Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
I właśnie dlatego łaże do dwóch lekarzy - prywatnie i na nfz....
Przeglądam sobie dziecięce drobiazgi na allegro, chciałam kupić kocyk, ręcznik, torbę do wózka i.....nie mogę się zdecydować ☺️ Chyba skończy się na kupowaniu w sklepie - ja jednak jestem z tych co muszą dotknąć i zobaczyć. Zresztą po doliczeniu przesyłki wygląda na to że te drobiazgi wcale nie są na allegro tańsze, no chyba żeby kupować więcej rzeczy u jednego sprzedawcy a to w moim wykonaniu już chyba wogóle niewykonalne...

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć dziewczyny ja przelotem bo jestem u mamy do wieczora :P
Ja miałam teraz w poniedziałek krzywą już bo mi lekarz kazał zrobić..
dzisiaj duszno w cholerę 🤢 zaraz będę jadła obiadek i później mała sjesta 🙂 miłego niedzielnego popołudnia wam życzę 😜

• Mamusia
guga napisał(a):
Ech... co zrobić...a zapytam nieśmiało o update u Ciebie ten całej akcji czerwcowej? na ''+'' czy "-" ? 🤔

Nieśmiało odpowiem...nie wiem jak to będzie jeszcze...na razie nadal na odległość bo w UK teraz jest...musi na długi zarobić no i na małego 😉
Teraz się po prostu nie nastawiam i jest ok 😉
Tyle, że sama w ciąży...no ale Ty też wiesz jak to jest 😞

• Mamusia
novaM napisał(a):
guga napisał(a):
Ech... co zrobić...a zapytam nieśmiało o update u Ciebie ten całej akcji czerwcowej? na \'\'+\'\' czy "-" ? 🤔

Nieśmiało odpowiem...nie wiem jak to będzie jeszcze...na razie nadal na odległość bo w UK teraz jest...musi na długi zarobić no i na małego 😉

No a Ty szczególnie kochana... dziecko, ciąża, pies, remont - a raczej wykańczalnia...
może i lepiej..mózg mu sie oczyści z gówien 😉

• Mamusia
guga napisał(a):
novaM napisał(a):
guga napisał(a):
Ech... co zrobić...a zapytam nieśmiało o update u Ciebie ten całej akcji czerwcowej? na \'\'+\'\' czy "-" ? 🤔

No a Ty szczególnie kochana... dziecko, ciąża, pies, remont - a raczej wykańczalnia...
może i lepiej..mózg mu sie oczyści z gówien 😉

No mam nadzieję, że się oczyści 😉
A co do mnie to żebyś wiedziała, bata ukręciłam na samą siebie 😜
Ale przynajmniej ja nie mam syfu w głowie bo zajęta jestem wszystkim i niczym 😉
...chociaż czasami mam chwile w których zapaść się pod ziemię to mało 😞

• Mamusia
Kurcze nic mi nie chce przejść to przeziębienie. Wypróbowałam wszystkie znane mi sposoby i coraz gorzej. Sok z cytryny, syrop z cebuli, czosnek, miód z mlekiem i kropelki do nosa. Może macie jeszcze jakieś sprawdzone sposoby bo mnie się już pomysły wyczerpały

• Mamusia
katja26 napisał(a):
Kurcze nic mi nie chce przejść to przeziębienie. Wypróbowałam wszystkie znane mi sposoby i coraz gorzej. Sok z cytryny, syrop z cebuli, czosnek, miód z mlekiem i kropelki do nosa. Może macie jeszcze jakieś sprawdzone sposoby bo mnie się już pomysły wyczerpały

Może herbata z sokiem malinowym, ale takim własnej roboty 🙂

• Mamusia
guga napisał(a):
...dostałam od męża..moje ulubione sloneczniki.... teraz mi jest jeszcze smutniej ...aż miejsca nie mogę sobie dzisiaj znaleźć... 🤢 🤔 🤢

Guga cudne kwiaty! I nie smuć się. Masz fantastycznego męża, bo postarał się o bukiet. Na pocieszenie powiem Ci, że ja w tym roku nie pisnęłam słówkiem, że rocznica ślubu się zbliża i cały dzień rocznicowy też - chciałam dać szansę mężowi żeby sobie przypomniał i sobie nie przypomniał. Taki gad o żadnych datach nie pamięta, no może z wyjątkiem moich urodzin. Więc co z dwojga złego lepsze, mąż daleko co śle bukiet czy ten co nie pamięta a jest obok ? 😜

• Mamusia
Cześć 🙂
Z rana było upalnie, ale już po ulewie i burzy 😉
Katja wskakuj pod kołderkę i się dobrze wygrzej. Gdzieś widziałam taki syrop PRENALEN na przeziębienie i grypę dla kobiet w ciąży, nawet ma niezłe opinie, ale osobiście nie próbowałam.
Guga kwiaty śliczne, życzę Ci jeszcze wielu takich rocznic, oczywiście spędzonych razem 🙂

• Mamusia
hello 🙂
ale miala przygode z rana, pierwszy raz w życiu...
bylam w kosciele, stałam sobie na dworzu, w cieniu i nagle...co? wielkie bęc!!!Ania zemdlała!!! pierwszy raz w zyciu
w dodatku bylam sama, obcy mnie cucili 😎
nie wiem, czy to ta duchota, czy co, w kazdym razie jeszcze nidgy nie zemdlalam az do dzisiaj

• Mamusia
Ulka napisał(a):
Guga jejciu, płakałas?? mi świeczki stanęły jak zobaczyłam jakie kwiaty dostałaś, to takie miłe! 😘

nie, Ulka, nie płakałam ale chodze z kąta w kąt jak zbity pies... szukam miejsca na zdechnięcie... a pomyśleć ze rok temu o tej porze skakałam wesolutka na weselichu 🤢
jakos mi dzisiaj brakuje męża bardziej niż wczoraj i jutro....
ale najważniejsze że za ...no wlaśnie jakies 75 dni bedziemy znow razem.... ☺️

• Mamusia
guga wszystkiego naj naj naj i nie smuc sie kochana czasem zycie takie jest nie zawsze można być razem ja tez juz miałam rocznicę bez męża wiem jak to jest głowa do góry i uśmiech proszę 🙂
ja też już zmykam dobranoc brzuszki