Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hej dziewczyny... widze ze sie o mnie martwicie? :P

mam 20stron do przeczytania wiec nadrobie kiedy indziej :P moze po poludniu... ?

wczoraj jak przyjechal to najpierw sie klocilismy, wyszedl odemnie z domu ,pozniej wrocil... ja nie wiem dlaczego zawsze jak sie klocimy to on odrazu wychodzi ? no alepozniej jak wrocil to dluuuugo dluuuuugo rozmawiailismy, jakies 5 godz i sobie wszystko wyjasnilismy... dzien wczesniej snilo mi sie ,ze zlapal mnie za brzuszek i pierwszy raz poczul jak dzidzia kopie i zaczal plakac ze nie chce nas stracic... i wczoraj wlasnie jak zlapal za brzuszek to dzidzia tak jakby chciala powiedziec tatusiu nie zostawiaj nas,zobacz ja juz kopie zaczela kopac jak szalona po calym brzuszku ... jak juz mial jechac do domu to moj brat poprosil go zeby go gdzies podwiesc a ja mowie ,ze marcin musi isc na przystanek a moj tata powiedzisal,to zostan na noc a ja Cie jutro zawioze do pracy... Marcin sie na mnie spojrzal a ja nic nie powiedzialam,i tylko sie spytal czy bedzie sie tacie chcialo wstac tak rano a tata ,ze on o godzinie 6 to juz dawno nie spi...poscielilam mu lozko w 2 pokoju ale w nocy i tak przyszedl do mnie... udawalam ze spie a on nie wiem dlaczego plakal ,moze dlatego ,ze znowu dzidzia go kopala i zrozumial co traci... nie wiem... 😞 😞

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Fredeczka normalnie się wzruszyłam czytając Twojego posta 🙂
Widzę, że zaczyna się układać i Twój men w końcu rozumie co mógł stracić. Trzymam za Was kciuki z całych sił 🙂

Fredeczka, jestem przekonana, że wszystko się dobrze ułoży 🙂 , a przyzwyczaj się że jeszcze wiele z nim przejdziesz 😉 (jak każda z nas) bo faceci to duże dzieci, a poza tym nie ma związków idealnych, bo jesteśmy tylko ludźmi tak różnymi od siebie:P

• Mamusia
Cześć dziewczynki 🙂

Widze że lista robi furore,to potem trzeba będzie zrobić liste która kiedy się rozpakowała i porównać :laugh:

Wózeczki super też się zapatrywałam na tego X landera ale na razie moim faworytem jest leviroo ale chciała bym go zobaczyć na żywo żeby potem właśnie nie było rozczarowań.

Agnieszka sukieneczka jest przesłodka a córa będzie wyglądała bajecznie 🙂

Bti no właśnie ja o Tobie nie zapomniałam tylko przypomniałam :P

A fredeczkaa to do niej nie podobne żeby z ranka jej tu nie było 🤨

• Mamusia
mittka jestem jestem... a nie wchodzilam bo pralka mi sie popsul ai nie wywirowala mi ubran i musialam wszystko recznie wyciskac ;/

nooo i jeszcze sie zdenerwowalam bo przez te 4 dni zywil sie w barach i wydal na to fortune...

i zalatwil ,ze bedzie mogl wyjezdzac do pracy z krajenki wiec jesli mu pozwole to bedzie mogl znowu sie w prowadzic... wczoraj jak ogladalismy ciuszki naszego malenstwa to mu sie bardzo podobaly i tak sie spytal, a on taki maly bedzie? hehe 🙂

• Mamusia
Agnieszko sukienka jest super, tylko ty masz ta przewagę nad moja osoba że ty już wiesz na pewno że masz córcię. A ja też już dostałam kilka sukienek i czapeczek dla dziewczynki tylko ta moja wymarzona córeczka na razie jest bardzo wątpliwa 🤪

No to widzę , że wszystko wraca do normy u Ciebie Fredeczka, a nawet może będzie lepiej 🙂 Widzisz, faceci to są małe dzieci, którym wszystko trzeba od A do Zet wytłumaczyc, pokazać...oni czasem nawet nie mają pojecia o tym co czujemy...im po prostu trzeba wszystko mówić, bo niestety sami rzadko sie domyślą.

• Mamusia
no i powiedzial,ze nie mial wogole zamiaru isc na ta impreze a poszedl tylko dlatego,zeby skoczyc na bungee... w takim clubie u nas drugi rok z rzedu jest skok na bungee gratis do wejsciowki... normalnie to kosztuje ok 100zl a tak to bilet na impreze 15zl. no i moj brat potwierdzil,ze caly czas stal w kolejce na bungee... ale i tak ja jakos do konca nie wierze,ze nie mial zamiaru isc... no ale niech mu bedzie... wazne ze nie zrobil nic glupiego.

Gosia trzymam kciuki żebu u Ciebie tez była dziewczynka, bo jak na razie tylko dwie na forum a czym więcej kobietek tym lepiej 🙂
A Ty masz tą przewage, że masz juz wybrane imie, a ja nadal myślę...chyba zastosuje metode AgnieszkiK i zrobię losowanie ...

• Mamusia
i najwazniejsze - przeprosil i to nie dlatego,ze wymagalam,pamietam jak kiedys kazalam mu przeprosic to przeprosil ale te przeprosiny byly takie oschle i nieszczere... a teraz jakby naprawde zalowal... jeszcze jak widzial zdj z 18-stki ,ze obok mnie caly czas wole mniejsce to glupio mu sie zrobilo...

• Mamusia
fredeczko najważniejsze, że wszystko sobie wyjaśniliście...

Ja na mój bolący żołądek zjadłam śledzia i 2 kawałki ciasta bo koleżanka przyniosła do pracy 😉 Póki co jest mi dobrze 🙂 Cudownie jest być w ciąży.
Ja będę o siebie dbała od poniedziałku jak będę na urlopie hehe.

FREDECZKA Z TEGO CO WIDZĘ TO ZA RÓWNE 4 MIESIĄCE KALENDARZOWE MASZ TERMIN 🙂 🙂
A JA MUSZĘ SIĘ POCHWALIĆ ŻE MÓJ MĘŻULEK MA DZIŚ URODZINKI A JEGO W DOMU NIE MA BO JEST W TRASIE. ALE JAK PRZYJEDZIE TO MU ZROBIĘ NIESPODZIANKĘ ALE NIE WIM JESZCZE JAKĄ 😉 😉 😉