Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
wanilia.... no coz mamy swoje wtyki .... 😜 Gadu gadu nam podpowiedziało 😉

U mnie wyniki.... sama nie wiem albo zrobili błąd w badaniu - i chcieli ukryc błąd podczas drugiego i napisali to samo co oznaczałoby ze niepotrzebnie wzielam leki...albo magicznie antybiotyk zabił wszystko w co szczerze watpie....jutro oddaje mocz do innego lab po raz 4 do kontroli.... 😮

• Mamusia
A to taaakkkk. A ja gadulca jeszcze dzis nie wlaczylam.
Wanilia wszystkiego najmepszego, aby ostatnie miesiace coazy byly dla Ciebie wspanialym doswiadczeniem, aby porod byl bezbolesny 😜 a Mala Kruszynka, zeby przyniosla Wam duzo szczescia. 😘
Guga dziekuje za pomoc w rozwiazaniu zagadki 😜

• Mamusia
dorianna napisał(a):
coquelicot napisał(a):
dorianna napisał(a):
Wszystkie obiad szykuja i czasu zagladnac nie maja 😉

A pewnie, ja smaze kurczaka. A przy okazji inne domowe czynnosci wykonuje 😜

A co moze byc wazniejsze od naszego forum? 😉 😉 😉 hehe

Mnie rozne prace domowe w zagladaniu na forum nie przeszkadzaja 😜 Ale dziewczyny widac pochloniete sa czyms na maksa. 😆

• Mamusia
Hej Kochane! Na tym forum kilku godzin nie mozna opuscic a co dopiero 2 dni! Tyle nadrabiania 🙂 Musialam troche sie ogarnac po czwartkowej "przygodzie", ale juz jest OK. Moj brat w domu wyglada jak mumia....mam Go na oku 🙂 A Jego dziewczyna w szpotalu ale juz calkiem OK i dochodzi do siebie, za 3 dni do domku. UFFFFF....Kurcze mnie tylko caly czas boli brzuszek i wciaz napiety i twardy, jem nospe 1-2 dziennie ta mocną ale przynosi ulge tylko na godzinke dwie.Moj Malutki w nocy spac nie daje bo kopie niezaleznie w jakiej pozycji leze,lewy,prawy bok plecy...wszystko mu sie nie podoba 🙂 Ale co tam, niech sobie kopie ile mu sie chce...niech mu tam bedzie 🙂

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
dorianna napisał(a):
coquelicot napisał(a):
dorianna napisał(a):

Mnie rozne prace domowe w zagladaniu na forum nie przeszkadzaja 😜 Ale dziewczyny widac pochloniete sa czyms na maksa. 😆

Mi tez nic nie przeszkodzi w zagladaniu na forum, chociaz nie zawsze chce mi sie cos pisac, ale czytam na biezaco 🙂

• Mamusia
dorianna napisał(a):
coquelicot napisał(a):
dorianna napisał(a):
coquelicot napisał(a):
dorianna napisał(a):

Mi tez nic nie przeszkodzi w zagladaniu na forum, chociaz nie zawsze chce mi sie cos pisac, ale czytam na biezaco 🙂

hihi, skad ja to znam 😉

• Mamusia
Agami napisał(a):
no ale tersz to byscie juz cos popisaly ;p łobuziary a nie cicho siedza;p

hehe a co chcesz wiedziec? 😉 pytaj 😜
Teraz siedze sobie przed TV i ogladam bajki z synkiem 🙂
Ale juz niedlugo bede go kapac i do spania, a potem maz wraca z pracy i mamy troche czasu dla siebie 😜

• Mamusia
Jak tak patrze co jakis czas na swoj suwaczek i widze jak zmniejsza sie liczba dni do porodu to mnie troche przeraza, ze to tak szybko leci...
Tez macie takie wrazenie? Bo dla mnie to troche za szybko 😉 chociaz chcialabym byc juz po porodzie i tulic zdrowego synka, to bym miala przynajmnie pewnosc, ze wszystko ok, a tak to zostaje ta mysl o pobycie w szpitalu, co mnie czeka i na jaki personel trafie, mnostwo pytan i niepewnosci... 🥴
Niby to drugi porod i powinnam sie nie martwic, ale mowia ze kazdy porod jest inny i nie jest powiedziany, ze pojdzie tak latwo jak z pierwszym...
Ale pewnie kazda z was tak ma 😉

• Mamusia
Faktycznie dziś dziewczyny coś zajęte 😉 ja byłam na spacerku, później byli u nas znajomi, a w ogóle to mój mąż dziś cały dzień okupował kompa, ale poszedł już do pracy... więc jestem 😜
Happysad dobrze, że z bratem i dziewczyną już lepiej i Ty też o siebie dbaj 🙂
Wanilia również składam Ci najserdeczniejsze życzenia 😘 😘 😘

• Mamusia
dobry wieczór brzucholki
wanilia ja też dołaczam się do życzeń
Rita dzięki za słowa otuchy ponoć mój maluch tak do 5 min góra płacze i zajmuje się zabawą .
Dzisiaj wrócił mój mąż ale nie mam do niego dostępu bo synowie mi go zabrali 😁

• Mamusia
dorianna napisał(a):
Jak tak patrze co jakis czas na swoj suwaczek i widze jak zmniejsza sie liczba dni do porodu to mnie troche przeraza, ze to tak szybko leci...
Tez macie takie wrazenie? Bo dla mnie to troche za szybko 😉 chociaz chcialabym byc juz po porodzie i tulic zdrowego synka, to bym miala przynajmnie pewnosc, ze wszystko ok, a tak to zostaje ta mysl o pobycie w szpitalu, co mnie czeka i na jaki personel trafie, mnostwo pytan i niepewnosci... 🥴
Niby to drugi porod i powinnam sie nie martwic, ale mowia ze kazdy porod jest inny i nie jest powiedziany, ze pojdzie tak latwo jak z pierwszym...
Ale pewnie kazda z was tak ma 😉

ja mam wrecz odwrotnie, strasznie wlecze mi sie ten czas, szczegolnie odkad nie pracuje... i data porodu jest jeszcze taaaaka odlegla.... 😞

a moj maz ma angine.. 😞

• Mamusia
Happysad nie chce się wtrącać ale jak ci się tak brzuch napina powinnaś więcej odpoczywać ...
dorianna ja też mam obawy przed porodem chwilowe a zaraz sobie mówię że muszę się uspokoić i będzie wszystko dobrze trzeba być dobrej myśli ..
chloe tobie się ciągnie a ja od początku ciąży w domu siedzę 🤪