Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Wróciłam ze spacerku 🙂
Wyniki odebrałam, są w miarę przyzwoite 🙂

Gdzie jest Wiolka ??????

Persy ja mam łóżeczko Klupś 🙂 Radek VII 🙂 dzis własnie przyniósł mi kurier i jest sliczne 🙂

Picasso ja tez radzę kupic Ci koszulę co najmniej dwie 🙂

Idę jeść bigosik 🙂

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No właśnie na moim laptopie brak worda :P bo po pierwsze jest vista a po drugie był w naprawie i potem nie miał go kto do porządku doprowadzić 😞 obejrze sobie tabelke na stacjonarce 🙂

No ciekawe co z tą naszą Wiolą 🙂
Emmax powiedze mężowi żeby nie był taki dowciapny 😁 haha

• Mamusia
częściowo są mleczne, a częściowo przezroczyste... jak ktoś przechodzi to widzi poród. jedna dziewczyna, która była na wywołaniu i sobie czekała na porodówce widziała dokładnie jak dziecko wychodzi i jak zszywają dziewczynę... ale tam nie chodzą sobie ludzie tak o, tylko personel i Ci z porodów rodzinnych, a oni myślą tylko o swoich żonach :laugh:

Ewo to do Ciebie nie podobne, co ten Piotrek z Tobą wyporawia 🙂

Ja obstawiam , że Wiolka jest juz mamuśką 🙂 i na pewno nie ma nic na karcie i nie może wysłać smska... ale kurna by wzieła od kogos telefon i napisała, przeciez my tu jak na szpilkach 😞 a Wiolka zawsze jak piła kawke to wchodziła na brzuszek przeciez no nie??

Dziewczyny znalazłam jedyny stanik do karmienia u mnie w mieście , ale taki zwykły bawełniany za 36 zł wyobrażacie to sobie, a na allegro mozna taki za 15 zł kupic... przesada normalnie.

• Mamusia
Czesc dziewczynki!

Nie jestem jeszcze mamusia 😞 nic sie nie dzieje, nie bylo mnie od samego rana w domu i nie mialm dostepu do internetu a na karcie 0zł 😠 😠 Dopiero co usiadłam i będę nadrabiać forum. Aaaaa ale dzień by7ł dziwny cały czas miałam wrażenie, że cos się stało a ja nie wiem bo nie mogę wejść bna brzuszka, myślałam, że nerwicy dostanę :laugh:

Buziaczki! Odezwę się jak nadrobie!

Wiola... kurde... ja Ci zaraz jakieś magiczne zaklęcia poślę, może zadziała... a ja już byłam pewna, że rodzisz.

Akompf już urodziła, ale pewnie nadrabiasz czytanie i znajdziesz tą wiadomość 🙂

• Mamusia
Aaaa wiedziałam, że cos się wydarzyło!!!!!! Nasza Akompf jest juz mamusią!!!!!!!!!! GRATULACJE KOCHANA I DUUUUUZO ZDROWKA!!!! 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

Kurcze ja też chce!!!!!!!!!!!!!!

Bti spoko, pewnie i tak urodzisz przede mną bo moja Majka to taka uparta jest jak tatuś :laugh:

PannoNikt wysylaj może pomoże :P

Nadrabiam dalej 🤪 30 stron.....