Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Emmax troszke się martwie tymi kołami bo nie bardzo wiem na ile one są gumowe bo jeśli będą plastikowe to napewno nie kupie.Tu w tym wózeczku jest o tyle dobrze że rączke można przełożyć w spacerówce.Na razie mam ten upatrzony jak go zobacze to wtedy zdecyduje czy zostaje czy szukam dalej :P

tak, tak jak im nikt na ogon nie nadepnie:laugh: :laugh: :laugh:
A mój dzidziuś będzie albo strzelcem albo koziorożcem, ale dla mnie to nie ma znaczenia bo ja się na tych znakach zodiaku w ogóle nie znam, ale często zauważam cechy wspólne osób spod tych samych znaków, więc może coś w tym jest 🙃

mittka, w opisie piszą, że koła są piankowe więc chyba lipa 😠

Ale wy narzucacie tempo 😁
Już miałam 11 stron do nadrobienia 😁

Agnieszko, sukienka jest rozkoszna!!!
Jeju, jak ja bym chciała znać płeć mojej dzidzi, aż mnie ciekawość zżera!

Widzę, że rozkręcił się temat wózków. Ja mam quinny buzz 3. Prowadzi się fajnie, wkładałam do spacerówki moją córkę i nie czuć obciążenia. Ale ogólnie waga wózka jest duża i ktoś kto mieszka w bloku na pewno nie byłby zadowolony z dźwigania 😉

Lwiątka to przekochani ludzie!! Mam bardzo bliską koleżankę lwicę 🙂

• Mamusia
haha dokładnie nie dość że nam wychodzi że jesteśmy nie dopasowani to mój synek jest skorpionem czyli całym przeciwieństwem nas ale tak jak już pisałam nie wierze w takie bzdury czasami czytam tylko po to żeby się pośmiać trochę. Najważniejsze ze umiemy się szanować i ze sobą rozmawiać:laugh:

• Mamusia
Oj my z mężem też nie pasujemy do siebie ja ryba on baran,ale też nigdy nie patrzyłam na to kto jaki ma znak.Mam kochanego męża który na dodatek znosi moje humorki :P martwi mnie jedno że naszą rocznice ślubu 10 będziemy we wrześniu obchodzić osobno 😞

• Mamusia
Witam wszystkie Mamusie:-)

30 stron!

Co do wózków to ja w zeszłym tygodniu byłam w Ostrzeszowie (małym mieście) w sklepie dziecięcym i muszę Wam napisać,że dużo tańsze są wózki niż we Wrocławiu.Upatrzyłam sobie już taki jeden lekki, z gondolą i fotelikiem, z kołami pompowanymi za 1200 zł. W życiu we Wrocławiu bym nie kupiła za tyle takie wózka.Tylko właśnie nie pamiętam jak nazywa,ale jak pojadę następnym razem do rodzinki to zajrzę tam i Wam napiszę.

Śliczne te ciuszki pokupowałyście. Ja jutro się wybiorę do lumpeksu pooglądać. Wiem ,że na Hubskiej jest angielski i kiedyś jak tam byłam to właśnie były ciuszki dla dzieci ale kiedyś mnie to nie interesowało:P

Fredeczka, cieszę się że wszystko powolutku zaczyna się u Ciebie układać 🙂

Miłego dnia życzę.

ja wczoraj miałam spięcie w kobietką, przy kasie dla uprzywilejowanych, stała i gderała, że jak to tak można się wciskać w kolejkę, a ja zobaczyłam jeszcze inną dziewczynę w ciąży i ją jeszcze przed siebie zawołałam to tej już w ogóle nerwy wysiadły:laugh: Niech patrzy do jakiej kasy staje i nie będzie miała wciskających się ciężarówek:laugh:
A później jeszcze do mnie że to jest dla kobiet w ciąży a nie dla panów, a ja jej że to ja robię zakupy a mąż mi tylko nosi koszyk, tez mi argument inteligentny wysunęła 🙃

• Mamusia
Mittka ja przez 6 lat byłam w Polsce a mój mąż tutaj praktycznie wszystkie rocznice obchodziłam sama więc wiem co to znaczy 🙂 nawet jak synka urodziłam to mój mąż dojechał dopiero o 16 a Kamil urodził się o 10 tak więc głowa do góry na pewno wynagrodzi Ci to wszystko swoją miłością jak wróci:laugh:

• Mamusia
No tak wiem w sumie to nie mam co narzekać bo dosyć często przyjeżdża,ale przeżyje już tą rocznice byle był jak się dzieciątko urodzi 🙂

Emmax nie ma sie co przejmować takimi kobietami głupie są i tyle :P ja ostatnio zostałam potraktowana jak młodzież mąż kupował bilety przy kasie i brakowało mu jakichś drobnych więc podeszłam i mu daje a kobieta za nim się odzywa czy to ładnie młodzież tak przepuszczać 🤪 ma szczęście że ja tego nie słyszałam bo bym jej popukała w czoło i kazała się zastanowić nad tym co mówi,ale z drugiej strony młodzież mogę być 🙃

TAK TO JEST Z TYMI UPRZEJMOŚCIAMI DLA "CIĘŻARÓWEK" 🙂 🙂
MITTKA TWÓJ M NA PEWNO WYNAGRODZI TOBIE TĘ NIEOBECNOŚĆ 😆 😆
JA TERAZ UCIEKA IDĘ NA MIASTKO MOŻE MI UDA SIĘ COŚ UPOLOWAĆ 😉 😉 😉

• Mamusia
Ja tez jestem spod znaku LWA :P bylam na zakupkach i przed chwila wrocilam i trafilam do jednego lumpeksu jeeeejku jakie sliczne ciuszki tam sa, tylko,ze wszystko albo rozowe albo niebieskie. ale znalazlam body na troche wiekszego dzieciaczka oryginalne z disneya i zaplacilam 1,20 😁 a w next znalazlam czapusie i skarpeteczki dla bobaska, jak uda mi sie aparat wlaczyc to wstawie zdj.