Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dziękujemy gosia82,nam się widać bardzo spieszy do maluszków albo maluszkom do nas że jeszcze się nie zaczął nasz miesiąc a tu już tyle dzieciaczków mamy 🤪

Ja też swego czasu brałam luteinke ale to w czerwcu i lipcu mam nadzieję że to nie wpłynie opóźniająco :P

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ktoś_wyjątkowy_ my się cieszymy że ktoś do nas zagląda i nawet napisze parę zdań 🙂
Dziękujemy za współczucie ale my tu jesteśmy dobrych myśli i Basieńka wróci z rodzicami do domku zdrowiutka 😉

Tobie też już dużo nie zostało więc życzę Ci szybkiego i bezbolesnego porodu 🙂

hehe 3 grudniówki na porodówce, chyba byśmy ją rozniosły:laugh:

Akompf trzymaj się dzielnie, ale chwilkę to musi potrwać żeby Basia doszła do siebie, zobaczysz wszystko będzie dobrze 🙂

• Mamusia
AgnieszkaK Lenka mi śię tak ostatnio wierci w brzuchu jakby chciała wyskoczyć. Chciałabym ją już zobaczyć, przytulić, ale z drugiej strony boje się porodu. Postanowiłąm dzisiaj że nie będe się zastanawiać kiedy nastąpi poród bo się jeszcze przedłuży po terminie. A to chyba jest grożne dla dzieciątka. Na Ciebie też już niedługo kolej zwłaszcza że dzieciaczki robią psikusy i wychodzą przed czasem. 😆

Make a pregnancy ticker

• Mamusia
Emmax to daj znać jak wrócisz od lekarza.

Ja dzisiaj miałam iść na wizytę jakby się coś działo, a że nic się nie dzieje to pójdę za tydzień, no chyba że urodzę do tego czasu 😉

Megulka w kolejce przede mną jesteś Ty, Wiola i bti, reszta niech czeka na swoją porę 😉

A mnie coś brzuszek zaczął pobolewać dołem 😞 nie są to na pewno skurcze, ale taki dziwny choc niezbyt mocny ból...

Wiloka biedactw...kurcze jak ten czas szybko leci, niedawno sie cieszyłas z przyjazdu męza a juz zaraz będziecie się żegnać 😞 współczuję tej rozłąki i z całego serduszka zyczę Ci zebyś jeszcze zdązyła urodzic przed wyjazdem męza, bo wszystko się może zdarzyć 😘

Fajnie, że Ami juz w domku 🙂 mam nadzieję, że jak odpocznie i dojdzie troszke do siebie to wrzuci nam fotke Basi 🙂

Mi tez sie zachciało spac, ale musze obiad wstawic...

Megulka ja dziś robię ziemniaczki i kurczak z patelni a do tego surówka.
Tez mi sie czasem kończą pomysły... ale nigdy, a jesli juz to bardzo rzadko robię obiady z dwóch dań.
Jeśli zupkę gotuję to do tego jakas kanapeczka zeby dojeśc, bo wiadomo, że samą zupą to się człowiek nie naje haha

Moja córeczka znowu ma czkawkę 🙂

• Mamusia
Wiola ode mnie też buziak 😘

Megulka ja też nie mam pomysłów na obiad, wszystko się już przejadło. Mam też problem co jeść do chleba bo też już wszystko oklepane i nic nie smakuje.

AgaW wstaw nam fotkę łóżeczka, pochwal się 🙂 Dawno nikt nie wrzucał żadnych fotek, a przydałoby się coś pooglądać na poprawienie humoru 😉 Co do zapachu to jak postoi kilka dni rozpakowane to powinno być po problemie.

Fajnie, że Ami już w domku. Czekamy na wieści od niej no i fotkę Basi 🙂

AgaK masz ode mnie oklaska za to, że tak dbasz o kontakt z każdą grudnióweczką 😉

Ewo rozpakowane jest ale nie złożone ... jak złożymy to na pewno wstawie fotkę 🙂
A dla przypomnienia to łożeczko kupilismy http://allegro.pl/item804894754_4b_klups_lozeczko_radek_vii_teak_szuf_gryk_kok.html

• Mamusia
Wioluś oj jak ja doskonale wiem co przeżywasz.Łap buziaka 😘 😘 😘 a nawet więcej co by ci chodź troszke poprawić humorek 😘 😘 Zobaczysz czas szybko zleci i mąż znowu do Was zawita 🙂

Super że ami już wróciła z Basią do domu,czekamy z niecierpliwością na fotki 🙂

A ja wreszcie obejrzałam tabelke zrobioną przez Gosie 😁 superowa 🤪