Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Widzę, że o pomyłkach piszecie ... Ola urodziła się o 600g cięższa niż miała być 😮
Dziewczyny najważniejsze, że wszystko ok u maluszków i na świat się jeszcze nie pchają 😉

Ja zobaczę co słychać u mojego już w ten piątek 🙂
I mam nadzieję, że się ładnie mamusi do zdjęcia uśmiechnie ihihih 🙂
W sumie muszę się Wam przyznać, że te wizyty mnie na duchu podtrzymują ... no i Wy oczywiście kochane moje 😘
Bo widzę, że tylko ja tu sama będę witać mojego Kajtka na świecie (chodzi o faceta oczywiście 😠 )...
Jestem coraz bardziej zrezygnowana wiecie...wierzę w to, że prawda zawsze wyjdzie na jaw i dzisiaj potwierdziły się tylko moje wcześniejsze przypuszczenia i wiadomości z "poczty pantoflowej" co do pana ojca 😠
Nie mam już złudzeń...
Nie wiem czy coś jeszcze może mnie dzisiaj poruszyć...szyja nadal boli, a przez niego czuję się taka jakaś "brudna" 😠
Ja pier**le co za wieczór, wypłakałam już chyba całe wiadro łez 🤢
Ja na serio jakaś pechowa jestem 🥴

• Mamusia
Nova nie jestes zadna pechowa!!! Ani sie waz tak myslec.
To zycie jest takie... Beznadziejnie, ze porobilo sie tak wlasnie, w TAK waznym momencie dla Ciebie, w TAK nielatwym momencie. I tylko Cie podziwiac, ze sobie radzisz, ze potrafisz zajac sie corka, domem i jeszcze sie usmiechac!!! Ja Ci gratuluje! 🙂
Nie warto chyba tyle o facetach myslec... to taki dziwny gatunek 🤔
Ja po obserwacjach tu i owdzie nauczylam sie podchodzic do zwiazku z dystanesem; dawac z siebie, ale miec gdzies w glowie taka zakladke, ze dzis jestesmy razem, jutro moze byc inaczej. A swiat daje sporo mozliwosci, aby uczynic nas szczesliwym.
Glowa do gory, lepiej witac malestwo samemu niz z kims kto szarga naszymi nerwami, z kims kto nie jest szczery.
😘 😘 😘

• Mamusia
aaagaaa napisał(a):
novaM a chcesz napisać co się stało? może Ci będzie lepiej jak to z siebie wyrzucisz?

Hmm...
Krótko, zwięźle i na temat...nowa laska z którą się bez ogródek prowadza i wozi, a jeszcze lepiej - to ona jego wozi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A do tego jest perfidnym kłamcą, nawet w najbardziej banalnych sprawach 😠
Próżay, zdradliwa, kłamliwa męska dziwka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O właśnie tak, taki jest 😠 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisałam mu tylko żeby w przyszłości Kajetana nigdy nie próbował kłamać bo ja już go tak dobrze znam, że jak się tylko skubnę, że on kłamie to Kajtek się o tym dowie 😠

• Mamusia
novaM napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
novaM a chcesz napisać co się stało? może Ci będzie lepiej jak to z siebie wyrzucisz?

Hmm...
Krótko, zwięźle i na temat...nowa laska z którą się bez ogródek prowadza i wozi, a jeszcze lepiej - to ona jego wozi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisałam mu tylko żeby w przyszłości Kajetana nigdy nie próbował kłamać bo ja już go tak dobrze znam, że jak się tylko skubnę, że on kłamie to Kajtek się o tym dowie 😠

mam ochotę mu przyłożyć 😠 a ktoś powinien mu spuścić taki łomot, żeby do końca życia popamiętał 🤢 dureń 😠

bo nie można go inaczej nazwać jak zrezygnował z takiej pięknej i inteligentnej kobiety jak Ty, po prostu jest głupi. i wiem, że to może banalnie i głupio zabrzmi to co napiszę, ale naprawdę nie warto się kimś takim przejmować.

