mało miejsca więc ta szuflada raczej nie potrzebna a po za tym cenowo.No ja już nie planuje więcej dzieci więc po co takie drogie kupować.A to jak zobaczyłam to się zakochałam i mąż też od razu mówi żeby to wziąść bo bardzo mu się spodobało.Po za tym pasuje nam do pokoju 😁