Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Pewnie że można zresztą do mnie jakoś bardziej przemawia dziewczynka na niebiesko niż chłopczyk na różowo,ale słyszałam że w niektórych regionach polski jest właśnie na odwrót-chłopczyk na różowo a dziewczynka na niebiesko 🙂 więc to kwestia gustu.

Gosia no właśnie coś nie widać zdjęcia 🤨

• Mamusia
hej dziewczynki 🙂 ale mam dzisiaj ciezki dzien. chodziłam po miescie i zrobiło mi sie słabo ale usiadłam sobie chwilke i przeszło. cały czas opowiadacie ze kupujecie ubranka dla maluszków a ja jeszcze niestety nie mam na to czasu bo ciagle jest straszna bieganina przy załatwianiu wesela... mam nadzieje ze bede mogła sie tym zajac jak juz bedzie po uroczystości 🙂

• Mamusia
jesli o ten lumpeks chodzi to wcale grzebac nie trzeba, wystarczy wieszaki przegrzebywac :P nawet znalazlam taka bluzke jak mam w domu tylko,ze z kapturem ale jakas wieeeeelgachna byla :P gdybym wiedziala juz jaka plec to bym polowe tego lumpeksu wykupila hehe 🙂 ciuszki jak nowe, wiekszosc z metkami.

ten brzuszek to w tej bluzce chyba tylko tak wyglada :P

• Mamusia
Fredeczkaa zazdroszcze Ci ciekawe kiedy ja coś odłoże bo tak się zbieram.Miałam zwrot podatku 2000 i miałam go odłożyć to zostało tylko 170zł na badania 🤨 a reszta gdzieś się rozmyła,no ale książki córce trzeba było kupić i takie to życie nic odłożyć nie moge :P

No tak są ciuchy w których u mnie niewiele widać, a właściwie widzą ci, którzy wiedzą, że jestem w ciąży a są takie w których jakbym nie była to i tak wyglądają jak ciążowe 🙂
Ale u mnie tak naprawdę niewiele widać brzuszka, chociaż zauważyłam że teraz zaczyna mnie wypychać 🙃

18 stron nardabiania 🙂 ale macie tempo!

Agnieszko - życzonka dla męza!

Fredeczka -ciesze sie, że wszystko się układa powolutku. Nie biegaj czasmi przy swoim M. bo mu za dobrze będzie 😉 Odpoczywaj dla siebie i swojego maluszka. Piekne rzeczy kupiłaś 🙂 Ja się wybiorę do lumpeksu pewnie za jakis czas. Teraz jeszcze do pracy więc nie ma kiedy, a może w sobote poznam płeć 🙂 Poza tym piekny brzusio! I całkiem pokażny 🙂

Dziewczynki zazdroszczę Wam waszych ślubów 🙂 Piękne uczucie! A jeszcze lepiej jak po ślubie ta wszechobecna radość nadal trwa!
🤪