Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Fredeczko, już na to nie liczę... Co ma być to będzie... Wszyscy mi mówią że chłopców zawsze się przenosi więc już na poród przed terminem nie liczę.
A za te pieluchy za 78 sztuk dałam 27,99zł!!! Tanie jak barszcz! Chusteczki też kupiłam to kosztowały trochę ponad 3zł.

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Syla dzięki nie wiem jak z winogronem,ale kiwi to jutro sobie wypróbuje bo już mi to zaczyna dokuczać,nigdy nie miałam takich problemów 😞

A moja Emilka śpi sobie w łóżeczku a najbardziej to się wieczorkiem zadżumia kiedy trzeba się kąpać :P
U nas też podczas kąpieli coraz mniej darcia :P wogóle byłam dzisiaj u lekarza zdiwiona bo wogóle nie płakała nawet jak jej mama wariatka pajaca przez głowe wkładała bo chciałam żeby ładnie wyglądała i wyciorałam ślicznego pajaca który był w sam raz ale niestety wkładany przez głowe :P :laugh: na szczęście dzielnie o zniosła 🤪

• Mamusia
hehe mittka moja malenka dzisiaj w tym pajacyku z uszkami jest jejku jak ja uwielbiam jak jest w niego ubrana 🙂 latwo zdjac, zalozyc, nie jest za duzy i jest w nim taka slodziutka,ze bym ja schrupala! 🙂

a polozna ogolnie jest nia zachwycona 🙂 no i przez tydzien przybrala 260g 🙂

Witam wieczorkowo 🙂

My dopiero po kąpieli jesteśmy i po kolacji a teraz śpi mały jak aniołek 🙂

Mój Bartek to w pierwszy dzień w domku dał niezły koncert podczas kąpieli a teraz to taki spokojny jak się go kąpie 🙂

No, no kurcze mój Bartek ma na czym oko zawiesić jak się pokazują mu takie laski :laugh: :laugh: :laugh:

Wiktoria i Emilka wyglądają cudnie 🤪