Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

NO TAK WYBÓR JEST TRUDNY. NAJLEPIEJ ZRÓBCIE LOSOWANIE . NA KARTECZKACH WYPISZ WSZYSTKIE IMIONA KTÓRE WAM SIĘ PODOBAJĄ I LOSUJCIE. A JAKA ZABAWA JEST PRZY TYM.:laugh: :laugh: :laugh:

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej kobietki ponownie 🙂 a ja byłam u koleżanki zaprosiła mnie na placki po węgiersku 🤪 jeszcze najadłam się u niej śliwek i normalnie wysiedzieć nie moge taki peły mam brzuch 🤔

DagiM poszukaj po smykach może się jeszcze trafi 🙂 no ja jestem zadowolona z niego tym bardziej że cena była okazyjna wisiały dwa jeden był taki duży na roczek gdzieś a drugi to ja zakosiłam,a taka cena bo kto kupuje kombinezon zimowy w lecie 😁

Agnieszka ten pomysł z tymi karteczkami jest super ja chyba też coś takiego zastosuje jak się dowiem jaka płeć i właściwie zastosuje go tylko wobec chłopca bo dla dziewczynki imię już mamy 🙂

GOSIAG U MNIE BYŁO BARDZO PODOBNIE PRZY PIERWSZYM DZIECKU I TEŻ MIAŁ BYĆ KUBUŚ ALE JAK CHODZIŁAM W CIĄŻY TO POŁOWA MOICH ZNAJOMYCH DAŁA NA IMIĘ KUBA WIĘC MIAŁAM DUŻY PROBLEM Z WYBOREM IMIENIA I WŁAŚNIE KAMIL WYBRAŁAM POD WPŁYWEM NARODZIN SYNKA.

• Mamusia
Wiem właśnie im nas więcej tym lepiej 😁 tylko nam z córą podobają się te same imiona tylko mąż kręci strasznie nosem.Co jakie imie wymyśle to zaraz on ma wymówke dlaczego takie imie nie i tak gonimy w kółko.Ale jak się okaże że dziewczynka to będzie jasne Emilka 🙂

ROZUMIEM WAS OBIE I MOGĘ POWIEDZIEĆ ŻE JAK WYBIERAŁAM TERAZ IMIĘ DLA CHŁOPCA TO TEŻ DŁUGO NIE MOGŁAM SIĘ ZDECYDOWAĆ BO MÓJ M KRĘCIŁ NOSEM. KAŻDE IMIĘ Z CZYMŚ MU SIĘ KOJARZYŁO ALBO SIĘ NIE PODOBAŁO. I W KOŃCU STRZELIŁAM BARTEK A ON TYLKO NIE BARTŁOMIEJ. JA MÓWIĘ NIE, BARTOSZ BĘDZIE. ZARAZ UŚMIECH NA TWARZY MU SIĘ POJAWIŁ I POWIEDZIAŁ ŻE MOŻE BYĆ.

• Mamusia
Ja nie wiem nie przywiązuje takiej wagi do imion ważne żeby w najbliższej rodzinie nie było takich samych a reszta mnie nie obchodzi czy tam jacyś znajomi czy sąsiedzi mają jeśli mi się podoba to takie bym wybrała.A ten mój to jakiś okropnie wybredny :P