Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Cześć dziewczyny 🙂

Dzisiaj mam wizytę o 20:00 u ginekologa 🥴 i muszę przyznać że się boję. Mam nadzieję że Pani doktor nie będzie nalegać żeby mnie do szpitala położyć, wolałabym być w domu, nie byłoby problemu gdzie córeczkę mamy dać.
Tylko znów jak pomyślę że mogłoby się coś dzidzi w brzuszku stać to może lepiej żebym była pod stałą opieką w szpitalu... no już sama nie wiem co mam robić 😞
A w sumie to najgorszy czas na poród przedwczesny już za mną, tylko te łożysko moje nieszczęsne, myślałam nawet o tym żeby zrobić prywatnie badanie prenatalne wtedy zmierzyliby czy łożysko dobrze funkcjonuje. Byłam już na tych badaniach w 21 tygodniu ciąży i łożysko miało I stopień dojrzałości ale nic nie mówili że to źle.
No nic, dowiem się wieczorem na wizycie.

Dużo cierpliwości życzę akompf i jej mężowi oraz zdrówka dla małej Basieńki.

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Misia mam nadzieję, że jadnak nie będziesz musiała korzystać z telefonu tylko nam tu na brzuszku ładnie napiszesz, że wszystko jest w porządku i jesteś w domku a maleństwo jeszcze w brzuszku 🙂

Agnieszko84 a czemu Ci smutno???

• Mamusia
misia alis to czekamy na wieści po wizycie.

Aga84 nie smuć się 😘

a ja się położyłam bo mnie plecki bolą, ale to nie przeszkadza mi w pisaniu do Was 😉

Jak myślicie jak podpisze ciuszki na metkach takim mazakiem do płyt to będzie się spierał albo farbował?

Ewuniu dzięki za oklaska 🙂 Łap buziola za to 😘 😘 😘

Misia Alis wszystko będzie dobrze 🙂 Najważniejsze aby maleństwo było zdrowe 😉 No i czekamy na wieści 🙂

Aga84 dlaczego Ci smutno 😞

• Mamusia
🤪 🤪 heja Mamuski co tu dzisiaj nastrój mieszany???co????usmiech prosze i niesmucic sie 🙂 🙂 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 to sa buziaki dla Was i waszych brzuszków od cioci Emilki 🙂 mam prosbe dajcie mi namiar na ta aktualna tabeleczke 🙂 Dagi gratuluje synka Antosia,szybko nam wydobrzej i daj znac 🙂 ja wymiekam powoli sie głubie to mamy juz 3dziewczynki z czego dwie Basie???i Antosia???a to jeszcze listopad jak tak dalej pojdzie to wgrudniu urodza ze 4 mamy hi hi 🙂 🙂

• Mamusia
moj dzien tez taki nijaki był ale zwaliłam to na pogode 😠 ..i własnie dowiedziałam sie ze moja kochana przyjaciółka ktora jest mi jak siostra zapadła na ta grype 😞 😞to znaczy czekaja na wyniki ona ma 5 dzieci wszyscy chorzy jest z Elblaga 😞 gadałam przez telefon jakos sie trzyma...ale ja wierze ze bedzie si....kto to cholerstwo wypuscił na swiat???bo nie uwierze ze samo z siebie ten wirus tu chodzi o wielka kase takie jest moje zdanie!!!!!!!!!!!!a niewinni ludzie cierpia......precz z grypa..... takze czekam na Tabelke i Wasze usmiechy i dobry humor....niebedziemy dzis juz płakac 🙂

• Mamusia
Oj to nie dobrze z tą Twoją koleżanką,miejmy nadzieję że szybko się nią zajeli i to cholerstwo nie wyrządzi wielkich szkód.Nie wyobrażam sobie 5 dzieci i jak by miało się jej coś stać,więc napewno wszystko dobrze się skończy.Zdrówka dla Twojej koleżanki 🙂