Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dzień dobry 🙂 mężuś wywlekł z łóżka hamburgerem domowej roboty 🙂. Nadia ja na kaszel robiłam syrop z cebul( kroisz zasypujesz cukrem i w ciepłe miejsce), piłam stodal ( można w ciąży) generalnie nie wiem czy coś dały te sposoby. Ja jak tylko mi kaszel się powiększał to stawiałam bańki i w ciągu jednego dnia była mega poprawa

• Mamusia
Witam,
melduję że krótkoszyjkowa wanilia nie urodziła w nocy 😁
Dziś się mogę obijać na całej lini, nawet pies pojechał z panem do pracy żebym z nim nie musiała wychodzić 😉 Mój sie chyba przestraszył trochę bo rano wstał wczesniej i poszedł po bułki i zostawił jakąś gotówke żebym w razie W miała pod ręką na taksówkę 😮 A ja mam dziwne przeczucie że wcale tak szybko nie urodzę i jeszcze mnie niejedna grudnióweczka wyprzedzi 😜
Anika witam po przerwie, teraz to sie juz melduj regularnie żebyśmy nie musiały się zastanawiac co sie dzieje 🙂
guga miłego wypadu życzę, należy Ci się odpoczynek w zmienionym otoczeniu
pammat, aaagaaa mieszkanka super no ale tak naprawdę to Stefan rządzi i jest królem sesji 😁

• Mamusia
hej,
wlasnie odebrałam wyniki moczu no i jest masakra!!
mam tak:
GLU - 250mg/dL
KET - obecne
PRO - 30mg/dL

czyli lipa, cukier i białko w moczu 😞 😞 😞

wizyte mam dopiero w czwartek, myslicie zeby pojsc szybciej? bo od wczoraj mam tez cale dlonie i kostki spuchniete i tak sobie nawkrecalam ze to zatrucie ciazowe. Kurde, jak sie zdenerwowalam

• Mamusia
czesc dziewczynki ja juz po śniadanku 🙂 u mnie noc spokojna tylko raz wstałam co do twardego brzucha w nocy to tez jak mi sie nie chce wstać szybko do toalety to tez twardy 🙂

piszecie strasznie dużo ciężko nadrobić mój mężuś też po wrażeniem małej Ani 🙂 i teraz biedulek zachodzi w głowę że już ceratkę trzeba kupić na łóżko 🙂 choć nie przypuszczał ze tak szybko 🙂

• Mamusia
Aniqa1111 wydaje mi się że powinnaś zadzwonić do swojego lekarza jak najszybciej i poinformować go o wynikach moczu a także o tym że puchniesz lepiej dmuchać na zimne..
co do pisania na innych wątkach to wydaje mi się też to trochę dziwne... i tak być raczej no nie powinno troszkę nie ładnie.. ale to moje zdanie
wanilia dzięki właśnie mi w girach stefan śpi "jak zwykle" 😁

• Mamusia
Aniqa1111 napisał(a):
hej,
wlasnie odebrałam wyniki moczu no i jest masakra!!
mam tak:
GLU - 250mg/dL
KET - obecne
PRO - 30mg/dL

czyli lipa, cukier i białko w moczu 😞 😞 😞

wizyte mam dopiero w czwartek, myslicie zeby pojsc szybciej? bo od wczoraj mam tez cale dlonie i kostki spuchniete i tak sobie nawkrecalam ze to zatrucie ciazowe. Kurde, jak sie zdenerwowalam

Dzwon do Lekarza!!!!!

• Mamusia
marika321 to jest nic mój już od 2 tygodni się nie wysypia co się przewracam z boku na bok to sobie postękam ten już oczy otwarte i czy coś się stało ? jak wstaje siku raz w nocy od razu gdzie ide co jest? jak mnie nie było teraz bo byłam w szpitalu w ogóle nie chciał jeść i popalał papieroski.. i jeszcze ostatnio słyszał płacz dziecka w nocy jak byłam w szpitalu 😮 ON MI SIĘ NIEDŁUGO WYKOŃCZY już się tak doczekać jej nie może że to jest nieporozumienie 🙃