Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hej Grudnióweczki!

Przebrnęłam przez 23 strony o ile nie więcej bo co odświeżałam to posty się przesuwały i pewnie jakieś ominęłam!

Agnieszko gratuluję córci!

Witam nową mamusie; kombinezoniki śliczne, ciuszki też; Fredeczka nie martw się, mam nadzieję, ze spotkanie sie w miarę udało; i wogóle uściski dla wszystkich, które pominęłam, ale nie sposób zapamiętać co się czytało 23 strony temu ;D

Ja szkolę nową dziewczynę więc mam ręce pełne roboty ale przynajmniej szybciej czas leci. Nie mam czasu nawet na brzuszka wejśc, wieczorem mam juz dość komputera a Wy mnie zaskakujecie 23 stonami :P

Wiolka, przecież u Ciebie nie ma kiespkiej pogody 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Co do terminów to coraz więcej jest mamuś grudniówek z terminem na koniec miesiąca. Fajnie 🙂 Ja mam termin na samo Boże Narodzenie. Nie chciałabym leżeć w szpitalu w Wigilię 😞 Byłoby mi bardzo smutno bez mojego mężunia...

11 sierpnia mam wizyte u gin, mam nadzieję, ze zrobi mi usg, choć może to przełożyć na następną wizytę. Jeśli dostanę zwolnienie to i tak bede musiała przyjśc po 2 tygodniach wiec bede już w 23 tc i pewnie wtedy dopiero zrobi mi usg... Mam nadzieję, że sie uda wziąć udział w tej akcji w Plazie... ale bym strasznie chciała juz znac płeć!

Idę spać, bo jestem wykończona siedzeniem przy komputerze 😜

Dobranoc mamuśki!

• Mamusia
O ja już ruchy dosyć dawno poczułam i teraz jak ich nie ma to od razu wpadam w panike,ale na szczęście to tylko chwilowe jest.

Co do listy to te z początku grudnia mogą już w listopadzie a te z końca nawet w styczniu.Też jestem ciekawa która pierwsza wyskoczy 🤪

aha, tak apropo to już 20 tc 😉 ale jestem dumna 🙂

Teraz żyję tylko sobotnią akcją, mam nadzieję, ze nie takie trudne bedzie wzięcie udziału w tej akcji... ehhhhh..