Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dzień dobry dziewczynki 🙂
U mnie od rana świeci słońce!!!
Guga - gratuluję dziewczynki 🤪 szczególnie, że jakoś mało ich na tym forum
Asia - musisz być twarda w swoich postanowieniach, wiem, że jest Ci ciężko, ale trzymaj się maleńka 🙂
Witam nową grudnióweczkę 🙂

Witam was z rana ja dziś o 5 rano się obudziłam i czytałam książkę ale potem zasnęłam!!!
Teraz sobie siedzę na chwilkę na forum i potem zabieram się do czytania książki fajną mam a akurat będę ją kończyć!!!!
CANDYS ja właśnie leczę się już na tarczyce od 5 lat biorę euthyrox mam guzka ale dużego lecz doktor powiedziała że nie będziemy usuwać bo nie jest złośliwy właśnie z 2 miesiące temu miałam robione tsh i ft4 i było ok dobrze się czuję ale teraz idę 5 sierpnia do lekarza i muszę zrobić tsh i ft4 przed wizytą i boję się obawiam się że zwiększy mi dawkę euthyroxu!!!!
wczoraj mój mały przemieścił się raz i wybulił gulę i wieczór parę razy zastukał chciała bym żeby dawał częściej o sobie znać bo narazie mało i mąż wyczuć nie może

• Mamusia
Dziekuje kochane.... 🙂
Dziewuszka jest naprawde duża ...az sie przestraszyłam ze ma za mało miejsca 🤔 bo miała nogi za głową (chyba popoludniowa Joga) ale lekarz sie ze mnie tylko smiał 😁
Nogi ma długie po mamusi i ewidentnie mój nos 😮
Fotki wkleje tylko musze sie ogarnąc po 2 tyg nieobecnosci w domu...

Witam nową grudnióweczke 🙂

• Mamusia
Agami napisał(a):
a ja od 2 dni nie czuje malego... nie wiem co jest grane 😞((( po usg tak ucichl....

Moja gwiazdeczka też od USG cichutko... 🙂
Lekarz powiedział ze takie maleństwo najczesciej rozrabia jak my spimy bo wtedy nie ma kołysania i sie nudzi 🙂

Ulcia : jak mnie kopie to masuje brzuszek i dostaje odp wiec chyba to taka nasza mała rozmowa 🙂
A kiedy masz badanie?

• Mamusia
guga napisał(a):
Agami napisał(a):
a ja od 2 dni nie czuje malego... nie wiem co jest grane 😞((( po usg tak ucichl....

ps. na usg wszystko było ok wiec mnie nawet nie denerwuj 😉

Gugus ja staram sie nie denerwowac ani siebie ani was... ale tak ucichl ze ehh.. no ok lece wieszac pranie bo w koncu przestalo padac... oby wyschlo bo tydzien nie moglam prac bo lalo dzien w dzien

• Mamusia
Ulka napisał(a):
moj mu spiewa haha , robi kaczora donalda.. matko... ja mam usg 2 serpnia i bede wtedy tak ok 22 tygodnia trcoche za długo czekalam 10 tygodni ehhh

Ulka ja tez musze tak dlugo czekac, bo mam USG dopiero 8 sierpnia i bede juz w 23 tygodniu, ale caly czas czuje ruchy dzidzi wiec wiem, ze wszystko ok 😆

• Mamusia
Agami napisał(a):

Spokojnie kochana ja mi maluch też zrobił przerwę na ponad tydzień, a teraz rozrabia jak szalony 😁 Najważniejsze, że na USG wszystko było ok 🙂 jedz słodycze i śpiewaj 😁
mnie mały zawsze kopie jak śpiewam...hihih ciekawe dlaczego 😁 (myślę, że nie fałszuję) :p

• Mamusia
kasiuniaa1603 napisał(a):
Agami napisał(a):

Spokojnie kochana ja mi maluch też zrobił przerwę na ponad tydzień, a teraz rozrabia jak szalony 😁 Najważniejsze, że na USG wszystko było ok 🙂 jedz słodycze i śpiewaj 😁
mnie mały zawsze kopie jak śpiewam...hihih ciekawe dlaczego 😁 (myślę, że nie fałszuję) :p

ja śpiewam ale moj mały nie kopie mnie wtedy 🙂 a mogłby :P

• Mamusia
kasiuniaa1603 napisał(a):
Agami napisał(a):

haha dobre z tym spiewaniem 😁 😁 😁