Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Wiesz Nova ja mysle, ze najlepiej znalesc sobie jakies zajecie - te meble to bardzo dobry pomysl. Nie wiem, moze kiedys cos robilas, rysowalas, malowalas , pisalas - wiem, ze brzmi to jak banal - ale moze warto w taki sposob sie rozladowac. Chyba powinnas sie na czyms skupic...
A o tej rodzinie to pomyslalam, raczej z innej strony niz pocieszanie. Mozna jakos aktywnie spedzac czas razem, chociazby w weekend.
-> Byle nie myslec za duzo i potrafic sie cieszyc koncem ciazy i nadejsciem Twojego Prawdziwego Mezczyzny na swiat!

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ale mi właśnie niestety takiego pocieszenia brakuje 😞
Może to dlatego takie obawy przed spotkaniem z małym mam bo wiem jak to jest cieszyć się z ojcem dziecka z jego narodzin (nieważne w jakich się jest z nim stosunkach) 🤢

Młody mój jak zwykle dopiero się obudził więc pewnie znowu do 1:00 spać mi nie pozwoli...
Ale na dzisiaj znalazłam zajęcie...wyprawkę w końcu muszę wypisać bo moja lista świeci pustkami, a pan ojciec musi ją dostać ze wszystkimi szczegółami... a co mi tam 😉

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
Pisz, pisz i o niczym nie zapomnij 🙂
A ja rysuje dla mojej corki 😁 Musze ramek nakupowac na te gryzmoly.

p.s. Marzena nie wierze, ze nie bedzie Cie jeszcze tulil jakis facet w swoich ramionach ! ! !

NAWET O ZAMIESZKACH DO SMOCZKÓW NIE ZAPOMNĘ 😉
A CO DO FACETA TO W NAJGORSZYM PRZYPADKU ODCZEKAM PARĘ LAT I KAJTEK BĘDZIE MAMĘ TULIŁ 🙂

• Mamusia
novaM napisał(a):
coquelicot napisał(a):
Pisz, pisz i o niczym nie zapomnij 🙂
A ja rysuje dla mojej corki 😁 Musze ramek nakupowac na te gryzmoly.

p.s. Marzena nie wierze, ze nie bedzie Cie jeszcze tulil jakis facet w swoich ramionach ! ! !

NAWET O ZAMIESZKACH DO SMOCZKÓW NIE ZAPOMNĘ 😉
A CO DO FACETA TO W NAJGORSZYM PRZYPADKU ODCZEKAM PARĘ LAT I KAJTEK BĘDZIE MAMĘ TULIŁ 🙂

Kajtek bedzie tulil swoja droga 🙂
Dobranoc Agami.

witam was moje drogie BRZUSZKI!!!
Ja dziś się nawet wyspałam tak już chyba będzie do końca ciąży bo ciągle sikam w nocy co godzinkę!!! hehehe jak mi się uda przespac 2,5 godziny to jest cud!!! Dziś rano mojemu mężowi śniadanko zrobiłam i sobie potem kawka i zupę zrobiłam a teraz siedzę u mamy!!! za niedługo do domku na zupkę bo oczywiście już głodna jestem

• Mamusia
dzień dobry 🙂 u mnie ciągłe remonty jak u większości a do tego pralka mi wodą wystrzeliła na podłogę więc dodatkowa robota 😮 dzięki mojemu dziecku szybko się wydało ze leci...kupkę robiła 😉 u mnie dzień się zapowiada zakręcony,bo zbudzona zostałam telefonem i taka jestem niewyspana...jak z kimś rozmawiam to mylą mi się słowa albo zapominam o czym mówię...tatuńcio przyniósł mi gąski z rana i zupa już zrobiona.śmietanką tylko trzeba zaprawić i gotowe.zapomniałam napisać wczoraj ,ze na to ustrojstwo na tyłku lekarz zakazał mi jeść soli i kazał brać proszki oprócz smarowania- Cyklo3forte.a ręce dzisiaj rano jak parówki!od jakiegoś czasu zapomina mi się brac witamin i może dlatego...i ten nieszczęsny filmik,ja nie wiem ale on mi się nie chce zapisać na kompie w ogóle.albo się zapisuje a nie ma go gdy chce go wrzucić....

• Mamusia
Widze, ze spokojnie na forum, jak zwykle w weekend 😉
A ja robie tez zupke i mam zamiar dzisiaj prasowac jak sie zmobilizuje do tego 😁
Mam nadzieje, ze pozostale brzuszki nie odzywaja sie, bo milo spedzaja czas.
A ja jutro jade zobaczyc moja malutka bratanice i juz nie moge sie doczekac, bo widzialam tylko zdjecie i jest przeslodka 🤪

• Mamusia
Witam ranne ptaszki 🙂
Dzisiaj od rana mam dzień gospodarczy...tzn. musiałam sobie zajęcie znaleźć...dom wysprzątany i rosołek się gotuje 🙂
Rodzice z zakupów wrócili i zaraz z mamą przy kawce usiądziemy 🙂
Kajetan mi od rana dokazuje i tak jakoś dzisiaj lepiej mi na duchu...oby tak dalej albo chociaż do wieczora 😉
Dzięki dziewczyny, że jesteście 😘 😘 😘

Kawka czeka 😉
Papatki 😉

• Mamusia
Ooooo jaaaaaaaaa właśnie się dowiedziałam, że moja przyszła sąsiadka straciła dziecko w 8 miesiącu 😮 😮 😮 😮 😮
Ja pierd**le ciary mi po całym ciele przeszły 😲 😲 😲
Sorki, że Wam o tym piszę ale takie sytuacje pokazują, że do samego końca musimy na siebie uważać 🤨

• Mamusia
musi być jej zajebiście przykro...moja kuzynka urodziła w 5 miesiącu,dziecko przeżyło 10 dni dając im nadzieję i umarło...nawet chyba 500gram nie ważyło....ona strasznie to przeżyła a to było ich drugie dziecko.do tej pory się nie starają już...przykre ale takie rzeczy się dzieją i tak jak powiedziałaś - musimy uważać na siebie do końca ciązy 🙂 jesteśmy dzielne dziewczyny i damy radę 🙂 tylko więcej nie spadaj z tych schodów co...

witam was w popołudniowy zimny dzionek ponownie ja już po obiadku!!!! To znaczy nic szczególnego bo zupka tylko była hehe!!!! Asia fakt to dzieciątko biedactwo 10 dni tylko żyło współczuje i tak jak mówisz trzeba uważać na siebie!!!