• Mamusia
MARZENKA jutro obudzisz sie z innym nastawieniem. Facecet to tylko facet, nie mysla dlugodystansowo tylko na skroty. Jestes atrakcyjna,mloda i na prawde swietna i wartosciowa kobieta, a to ze byc moze powitasz Kajtka sama nie oznacza ze bedziesz nieszczesliwa. Pamietaj o jednym bardzo waznym , ze lepiej byc samemu z cudownymi dziecmi i przyjaciolmi na ktorych mozna polegac niz z byc samotna z nieodpowiedzialnym facetem przy boku. a tak swoja droga to mama "pana tatusia" to musiala w mlodosci bardzo wiele sniegu zjesc skoro urodzila takiego balwana. jestesmy z Toba i pamietaj uszy do gory bo nie jestes samotna:*

• Mamusia
novaM napisał(a):
aaagaaa napisał(a):

Hmm...

co za pALANT!!!!! 😮 😮 😮 😮

• Mamusia
Ajjj no prawdę piszecie kochane...ale ja sobie tego czasami nie potrafię poukładać...dlaczego akurat ja 🤨 ...a on się zabawia i nic sobie z tego nie robi i takimi kłamstwami mnie karmił a ja chciałam żeby moje dzieci w końcu normalną rodzinę miały 🤢
A tak to na dzień dobry Kajtek pewnie dostanie zmęczoną, nieszczęśliwą mamę 🤔
Już nie mam czym płakać...

• Mamusia
novaM napisał(a):
Ajjj no prawdę piszecie kochane...ale ja sobie tego czasami nie potrafię poukładać...dlaczego akurat ja 🤨 ...a on się zabawia i nic sobie z tego nie robi i takimi kłamstwami mnie karmił a ja chciałam żeby moje dzieci w końcu normalną rodzinę miały 🤢
A tak to na dzień dobry Kajtek pewnie dostanie zmęczoną, nieszczęśliwą mamę 🤔
Już nie mam czym płakać...

chciałabym Cię teraz przytulić mocno i tak sobie z Tobą posiedzieć 😘

• Mamusia
bry Dziewczyny,
mocz honorowo oddany, krew upuszczona (aż się przeraziłam jak zobaczyłam ile położna wyciąga probówek 😮 ) a ja z powrotem w łóżku. Wczorajszy dzień był długi i nprawdę pracowity, a najgorsze jest to że co usiadłam ze stwierdzeniem że to koniec na dziś to mi się przypominało że jeszcze to i tamto....Ale dziś olewam sprzątanie, da się już tu funkcjonować więc resztę będę sobie pomału ogarniać 🙂 Tak więc daję nura pod kołderkę, odmelduję się jak odeśpię 🙃
ps. zważyłam się dziś- waga pokazała 0,8 kg więcej niż miesiąc temu czyli pewnie tyle co miałam na sobie ciuchów więcej bo chłodno dziś u nas z rana było. Mogę więc uznać że przez cały 7m-c nie przytyłam nic - taki efekt braku kuchni 😜 Ale o wyniki morfologi się trochę boję...

• Mamusia
wanilia napisał(a):
bry Dziewczyny,
mocz honorowo oddany, krew upuszczona (aż się przeraziłam jak zobaczyłam ile położna wyciąga probówek 😮 ) a ja z powrotem w łóżku. Wczorajszy dzień był długi i nprawdę pracowity, a najgorsze jest to że co usiadłam ze stwierdzeniem że to koniec na dziś to mi się przypominało że jeszcze to i tamto....Ale dziś olewam sprzątanie, da się już tu funkcjonować więc resztę będę sobie pomału ogarniać 🙂 Tak więc daję nura pod kołderkę, odmelduję się jak odeśpię 🙃
ps. zważyłam się dziś- waga pokazała 0,8 kg więcej niż miesiąc temu czyli pewnie tyle co miałam na sobie ciuchów więcej bo chłodno dziś u nas z rana było. Mogę więc uznać że przez cały 7m-c nie przytyłam nic - taki efekt braku kuchni 😜 Ale o wyniki morfologi się trochę boję...

To nie wina braku kuchni, bo ja mam, a tez jeszcze nic nie przytylam 🙂 Ta sama waga co przed ciaza, a w przyszlym tygodniu ide do poloznej i sie dowiem czy wyniki sa ok, bo jak do tej pory jest wszystko ok 😆 A obwod brzucha mam 107 cm 😲
A jak u reszty z kilogramami? 😉