Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Gratulacje Misia_alis 🙂

Ciekawa jestem co u AgiW 🙃

A ja totalnie niewyspana 🙃 Mój misio budzi się i nie śpi 3 godziny, po czym zasypia na ledwo 2. I tak w kółko. Ja chodzę jak zombi i dziwię się, że mąż jeszcze przede mną nie uciekł :laugh:

a ku ku :laugh:
ja znow w domu ... ciagle mnie odsylaja ... jeszcze troche to powiem lekarzowi ze zglosze sie dopiero po nowym roku bo nie mam juz sil tak jezdzic w ta i spowrotem :P w czwartek mam sie zglosic na KTG jesli bym nie dostala wczesniej skurczy lub by mi wody nie odeszly ... wiec jak na razie posiedze jeszcze z wami ...
ja od swoje chlopaka dostalam na mikolaja komputer wiec moge z wami czesciej gadac o tym i o tamtym 🙂 zastanawiam sie czy dostane cos pod choinke - zobaczymy moze cos wykabinuje :P

• Mamusia
Wiatm was kochane wieczorowo. Wlasnie przegladnelam swoja torbe do szpitala i... szok prawie pusta...Dla kruszynki juz jest gotowa a z mojej prawie swszystko poznikalo, wiec wlasnie jestem na etapie ostatnich przygotowan do szpitala i ukladam moje i meza ciuchy w szafie bo cos czuje ze juz nie bede pozniej miala na to czasu poza tym moge nareszcie zaczac chowac ciuchy ciazowe a przynajmniej ulozyc je w oddzielnym miejscu i wyciagnac kilka poziazowych ciuszkow, nie wiem czemu ale tak juz sie czuje jakby to mialo byc juz, samo z siebie mi to przyszlo wy tez tak macie???

Julka tez bym chciala miec taka intuicje jak ty ...
moj brat przyjechal z pracy widzi mnie na korytarzu i powiedzial ...
"chyba czekaja az maly tak urosnie ze wyjdzie jak obcy"

• Mamusia
heh ja sama nie wierze ze mnie tak naszlo:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
A brat widze ladnie Cie podrzymuje na duchu:laugh: :laugh: :laugh:

Wiecie co fajnie by bylo juz urodzic ale wydaje mi sie ze troszke bedziemy tesknic poznej za tymi kopnieciami w brzuszku 😞 😉 🙂

esek od Agiw:
"leżę już 3 godz pod kroplówką. w ogóle nie mam rozwarcia, bóle bardzo słabe.możliwe, że będę mieć cc, ale to dopiero jutro bo musi zlecieć cała kroplówka.buziaki"

kurde kolejna na cc, chyba większość cesarek u grudniówek 😠

• Mamusia
Oj biedna sie nameczy jak az do jutra musi tam czekac 😞

A ja nadal buszuje w szafie i przekladam ciuchy, moze kiedys wkoncu skoncze bo nie moge przestac do was zagladac tym bardziej ze meza wywialo na 2h wiec mam luz blouse i impreze z ciuchami:laugh: :laugh: :laugh: ach i nareszcie napisalammoj plan porodu uffff to powinno zajac najmniej czasu a ja dopiero dzis go dolaczylam