Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
rubi napisał(a):
dzień dobry brzuszki
chyba jestem pierwsza 🙂
pogoda paskudna ja czekam na męża i zmykam na zakupy musze pyszny obiad mu ugotować bo dzisiaj obchodzimy 6 rocznicę ślubu także u Rubi małę święto miłego dnia 🙂

Najlepszego z okazji rocznicy 🙂 Udanego obiadu, a co przygotowujesz?

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
pammat napisał(a):
Dzień dobry my też wstałyśmy dzisiaj o 5 bo M na 6 do pracy i poszłyśmy dalej spać niedawno się obudziłyśmy 🙂 zjadłam śniadanie muszę umyć naczynia i będę się nudzić 😉
32 tydzień ciąży oficjalnie 8 miesiąc zaczęłam na Bank 🙃

Pammat...czas zapierdziela... 🤪

• Mamusia
ale się wkurzyłam 😠 byłam a aptece z receptą po luteine i mój lekarz pisze nie wyraźnie i było napisane 27.09 a baba do mnie że z 1 zrobiłam 2 i podrobiona data na recepcie i mi nie wyda leku 😮 tej ja nie mam co robić tylko podrabiać recepty 🤨 jakby było 17 tak czy siak było by ważne bo jest ważna 30 dni recepta a dzisiaj jest dopiero 15 co za wredny babsztyl powiedziałam że ma sobie ją wsadzić i wyszłam dobrze że we wtorek mam wizytę i mi starczy jeszcze tych tabletek akurat 🤨

• Mamusia
pammat napisał(a):
ale się wkurzyłam 😠 byłam a aptece z receptą po luteine i mój lekarz pisze nie wyraźnie i było napisane 27.09 a baba do mnie że z 1 zrobiłam 2 i podrobiona data na recepcie i mi nie wyda leku 😮 tej ja nie mam co robić tylko podrabiać recepty 🤨 jakby było 17 tak czy siak było by ważne bo jest ważna 30 dni recepta a dzisiaj jest dopiero 15 co za wredny babsztyl powiedziałam że ma sobie ją wsadzić i wyszłam dobrze że we wtorek mam wizytę i mi starczy jeszcze tych tabletek akurat 🤨

A to babsztyl glupi, trzeba bylo isc do inne apteki, a ja olac 😉

• Mamusia
Cześć 🙂
Ja też od rana ochoczo zabrałam się za robotę... poprałam, poprasowałam, poodkurzałam... a do reszty zagoniłam resztę 😜
Rubi miłego świętowania 😘
Po południu spotykam się z koleżanką, która też w ciąży z terminem na luty, więc pewnie będziemy tylko o dzieciakach gadać 😉
Przyjemnego weekendu brzuszki 🙂

hej dziewuszki i brzuszki!!!! Fakt dorianna jest taki że ja już się boję porodu a w 38 tyg to też ale ja mam cukrzycę ciążową ciągłe problemy z moczem i sikaniem nerki i tarczycę kurcze łydek znowu zaczęły mnie łapać ja wiem że nie tylko ja mam takie objawy i jeszcze ciągły nieustanny ból pleców masakra i spięcia brzuszka ja wiem że to normalne i trzeba przeżyć to nasze najgorsze miesiące

a tak poza tym to dziś rano wstałam zjadłam śniadanko potem z mężem kawkę wypiliśmy i na targu byliśmy grzybków kupiliśmy i zamroziłam sobie a mój mąż właśnie robi grzybki w zalewie!!!! Także będą pyszne ale nie wiem czy ich spróbuje bo jak będę karmić małego to odpada hehehe!!!

dziewczyny ja mam pytanie jakie wasze brzuszki są w nocy bo mój jest twardy jak tylko wstaję co godzinę do wc to mam twardy brzuszek i już się przyzwyczaiłam!!!! a za dnia normalne jak pochodzę to mam twardy i w ogóle ale skurczów nie mam co chwilka!!!! proszę o odpowiedź a ty jak tam Pammat z twoim kroczem

• Mamusia
Pammat masz rację..olać pindę 😜

Jejjj padam już na cycki...
Pranie sztuk 3 zrobione i wywieszone...+ ręczne - ochraniacz do łóżeczka po Oli 🤪
Obiad zrobiony i zjedzony i na deser lody też 🙃
Chata ogarnięta no i co najważniejsze 🤪 Regał przygotowany do malowania i jedna warstwa już się suszy 🤪 🤪 🤪
Teraz czas na kawkę i imieniny u cioci heh 🤪

• Mamusia
witam Was wszystkie 🙂

a ja dzisiaj mam bardzo intensywny dzień 🙂 rano jak wstałam to pojechałam z mamą na zakupy i spożywcze i nie tylko. kupiłam sobie dzisiaj kolejne 2 dywany 😁 w jakąś manię wpadnę 😁 i teraz już mam wszystkie 🙂 potem byłam sprzątać w mieszkaniu, które wynajmujemy robotnikom. jak wróciłam zabrałam się za sprzątanie swojej góry, wszystko na glanc, i wszędzie umyłam podłogi i teraz porozkładałam nowe dywany 😁 i jeszcze łazienka sprzątnięta, pranie się pierze. i w końcu mogę odpoczywać 😁
aaa, a niedawno zadzwoniła do mnie koleżanka ze studiów, że może mnie jutro odwiedzić 🙂 i bardzo mnie to cieszy 😁 przyjedzie jutro po południu i w poniedziałek niestety musi wracać ale zawsze to coś 🙂

ogólnie dobry dzień dzisiaj 😁

a teraz nadrobię zaległości