Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A pewnie, że poprawię ale wygodniej jak w jednym miejscu o takich czasem zaskakujących 🙂 zmianach będziemy pisać bo pamięć w ciąży nie jest moją zaletą hihihih 😜

Pammat ja sianokosy planuję na koniec miesiąca...mam nadzieję, że wywiąże się z obietnicy 😮

Was bolą biodra a ja wieczorami umieram na ból żeber 😮 🤢 😮 🤢 😮 🤢 😮 🤢 😮 🤢
...a do tego on tak mocno kopie 😮 ...albo to ja mam za cienką skórę 🤢

• Mamusia
ok, to novaM juz ci wyslalam moja aktualizacje do tabelki 🙂

Co do moich obecnych dolegliwosci to mam: zylaki, zgaga, bol krzyza i korzonkow, chyba nie ma takiej dziewczyny co by na nic nie narzekala 😉

A teraz juz do wyrka spadam, spokojnej nocki i nie pic tyle na noc to moze bedziecie mnie lataly sikac 🙂

witam was wieczorkiem zaraz tez ide spac!!! Pammat ja jem magnez w szpitalu mi juz dawali i kazali nadal brac biore 3x dziennie po 2 tabletki a na wieczor biore 3 tabletki tazke widzisz!!! no coz tak to juz jest!!! i nospe biore 3 x 1 to do jutra kobietki dobrej nocy!!!
Pammat tobie to dobrze tylko raz wstawac ale zajebiscie!!! a u mnie to jest z 6 razy

• Mamusia
Dzień dobry dorianna i reszta brzuszków 🙂
Ja już nie śpię od prawie 3h, zaliczyłam mroźny spacer z psem przed siódmą, śniadanko i dłuuugą rozmowę telefoniczną z koleżanką z firmy więc jestem na bieżąco.
Dziś w planach cd przemeblowania wewnątrzszafowego i pranie - na początek grubsze rzeczy typu kocyki, pościele, kombinezony. No i rosół ugotuję bo mi smaka narobiłyście wczoraj 😁 Listopadówki donoszą że w Biedronce promocja na proszek Lovela i jakieś dzidziusiowe chusteczki nawilżane - podjadę sprawdzić popołudniu.
Na weekend zapowiedzieli się rodzice - zrobić odbiór mieszkania po remoncie 😜 Cieszę się bardzo bo ostatni raz się w sierpniu widzieliśmy.
MIłego dnia życzę!
ps. Ulka co tak milczysz, wszystko ok? Wymieniałaś się z kimś nr tel żeby nam dać znać gdyby Cię do szpitala zgarnęli? uściski dla Ciebie, nie daj się 😘

• Mamusia
Dzień dobry. Pierwsza noc bez kaszlu, bańki znowu pomogły. Ja też niestety wstaję co chwilę na siku, poza tym w nocy pochłaniam jabłka 🙂 Mój mnie dziś rano obudził żeby mi powiedzieć że śniło mu się że urodziłam. Podobno miało kręcone czarne włoski i nie było najpiękniejsze hehe

• Mamusia
Właśnie sobie uświadomiłam że za miesiąc o tej porze będe miała dwa tyg do porodu i pewnie będę się wczuwała w każde ukłucie czy to przypadkiem nie już 😮 Ale przynajmniej w szpitalu położna wytłumaczyła mi kiedy mam jechać na porodówkę. Podobno jak odejdą wody i są czyste (nie są zielone) to nawet jeszcze 3-4h można w domu posiedzieć. A przy skurczach co 10 min mam się zbierać. I to już niedługo będzie się działo 🙃 🙃

• Mamusia
dzień dobry
mi jeszcze do 30 pare dni brakuje 🙂 ale będzie na pewno 🙂
w końcu jestem jednb z ostatnich u mnie w smai ida też jabłka i sezamkii które pochłaniam w masakrycznych ilościach mąż się śmieję że pewnie wszystkie zapasy w sklepie wykupuje. Kopniaki u mnie tez bolesne a czasami to bardzo że aż sie wykrzywiam z bólu.

• Mamusia
wanilia napisał(a):
Właśnie sobie uświadomiłam że za miesiąc o tej porze będe miała dwa tyg do porodu i pewnie będę się wczuwała w każde ukłucie czy to przypadkiem nie już 😮 Ale przynajmniej w szpitalu położna wytłumaczyła mi kiedy mam jechać na porodówkę. Podobno jak odejdą wody i są czyste (nie są zielone) to nawet jeszcze 3-4h można w domu posiedzieć. A przy skurczach co 10 min mam się zbierać. I to już niedługo będzie się działo 🙃 🙃

U mnie 46 dni zostało 😮