Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
My juz po wizycie.
Mialyscie racje, panikara ze mnie ☺️
Jest piekny pecherzyk z 9mm dzidziusiem i bijacym serduszkiem 🙂) 🙂 🙂 🙂 🙃 😁 🙃 😁 😆 🙃 🙂
Krwawienie jest efektem przemczenia, mam teraz bezwzglednie lezec... 🥴 i co ja zrobie teraz? 😮
no ale trudno dzidzius wazniejszy.

Ponizej zdjecie z usg:
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/684/10052011283.jpg/][IMG]http://img684.imageshack.us/img684/7132/10052011283.jpg[/IMG][/URL]

PS. witaj wanilia, witaj chamster 🙂 - ale wam zrobilam przywitanie... az mi wstyd ☺️ mam nadzieje ze to sie nie powtorzy 😉

• Mamusia
chloe napisał(a):
My juz po wizycie.
Mialyscie racje, panikara ze mnie ☺️
Jest piekny pecherzyk z 9mm dzidziusiem i bijacym serduszkiem 🙂) 🙂 🙂 🙂 🙃 😁 🙃 😁 😆 🙃 🙂
Krwawienie jest efektem przemczenia, mam teraz bezwzglednie lezec... 🥴 i co ja zrobie teraz? 😮
no ale trudno dzidzius wazniejszy.

Wiesniaku !!! Mowiłam Ci !!!
Hihihihihihi Rozumiem Cię doskonale 🙂 Byłam tam - w świecie paniki- całkiem niedawno...

Gratulacje. Zycze miłego odpoczywania. Ja tez jestem na chwile obecna kanapowcem wiec mozemy nudzic sie razem 😉

buziaki

ps. Witajcie nowe grudnioweczki. Macie wiele do nadrobienia.... Trzeba zaczac spr liste obecnosci 😁

• Mamusia
NO I KOLEJNE "DOBRE"WIADOMOŚCI!!! 🙂
CHLOE-BARDZO SIE CIESZĘ TWOIM SZCZĘŚCIEM.TERAZ BEZWZGLĘDNIE LEŻ KOBIETO!!! 🙂
AHA NO I WITAM KOLEJNE "GRUDNIOWE"KOLEŻANKI 🙂
U MNIE DZIS TROCHE LEPIEJ-NIE BOLI MNIE AŻ TAK JAK WCZORAJ -ACZKOLWIEK CZUJĘ NADAL TEN JAJNIK.TAK CZY SIAK UMÓWIŁAM SIE NA PIĄTEK DO MOJEJ PANI DOKTOR,BO MUSZE PO DALSZE ZWOLNIENIE PODSKOCZYC I PRZY OKAZJI ZOBACZYMY CO TAM KUJE MNIE 🙂
POZDRAWIAM 😜

• Mamusia
Wiecie co mi jeszcze powiedziala lekarka, jak jej sie przyznalam ze mialam zaparcia 2 dni? Ze w takich sytuacjach z plamieniem to trzeba uwazac, i robic wszystko zeby zaparc nie bylo i delikatnie sie zalatwiac! A ja myslalam ze to zabobon jakis, ze nie mozna przez to wyprzec fasolki! A tu jednak...heh 🤔

Ulka napisał(a):
ja tez mam dobre wiadomosci wrocilam wlasnie z usg, bo bez sensu czekac jeszzce miesiac na to usg pierwsze pzeciez bym sie zachlastala, jest czy nie ma, mowic nie mowic. Kosmita do obejrzenia w zakładce zdjęcia 🤪

Już widziałam 🙂
Coraz więcej już tych fasolek się ujawniło 😉
I bardzo dobrze 🙂
Teraz będziemy się przejmować przynajmniej milimetrami, a nie tym czy "coś" tam jest 😜

guga napisał(a):
Super newsy dziewczyny 🙂

Chyba złoże sie do ''kupy'' zeskanuje i załacze w koncu moje usg 🙂

buzki

No koniecznie "kanapowa" Gugo 😉

• Mamusia
NO BO MI CODZIENNIE TO COŚ NOWEGO SIE DZIEJE.OD KILKU DNI TAK MI NIEDOBRZE I ŻYGAM(JUZ NIEMIAŁAM NAWET CZYM),2 DNI TEMU BÓLE JAJNIKÓW A DZIŚ TAK MI SIE SŁABO ZACZĘŁO ROBIC ŻE NIEWIEDZIAŁAM CO MAM ZROBIC.SAMA W DOMU ,MĄŻ W PRACY DO 22 I JA LEDWO ŻYWA....NO ALE ZADZWONIŁAM PO NIEGO I WYRWAŁ SIE WCZEŚNIEJ.A JA LEŻAŁAM Z NOGAMI DO GÓRY I STARAŁAM SIE ZAJĄĆ CZYMŚ....BO JAK MI SIĘ COS DZIEJE TO ZARAZ WPADAM W PANIKĘ 😞
CO ZA DNI....NORMALNIE WRAK KOBIETY 😞
I JEŚĆ WOGULE NIE MOGĘ -JEM TROCHE I TO NA SIŁĘ BO WIEM ŻE MUSZĘ.
OBY DO 2GO TRYMESTRU...

