Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hejka dziewczynki 😘
Zaliczyłam już chyba wszystkie niedogodności życia na wsi 😠
Brak łazienki, zimna woda...brak prądu no i neta 😠 😠 😠
Echhhh...
Ale jest też coś przyjemnego 😉 ...moje maleństwo systematycznie daje o sobie znać 2-3 razy na dobę 🤪

Spadam z Bondi na spacerek 😉 ...no i synusia ululać bo znowu szaleje 🙂

Dobrej nocki brzuszki 😘

• Mamusia
Hihi no czasami nawet się sama do siebie śmieję bo cóż innego mi pozostało 🙃
Moje dziecko będzie nieźle zakręcone jak tak dalej pójdzie 😉

Napiszę Wam coś jeszcze..."tatuś" się starać zaczął 😎
Ale przyznam się, że na chwilę obecną nie mam zdania na "nasz" temat 🥴

• Mamusia
novaM napisał(a):
Hihi no czasami nawet się sama do siebie śmieję bo cóż innego mi pozostało 🙃
Moje dziecko będzie nieźle zakręcone jak tak dalej pójdzie 😉

Napiszę Wam coś jeszcze..."tatuś" się starać zaczął 😎
Ale przyznam się, że na chwilę obecną nie mam zdania na "nasz" temat 🥴

witaj, dobrze ze dalas znac, no lekko to ty tam nie masz, ale widze ze dajesz jakos rade 🙂
a mezus miekknie, ciekawe jak to sie potoczy 😉
trzymaj sie, pozdr

witam was wszystkie moje kochane z ranka !!!!!u mnie fajnie bo nie ma upału ok 19 stopni!!!! Asia nie martw się będzie dobrze problem się rozwiąże z marzenka tu też miala problemy i widzisz już inaczej patrzy na to wszystko przeprowadzka jej dobrze zrobila i rozmowa z nami wszystko sie ulozy!!!!
a ja wczoraj bylam kupic sobie koldry letnie w lidlu super sa spalismy pod nia wczoraj i ekstra bo tak to mialam taka gruba duza i ciezka na zime!!!! potem bylam u tesciow na obiedzie i dzis sama obiad robie leczooooooooo

• Mamusia
Helloł brzuszki 🙂
Wczoraj nie miałam czasu zajrzeć, bo dzień jakiś taki zabiegany i wieczorem wizyta.
No więc...
Dzidzia strasznie ruchliwa ( a ja żadnych ruchów nie czuję 😞 ale pani doktor pocieszyła, że do tygodnia powinnam już coś poczuć ), nie chciała dać się dokładnie pomierzyć i co gorsza nie pokazała kim jest, tak się wywaliła 🙃 także dołączam do dziewczyn, które nadal w niewiedzy. A miałam słodki plan dziś od razu udać się na shooping, a co tam pojedziemy z koleżanką, może sobie coś ładnego kupię.
Asiadudzika - ja też trzymam kciuki, żeby wszystko się poukładało

czesc meliska czyli wszystko fajnie ze dobrze u lekarza!!! mowisz ze dzidzie masz rychliwa a ty nic nie czujesz no to niezle ja moze mam tak samo no i ja mam to lozysko na przedniej scianie macicy i moze dlatego nie czuje ja sie dowiem 19 lipca co i jak wtedy juz powinnam czuc ruchy mam w brzuchu takie przelewania ale to tyle i nic wiecej zobaczymy!!!! to udanych zakupow meliska wszystkiego dobrego

• Mamusia
Witam z rana 🙂

Kolejny dzien. Jutro ide do lekarza na wizyte. Zastanawiam sie tylko czy jej nie przelozyc 🙂 W niedziele wyszlam sobie w stroju kapielowym na ogrodek i posiedzialam sobie z jakies 2 - 3 godzinki i troche sie spalilam 😞 pewnie jak to lekarz zobaczy to mnie niezle okrzyczy.
Dzis kolejny dzien w pracy, a czwartek i piatek jade na szkolenie do Krakowa 🙂

• Mamusia
Hejka laseczki 😘

@ Ula -> a pier***ol to co mówią i bądź mega egoistką 😉
Pewnie jak fotkę nam podeślesz swoją w sukni to my Ci prawdę napiszemy i na bank same zaj***te komentarze polecą 🙂
Ja tam na przykład Ci zazdroszczę i tyle hihih 😘

Widziałam, że już mam co robić w naszej tabelce 😉
Obiecuję, że do końca tygodnia będzie zaktualizowana 🙂

Tak sobie czytam o Waszych wizytach i foteczki (jak dla mnie nowe) oglądam dzidziusiów i wiecie co...mam stresa przed wizytą u nowego gina 🥴
A to już w piątek... 🥴

Borysek dzisiaj mi spać nie dał szaleniec...on się chyba z moją Bondi umawia bo obydwoje między 5 a 6 z rana mnie atakują 😉

Pogoda u mnie dosyć jesienna ale przynajmniej odetchnąć można 🙂

Miłego dzionka Wam życzę kochane i do później pewnie 😘

• Mamusia
Ulka napisał(a):
to jest zdecie z sesji slubnej tej fotograf i takie tez mi bedzie robic jakies, i ciekawe kto by mi zrobil takie zdjecie zwykłym aparatem za 500 zł? ale nie przetłumaczy rodzicom!
powtarzam sobie ze warto i prawda ze warto ? bo byłam szczesliwa ze bede miec fotografa, sesje, a teraz jestem nieszczesliwa , bo mi nagadali glupot ze po co

piekna fotka 🤪
Ulka nie martw sie i mnie ich gdzies, bo to twoj slub, a nie ich i ty decydujesz, glowa do gory i nieprzejmuj sie komentarzami, bo to nie uniknione, niewiadomo jak by bylo to i tak znajda sie tacy co im nie dogodzisz, takie zycie nielekke...
wszystko bedzie dobrze tylko sie nie denerwuj i mysl o was, a nie o niech 🙂