Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ooo no proszę jak się pięknie tydzień zaczął! Trzymam kciuki, mam nadzieję, że już jest po i ma swoją kruszynkę ze sobą 🙂 🙂 🙂

Pępuszek odpadł ale trzeba go będzie jeszcze podsuszyć przez jakis czas bo wygląda bleeee 🤔

O rany... jak mi cyce urosły!!!! Nie ma dla mnie stanika 🤢 🤢 🤢 i noszę troszkę przyciasny, w dodatku kręgosłup mi odpada od tego ciężaru z przodu tylko tym razem u góry a nie krzyż jak w ciąży.

Muszę się wam pochwalić, że ja już na minusie 11.5 kilo!!!!!! 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

witam women 🙂

ja z rana z cudowna wiadomością, dzisiaj o 7:30 Aga w urodziła Niunię, wazy 3100, 56 cm długa, rodziła sn, skurcze męczyły ją od 23, ale się udało, imienia jeszcze nie mają.

gratuluję Aga 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Dzień dobry
gratulacje dla Agi!!!
Ach a ja coś dospac ostatnio nie mogę, ciągle się budzę na siusiu co 2 godziny z zegarkiem w ręce a teraz to już pół godz temu byłam i znowu ledwo trzymam...
Kurcze w sumie za tydzień już święta... Ale ten czas leci, tak marzylismy z mężem o świętach z małym ale coś czuje że nic z tego nie będzie :-( przynajmniej się najem :-)
życzę wszystkim miłego dnia!

• Mamusia
Emmax jak widać to może przyjść nieoczekiwanie 🙂 pamiętam jak jeszcze wczoraj rano chyba AgnieszkaW nie miała żadnych objawów a dziś rano już tuli swoją kruszynke 🙂
No i chyba na styczeń żadna się nie załapie,chyba że Ty Emmax przetrzymasz 🙂 ale z Tego co widze to dziewczynki mają tendencje do wcześniejszego wychodzenia a chłopcy są bardziej leniwi 😉

Dzień dobry mamusie i grubaski 🙂

Jaka super wiadomość od rana 🤪

AgnieszkoW moje serdeczne gratulacje :laugh: :laugh:
Dużo zdrówka dla Ciebie i Twojej córeczki 🤪

A moja nocka nawet dziś w miarę przespana bo Bartek nie bawił się jak ostatniej nocy tylko się najadł i spał dalej więc i ja mogłam spać 🙂 🙂

• Mamusia
Hej kobietki!

moja niunia wlasnie usnela i ja za chwile ide do wanny i rozwiesic praniei wstawic nastepne i wtedy biore sie za sprzatanie 🙂 noooo jeszcze w miedzy czasie przyjdzie polozna :P

Gratulacje dla Agi! 🙂

wiec kto z naszych grudniowek jest jeszcze z brzuchem ? :P

Wogole to ahh.... prawie znowu zostawilam Marcina... tzn zostawilam go,ale wrocil... byl w delegacji a ja go posadzilam ,ze w niej nie byl a on naprawde byl ... 😞 i go z domu wyrzucilam. Pamietam,jak wychodzil i jeszcze powiedzial,ze bede plakac bo nie mam racji...

a tak wogole to od kad z mala wrocilam do domku to spal z nami moze 3-4 razy 😞 i sam sie przeniosl do pokoju obok... bo za goraco mu w pokoju no i ciasno i niewygodnie... ale przynajmniej ja chociaz troche pospie w nocy ( jesli niunia mi pozwoli) bo tak to nie spalam,bo pilnowalam,zeby Marcin nie przygniotl naszej kruszynki

fredeczka ty to prowadzisz burzliwe życie z Marcinem:laugh:

kajtucha tobie to przynajmniej czop odszedł a u mnie nic:laugh: ale ja sobie do stycznia mogę czekać, fakt, że chciałabym już być po ale co tam 😉

• Mamusia
Fredeczka, to tylko hormony :-)
emmax, bez czopa to mogę i miesiąc chodzić, a Tobie może w każdej chwili wylecieć i możesz od razu rodzic :-) albo może Ci nie wypaść tylko wypłynąć dopiero z wodami. Szczerze mówiąc wolałabym żeby mi nie wyleciał bo tak to się tylko niecierpliwie i wkurzam że ciągle nic a czopa już nie ma...

Dziewczyny a która z was polecała pieluchy Dada z Biedronki? Bo je kupiłam i jestem ciekawa jak się sprawdzą

witam dziewczynki ja nadal sie kulam 🙂
Gratuluje Aga 😘 😘
troszke mi sie przysnelo moze przez to ze w nocy dlugo siedzialam 🤔
mam nadzieje ze do swiat dzidzia sie urodzi bo nie chce w swieta siedziec w szpitalu ...
zycze mspokojnego dnia ... ide troszke posprzatac 😘

• Mamusia
witam dziewczynki 🙂

serdeczne gratulacje dla Agi 🙂 🙂 na szczęście obyło sie bez cc

emmax i kajtucha nie ma sie co sprzeczac która zostanie z brzuchem do stycznia-bo na pewno będę to JA!!!
żadnych objawów, czopa ani widu ani słychu... ehh...

ide zrobic sobie śniadanko 🙂

Ładne oczy mam??? :laugh: 😉 [img size=374]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/100_4026.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Śliczne ma oczęta 🙂

A ja właśnie dzwoniłam do przychodni żeby umówić wizyte i kobieta jeszcze na dziś nas wcisnęła.Teraz prowadze wojne z mężem bo on chce wózkiem się wybrać a moim zdaniem to za wcześnie po za tym wogóle jej nie wreandowałam eh i przetłumacz tu takiemu.