Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
no i dzień zaczął się z łezką w oku. Basieńka jest wspaniała. Dużo zdróweczka i oby jak najszybciej wróciła do domu.

A wczoraj to byłam taka wściekła bo wywaliło mi internet chyba mieli awarię.
Więc dopiero dzisiaj mogę wkleić poprawiona tabelkę [file name=tabelka-b5cfdd601b39732d1a4b226ab68616ab.doc size=56832]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/files/tabelka-b5cfdd601b39732d1a4b226ab68616ab.doc[/file]

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Jejku jak Tu sie przynajmniej raz dziennie u nas nie poryczeć...
Basieńka jest cudowna 🙂 przesliczna...na pewno wszystko będzie dobrze. Moja mama urodziła mojego brata w 35 TC a dziś jest on wielkim i zdrowym chłopem (185 cm wzrostu ma i 100 kg waży) i tez leżał w inkubatorze... wszystko będzie dobrze, wierze w to.
Pozdrawiam serdecznie całą trójkę Akompóf , jesteście super rodzinką :*

A u mnie Ok. Noc w miare przespana. Łóżeczko wyjeliśmy z kartonu , strasznie śmierdzi nowością,... jejciu, mam nadzieję, że wywietrzy się do narodzin maleńkiej...

Anja gratuluje 37 TC

Ja dzis zaczynam 36 ... no to chyba tez juz mogę sobie spokojnie rodzić 🙂 🙂ale oczywiście niech sobie malutka jeszcze siedzi w brzuniu i obrasta w tłuszczyk 🙂

• Mamusia
hej 🙂

panie Akompf Basia jest śliczna a Wy wszyscy bardzo dzielni! Na pewno wszystko będzie dobrze i ani się obejrzycie i już będziecie w domku 🙂

kajtucha trzymam kciuki za pożyczkę!

Agnieszko84 no ładnie, ładnie... kino, a my tu się zamartwiamy! 😉

emmax nie łam się, co roku jest grypa, mnóstwo ludzi umiera na powikłania, a w tym roku robią wielkie halo i medialne przedstawienie. My grudniówki się grypie nie damy!!!

witam dziewczynki 🙂
jaka ta Basienka sliczna ... gratulacje dla dzielnego taty oraz dziewczynek 🙂 dzis mam wizyte - ciekawe co mi powie ... wyniki mam nawet dobre ale czy zobacze malenstwo? to jest pytanie...
ide cos zjesc odezwe sie pozniej jak cos bede wiecej wiedziec.
buziaki dla wszystkich dziewczynek 😘 😘 😘

Laski mamy pierwszego grudniowego chłopca 🤪

DagiM dziś przez CC została mamą Antosia 🤪

Mały waży 3000 gram i dostał 10 pkt w skali Apgar :laugh:

Tylko nie podała długości a nie chcę jej przeszkadzać bo wiadomo cesarka też bardzo męczy 🙂

Tylko ze względu na grypsko i powikłania płucne oddział jest zamknięty i nie mógł być przy niej mąż bo nawet cały szpital zamknęli 😞

Ale najważniejsze że Oni są zdrowi 🙂 🙂 🙂

O jejjjjj normalnie dzieje się u nas... 🙂 cudowne wieści 🙂
Wspaniale, że wszystko przebiegło bez komplikacji 🙂
Gratulacje dla Dagi :*
No i w końcu jakiś mężczyzna w tym babskim gronie 🙂

• Mamusia
ja też... ale Tobie bliżej do tego niż mnie więc Tobie też zazdroszczę 🙂 teraz jestem na etapie doszukiwania się w swoim organizmie symptomów zbliżającego się porodu 🙂 zaczyna mi odbijać, tak bardo chciałbym byc już po tym wszystkim... jeszcze ta moja data porodu- 27.12 już w ogóle masakra...

• Mamusia
siedzi siedzi, i całe szczęście nigdzie mu się nie śpieszy 🙂 Niech tam siedzi i rośnie.
Kurcze, całą ciąże od samego początku smaruję brzuch codziennie oliwką przeciw rozstępom a dziś normalnie mnie krew zalała... patrzę na brzuch a pod pępkiem mam masę jaśniuteńkich rozstępików...

Kajtucha cierpliwości. Ja tez mam odległą date porodu 19 grudzień a jeszcze w głębi duszy przeczuwam, że spokojnie sobie pojem pierożków wigilijnych bo cos czuję, że urodze po terminie 🙂 Damy rade, 8 miesięcy jakoś wytrzymałyśmy to ten miesiąc nie powinien zrobic nam różnicy, choc nie ukrywam, że już strasznie bym chciała tulic maleńką w ramionach ...
No i trzymam kciuki żebys dostała pozyczkę :*

Moniczek dla Ciebie również wszystkiego dobrego, pociechy z maleństwa 🙂 🙂