• Mamusia
Witam nowe grudniowe mamusię !!
Dziewczyny wczoraj miałam straszny dzień 😞 Głowa mnie tak bolała że aż mi się kręciło w niej to było straszne 😞 rzygałam dalej niż widziałam 😮 dzisiaj to mnie tak mięśnie brzucha bolą że masakra 🤨 ale na szczęście już dobrze 😜 właśnie idę odebrać wyniki badań do diagnostyki 😉 jestem ciekawa co i jak 🙂

• Mamusia
Jak czytam o tych Waszych sensacjach dziewczyny to stwierdzam że nie mam powodów do narzekań - dwa tygodnie mnie mdliło ale ani razu nie rzygałam, teraz to już czuję się dobrze tylko jakoś mi się nic nie chce, robię tylko tyle ile muszę a najchętniej to bym się z domu nie ruszała. A dziś rano byłam oddać krew do badań, został jeszcze dentysta i gin na popołudnie. Liczę na ładne zdjęcie takie z nózkami i rączkami 😜 . Trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok. Pozdrawiam i życzę miłego dnia, pewnie zajrzę wieczorem 😉

• Mamusia
Witam laski 🙂

Mam nadzieje, ze Chloe leży plackiem ??? 😠 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja wczorajszy dzien moge zaliczyc ''do udanych''...nie obejmowalam kibelka...a to juz duzo... 🤢
Dzisiaj musze ruszyc moje leniwe ciało do banku - ostatnia moja wizyta w tej instytucji skonczyła sie plamieniem bo stałam w kolejce ponad 40 min w zadusznym pomieszczeniu... 😞
Witam nowa grudnioweczke- liczymy na dobre rady doswiadczonej matki rodzicielki 🙂
Milego dzionka wszystkim

• Mamusia
witajcie,
ja wlasnie rozpoczelam moj pierwszy kanapowy dzien, tzn zwloklam sie z jednego wyra i poszlam na drugie, w duzym pokoju, hehe 🙂
Guga, spoko, leze 🙂
Krwawienie przeistoczylo sie juz tylko w brazowe plamienie po wizycie w toalecie, takze mam nadzieje ze zmierza w dabra strone czyli ku koncowi 🙂 🙂
Czekaja mnie jeszcze 4 takie dni a potem to nie wiem co zrobie. Narazie maz wzial urlop u siebie w robocie i siedzi w przychodni... lakarka mowi ze bede mogla chodzic do pracy tak na 3h!! 😮 ale teraz przynajmniej 2 dni lezec zeby krwawienie ustalo. no to leze, bede lezec 5!!! Pewnie sie niezle rozleniwie 🙃

• Mamusia
chloe napisał(a):
witajcie,
ja wlasnie rozpoczelam moj pierwszy kanapowy dzien, tzn zwloklam sie z jednego wyra i poszlam na drugie, w duzym pokoju, hehe 🙂
Guga, spoko, leze 🙂
Krwawienie przeistoczylo sie juz tylko w brazowe plamienie po wizycie w toalecie, takze mam nadzieje ze zmierza w dabra strone czyli ku koncowi 🙂 🙂
Czekaja mnie jeszcze 4 takie dni a potem to nie wiem co zrobie. Narazie maz wzial urlop u siebie w robocie i siedzi w przychodni... lakarka mowi ze bede mogla chodzic do pracy tak na 3h!! 😮 ale teraz przynajmniej 2 dni lezec zeby krwawienie ustalo. no to leze, bede lezec 5!!! Pewnie sie niezle rozleniwie 🙃

CHLOE-LEŻ I ODPOCZYWAJ!!!
NIC NIE RÓB!!!
JA DZIŚ LEPIEJ SIĘ CZUJE JAK OSTATNIMI DNIAMI(JAK NARAZIE).WIZYTA W TOALECIE UZNANA ZA "UDANA"-2-JECZKA BEZ WIEKSZYCH KOMPLIKACJI 🙂 I NARAZIE MNIE NIE MULI WIĘC JEST GIT!!!
TEŻ PLANUJE DZIŚ LEŻEĆ PLACKIEM BO TERAZ TE DNI SIĘ ZBLIŻAJĄ CO NORMALNIE SIĘ MA OKRES A CZYTAŁAM U WAS ŻE TRZEBA UWARZAC W TE DNI WIEC UWAŻAĆ BĘDE!!!
W PIĄTEK UMÓWIŁAM SIE DO LEKARZA,MUSZĘ OPYTAĆ O TE MOJE DOLEGLIWOŚCI,ZAPARCIA,SŁABNIĘCIA I BÓLE JAJNIKA-KAŻĘ SOBIE ZROBIC KONTROLNE USG I MOŻE SIĘ WYJAŚNI CZY TO TA CYSTA MI TAK W "DUPE"DAJE CZY TO TA MACICA SIĘ ROZRASTA I INNE WIĄZADEŁKA.TAK CZY SIAK JUŻ NIE MOGE SIĘ DOCZEKAĆ 😉
A W NASTĘPNĄ ŚRODĘ LECĘ SOBIE DO POLSKI-DO MOJEJ KOCHANEJ RODZINKI I TAK SIĘ CIESZE .CHOC PRZYZNAM ŻE MAM LEKKIE OBAWY ODNOŚNIE LOTU W CIĄŻY...PRZYZNAM ŻE "GŁUPIE MYŚLI"MNIE NASZŁY PARE RAZY...OBY WSZYSTKO BYŁO OK.
JAK PANIE DZIS SPĘDZAJĄ DZIEŃ?JAKIEŚ SPECJALNE PLANY?
ZNACZY CHLOE NIE MUSI PISAĆ 😜BO WIEMY ŻE ONA TO BIDUSIA MUSI LEŻEĆ JAK PLACEK 🙂
PISZCIE KOBITKI 🙂
PS.ALE NAS JUZ DUUUZO 🙂

• Mamusia
Ulka napisał(a):
zauwazylam nowy objaw- złoty pierscionek zaczął mi malowac palec na czarno, co wyczytalam ze w ciazy sie zdarza ale wogole jak przeciagne nim po skorze to mi zostaje czarna kreska , a u was tez tak sie dzieje?

Ja mam na palcu caly czas zlota obraczke i tak mi sie nie dzieje...
Hihi, moze jestes alchemikiem Ulka? 🙂 🙂