Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a dla naszego Maćka dziadek kupił dzisiaj łóżeczko i miał przy tym więcej frajdy niż ja ale mój tata już taki jest, ja już wiem, że on oszaleje na punkcie Małego

http://allegro.pl/lozeczko-4-kolory-materac-gp-posciel-18-ele-gratis-i1864116680.html

i kolor łóżeczka - słomka
kolor pościeli i dodatków - ciuchcia ecru, a drugiej poszewki niebieskie misie

już będzie miał Maciek gdzie spać 🙂

• Mamusia
aaagaaa napisał(a):
a dla naszego Maćka dziadek kupił dzisiaj łóżeczko i miał przy tym więcej frajdy niż ja ale mój tata już taki jest, ja już wiem, że on oszaleje na punkcie Małego

http://all...gratis-i1864116680.html

i kolor łóżeczka - słomka
kolor pościeli i dodatków - ciuchcia ecru, a drugiej poszewki niebieskie misie

już będzie miał Maciek gdzie spać 🙂

Cos nie moge otworzyc tego linka...

• Mamusia
Hello dziewczyny. Do mnie przyplątało się jakieś paskudne przeziębienie, ale wytrwale walczę z nim sokiem z malin, czosnkiem i cytryną. Jak u was wygląda sprawa z twardnieniem brzucha u mnie się to bardzo często zdarza. I nie wiem czy się niepokoić czy tak ma być. Dziś schyliłam się bo chciałam cos podnieść i dostałam takiego bólu w brzuchu że aż się wydarłam.

• Mamusia
Katja dużo zdrówka życzę 🙂
A co do twardnienia brzucha to mam coraz częściej i to czasem strasznie bolące skurcze ale zauważyłam, że zawsze wtedy jak Kajtek jest mega aktywny 😉

Właśnie się jego pora zbliża i zaczyna już się rozpychać 🙂
Dzisiaj tylko jedną kawę z rana wypiłam więc może moje zmęczenie będzie silniejsze od jego kopniaków i pójdę spać jeszcze dzisiaj, a nie jak zazwyczaj ok.1:00 w nocy 😉

• Mamusia
katja26 napisał(a):
Hello dziewczyny. Do mnie przyplątało się jakieś paskudne przeziębienie, ale wytrwale walczę z nim sokiem z malin, czosnkiem i cytryną. Jak u was wygląda sprawa z twardnieniem brzucha u mnie się to bardzo często zdarza. I nie wiem czy się niepokoić czy tak ma być. Dziś schyliłam się bo chciałam cos podnieść i dostałam takiego bólu w brzuchu że aż się wydarłam.

zalezy od dnia, czasem kilkanascie razy, wlasnie najczesciej przy schylaniu sie, a czasem 3 razy na dobre... skorelowane z wycieckiem czegos z piersi 🥴
tak musi byc 🙃

a gdzie nasza Ulka w ogole???

hejka kochane brzuszki!!! ja dziś cały dzień z rodzinką u mamy byliśmy mojej obiadek zjedliśmy i kawkę piliśmy babcia przyjechała spoko było potem po 18 byłam już w domku i tak sobie z mężem siedzieliśmy!!! teraz już umyta i za niedługo nocny posiłek i spadam spać wczoraj poszłam o 1 w nocy spać i wstałam tylko 2 razy na sikanie sukces bo się wyspałam ale problem był z tym że jak wstawałam to już dojść do kibla nie mogłam!!ehehehe pozdrawiam i do jutra kochane SŁODKICH SNÓW Z DZIECIACZKAMI W BRZUSZKACH