Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Witam was moje drogie 🙂

komp mi wczoraj wieczorem padł i nie mogłam wejśc na brzuszek 😠 zle spałam i ogólnie jakaś rozbita byłam całą noc-to chyba głód brzuszkowy 🤪 🤪 no i myślałam o rodzince Akompfów-że pan tata pewnie fotke Basieńki wklei a ja nie moge zobaczyc 😉
no ale już wszystko ok 🙂 a Basieńka śliczna!!!!!!!!! cudowna!!!!!!!!!!! malutka kruszyka nasza grudniowa !!!!!!!!!!
Serdeczne gratulacje dla rodziców!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a ja wczoraj kupiłam zestaw butelek Avent bo jeszcze nie miałam 🙂

ide zjeśc śniadanko-kanapeczki z paprykarzem :P

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej 🙂

Wchodze rano a tu znowu niespodzianka 🙂
Panie Akompf normalnie się popłakałam jak czytałam pana posta,jest pan dzielny i dziewczyny też więc wszystko musi być dobrze 🙂
Basieńka jest przecudna i niedługo będziecie mogli zabrać ją do domu i pochwalić się całemu światu.Zdrówka życzymy dla Was 😘 😘 😘

• Mamusia
Agnieszka84 a mysmy wczoraj już tu debatowały że Ty na porodówce jesteś,a ty sobie spokojnie w kinie siedziałaś 🤪

A u mnie nie wiem co się ostatnio porobiło,nocki po prostu rewelacja,wstaje na siku ale zaraz potem bez problemu zasypiam 🤪 aż dziwne co mi się tak odmieniło 😁 a rano jak na złość kiedy mi się spało najlepiej to musiałam się zwlec i iść pod tą szkołe 🤨

cześć dziewczynki 🙂

przeczytałam posta od Pana Akompf i też się popłakałam, Basieńka cudowna, życzę jej dużo zdrówka, bo wszystko będzie dobrze 🙂 Proszę pozdrowić i uściskać Agnieszkę 🙂

Wierzę, że wszystko będzie dobrze, moja koleżanka tez urodziła synka w tym chyba 5 tyg przed terminem, tez miał niewydolność oddechową, 3 tyg w szpitalu leżeli, nawet pod respiratorem leżał, później sporo najeździli sie po lekarzach ale zawsze okazywało się , że wszystko jest dobrze, na wcześniaki wolą dmuchać na zimne i wszystko dokładnie posprawdzać.

Witam Was kochane grudnióweczki 🙂

Miałam pisać jak mi nocka przebiegła ale dam sobie spokój bo tu szkoda humoru psuć przy takim miłym powitaniu dnia jakimi są zdjęcia Basieńki 🙂

Tak jak reszta dziewczyn popłakałam się jak bóbr :P
Basia jest cudowna i na pewno będzie wszystko w porządku 😉

Panie Akommpf szacunek dla pana za wytrwałość i odwagę no i gratulacje jeszcze raz dla Was obojga 😘 😘 😘 😘

Aga myśmy wczoraj myślały że ty już na porodówce bo cały dzień nic się nie odzywałaś i że będzie już pierwszy grudniowy chłop a Ty tu nam wyjeżdżasz że w kinie byłaś 😉

Oj nie ładnie nas tak stresować :P :P :P :P

• Mamusia
Witam,
Ja też jak czytałam posta Pana Akopmf to mi łezka spłynęła;p
Jesteś dzielnym facetem zarówno jak i Agnieszka i Basia, dlatego wszytko na pewno będzie dobrze:-) Uściski dla Waszej Trójki :-)

Ewa, coś pisałaś w poście o porodzie rodzinnym że zdążysz czy coś... możesz mi napisać o co chodziło bo nie mogłam się doczytać we wcześniejszych postach/ z góry wielkie dzięki:-)

No ja też bym mogła już urodzić Syneczka ale póki co to chyba tylko brzuch chce mi rozerwać tymi kopniakami i wypinaniem się:P

Nie ma to jak z rana popłakać sobie ze wzruszenia. Basia jest cudowna i wiem, że teraz pewnie Akompfy martwią się o nią, ale ja jestem totalnie przekonana, że maleńka jest silna i zdrowa 🙂

Idę leżeć bo mnie brzuch boli, trochę to już mnie martwić zaczyna 🤨

Ciekawe czy Dagi ma dziś tą cesarkę i co u Fredeczki...

• Mamusia
Dzien dobry!

Pisze na szybkiego bo znowu mnie nie bedzie w domu przez pol dnia, zebyscie sie nie martwily 🙂

Zdazylam tylko zobaczyc fotke Basienki, przeczytac relacje Pana Akokompf i poryczec sie ze wzruszenia 🤔 Baska jest piekna i na pewno niedlugo bedzie z wami w domku 🙂

O i Agnieszka84 jeszcze nie urodzila :P

Spadam i odezwe sie jak wroce.

Milego dnia!

ja jestem i was podczytuję, ale nie mam jakoś weny do pisania, i muszę się do lekarza szykować 🤪

Agusia chyba piszesz o tym, bo wczoraj byłam na Kamieńskiego i jest całkowity zakaz odwiedzin, i w każdej chwili mogą zakazać porodów rodzinnych i Ewa pisała, że może zdąży.