Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja slyszałam, że trojkolowe są niestabilne jak koło jest zwolnione i jest na skosie. Nie sprawdzałam, więc nie podpisze sie pod tym. Czytałam tez opinie, nie wszystkie były przychylne.

Aguś a jak ten Twój X-lander? Ja chciałam go kupić, ale podobno gondola jest mała i maluch szybko wyrasta (w zimie szczególnie jak jest full kocyków) i faktycznie w którejś kolekcji były okropne plastikowe koła, więc pewnie ta starsza a niebo lepsza. W rezultacie kupiłam inny i moja gondola jest duża. Wszystkie koła pompowane i jeszcze jest pare fajnych pomyślnych gadżetów ułatwiających zycie.

• Mamusia
łoooo ale się namęczyłam :P wszystko na szczęście działa 🙂

DagiM jak miło znów Cie widzieć wózeczek super i jeśli jest to ten co oglądałam to jest superowo lekki i fantastycznie szybko wymienia się gondolke na spacerówke 🙂

Aniusia ale Ci się poszczęściło randka z mężem 🤪 też tak chce!!! :P

Ooooooooooo Dagi - co Cię tak długo nie było?!
Swoją droga ciekawe co się ze Skórką dzieje.
Ja już wózek mam od 1 wrzesnia 😁 Kupowałam bo kaska była a po co czekać aż się rozejdzie! :P

Teraz czaimy sie na łóżeczko, ale jeszcze trochę musimy poczekać, bo przelew z zusu sie opóźnia :P

Agnieszka - u Ciebie zlew pełny jak nigdy a u mnie jak zwykle 😁 Za podłogi się dziś wezmę chyba. Mam więcej energii niż wczoraj więc czas sie zabrac za sprzatanie! I kwiaty chcę przesadzić 😁 Wie któraś jak sie sadzi bambusy? 😁

• Mamusia
A fotelika nie chciało mi się już montować :P wogóle nie doceniłam producenta spacerówka myślałam że tam gdzie dziecko będzie trzymało nóżki z bucikami będzie żółty materiał i byłam przerażona a materiał jest czarny na dodatek taki z ala gumy więc nie będzie się tak brudzić 😁

DagiM no to super czekamy oczywiście na wieści od Ciebie 🙂 bo będziemy tu jak na szpileczkach siedzieć 🤪

Marta gondola jak gondola...z każdej dzidzia wyrasta, a w tym X landerze Xa myslę , że jest wystarczająca jak na naszą porę roku.Ja już świrowałam i układałam w niej kocyki, poduszeczki , patrzyłam jak to wygląda ... i wcale nie ma tak mało miejsca... zresztą będę sie martwic jak dzidzia z niej wyrośnie.
Ta gondola ma 76 cm dł i 36 cm szerokości, nie sądzę, aby była aż tak mała...
Tutaj masz link do aukcji z której zakupiłam wózek http://www.allegro.pl/item764831724_x_lander_xa_gondola_torba_uchwyt_fotelik_folia.html
A ty jaki kupiłaś??

Dagi fajnie , że się w końcu pojawiłaś. Gdzie Ty byłaś jak Cię nie było?? A wózek superaśny 🙂

Mittka - na żywo wygląda jeszcze ładniej! 😁 Świetne te kolory!

DagiM - To się odzywaj kochana do nas! I koniecznie pamiętaj o wysłaniu zdjecia maleństwa którejś z grudniówek mmsem 😁 hehhehhhe

Uciekam sprzatać!

mittka wózio super, ładne ma kolorki 🙂

Akompf ja mam posadzony w małej doniczce bez dziurki od spodu, w ziemi takiej uniwersalnej, rośnie super do góry te liście ma takie ok 15 cm wysokie i 2 odnóżki wypuścił z ziemi, ale nie wiem czy jest prawidłowo posadzony, w każdym bądź razie rośnie 🙂

• Mamusia
Wózek jest firmy ABC rodeo model 2009.

Opinii na temat wózków jest tytle ilu ich użytkowników. Ja szukałam lekkiego, który zajmuje mało miejsca w bagażniku, łatwo się prowadzi, z teleskopową rączką (mąż ma 2m wysokości) i właśnie trójkołowego - bo się chłopakom podobały tylko takie 🙂, no i w miarę taniego, za cały komplet (spacerówka, gondola, fotelik, torba z przewijakiem, śpiworek,moskiterę i folię przeciwdeszczową) zapłaciłam 1500 zł bez złotówki 😁