Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A u mnie było miło ale się skurw*ło 😠 😠
Powód nr 1 -> "pan tata" ;
powód nr 2 -> dobijający już do granic możliwości brak drugiej połówki ...
Echhh...a było już tak fajnie 🤢

Buziale laski i być może do jutra ... w razie co to życzę spokojnej i przespanej dłuuugiej nocki 😘
A ty Aga do spania bo taka zamroczona i niewyspana jak do męża wyskoczysz to ci sił na co innego zabraknie 😉

• Mamusia
novaM napisał(a):

Buziale laski i być może do jutra ... w razie co to życzę spokojnej i przespanej dłuuugiej nocki 😘
A ty Aga do spania bo taka zamroczona i niewyspana jak do męża wyskoczysz to ci sił na co innego zabraknie 😉

co znowu wymyślił?

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
rubi napisał(a):
aga mam dwa podzielę się z Tobą 😁
u mnie sex narazie bez zachamowań musimy korzystać ile możemy bo później bedzie przerwa 🙂

No wlasnie doswiadczone mamusie, jak to tam z ta przerwa po porodzie, jak dlugo? Obawiam sie tego, ze dosiadczenia porodowe traume mi zostawia i seksu bede sie bala 🤪 😁

U mnie nie bylo tak zle, peklam lekko i tak mnie zszyli, ze jak z mezem probowalismy sie kochac po ok 6 tyg., bo predzej sie balam, to bylam jeszcze ciasniejsza niz przed ciaza 🙂, ale powoli wszystko wrocilo do normy. Tak wiec nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Ale po pordzie nie mysli sie tyle o seksie, bo wazniejszy jest sen, bo jego bedzie najbardziej brakowalo przy takim malenstwie 😆

• Mamusia
a ja siedze i czekam na ruchy malego... caly dzien tylko 2 kopniaki...a on sie uaktywnia po 23 wiec siedze i czekam....
rozstepy... masakra 😞(( ja mam na polsadkach... wylazly na udach .... boje sie co z brzuchem bo wypalil z rosnieciem jak z procy teraz a jak tak szybko cos rosnie to zaraz wiadomo co bedzie 😞(( no ale nic.... wazne ze maly rosnie,... maz mowi ze kocha z rozstepami czy bez....ale ja jakos maloatrakcyjnie sie czuje... no coz
noavaM co ten drań wymyslil znowu?????

• Mamusia
aaagaaa napisał(a):
Agami mój mały za to rozkopuje się od środka cały dzień, a dziś jak kopnął mnie w żołądek to w przełyku poczułam jego zawartość 🤢 a teraz leżę a on cały czas kopie i kopie 😉

nawet nie wiesz jak ja wam zazdroszcze 😞 wszystkim... dzieciaczki wam ładnie daja znac ze u nich ok... a ja codziennie traume przezywam.... caly dzien cisza i tylko na noc cos a ja drrze czy on zyje czy z nim ok... dzis juz poloznej pytalam nawet... i mowi ze on to za spokojny troszke i liczyc te ruchy.... wiec licze,...ale zazwyczaj po 23 sie dopiero budzi 😞(((no bywa teraz ma malo miejsca lozysko nadal z przodu...ale sa tu dziewczyny tez z lozyskiem z przodu i z duzymi dziecmi i doskonale czuja.... ehhhh
dobrze ze jest to forum.....wieczorami najczesciej nadrabiam caly dzien czytania innych watkow.... i nie wiem co ja bym bez was zrobila i jak przetrwala ta cize....mimo ze czesto z wami nie dyskutuje tak aktywnie....to czytam was czasem cos skorbne ale to wazne ze jestescie...

• Mamusia
aaagaaa napisał(a):
novaM napisał(a):

co znowu wymyślił?

Echhh szkoda gadać ... przynajmniej nie dzisiaj ... nie mam na to już siły ... czuję się zajebiście zrezygnowana 😞

Spadam posmutać jeszcze trochę przed TV i pewnie w trakcie smutania zasnę więc ...dobrej nocki kochane brzuchy 😘

• Mamusia
wanilia napisał(a):
Moja się też ostatnio mniej rusza, jest coraz większa i chyba przestrzeni życiowej zaczyna brakować 😉
Ja jutro mam badanie i jak szyjka się nie skróciła bardziej to mnie wypuszczą a jeśli znów jej ubyło to przetrzymają do pon czyli do konca 35 tyg

a jak tam CI jest w tym szpitalu?

• Mamusia
aaagaaa napisał(a):
wanilia napisał(a):
Moja się też ostatnio mniej rusza, jest coraz większa i chyba przestrzeni życiowej zaczyna brakować 😉
Ja jutro mam badanie i jak szyjka się nie skróciła bardziej to mnie wypuszczą a jeśli znów jej ubyło to przetrzymają do pon czyli do konca 35 tyg

a jak tam CI jest w tym szpitalu?

NUDNO 😮 Nie pozwalają mi chodzić za bardzo a nawet siedzieć więc gniję w łóżku

• Mamusia
novaM tule witrualnie..... glowka w gore... bedzie dobrze.... cokolwiek sie teraz nie dzieje... i tak jak pisalam ci na gg... zapraszamy z mezem do nas;D
wanilia dajesz rade w szpitalu??? jedzonko chyba srednie co??? dbajcie o siebie,.... trzymam kciuki za szyjke by z nia bylo ok i wracaj do nas
ja chyba ide sie poloze.... maly dostal wslanie czkawki... znaczy ze z nim ok... a ruchow i tak juz pewno 10 nie dolicze bo usne.... buziaki brzuszki....

• Mamusia
NovaM nie smutajjjj...łatwo nam wszytskim mowic, wiem, ale myśl o Kajtku i tylko o Nim i zawsze się uśmiechaj 🙂 Na forum jestes wszystkich duchową matką i musisz miec na Nas duuuzo siły i optymizmu 🙂))))

Vanilia...z calej sily trzymam kciuki zebys szybciorem wychodzila z tego nudnego miejsca i wrocila tam dopiero w terminie na poród

A mój Malutek robi mi w brzuszku wirówke taką że nie wiem jak się nazywam. Wypycha swoj kragły tyłeczek mamusi do pogłaskania i chyba Mu juz tam ciasno...martwie sie ze mam mało tych wód tzn niby w normie ale na dolnej granicy...dlatego te ruchy czuje dosc boleśnie...i ten nacisk na szyjkę uuuuuuu....czasami boli az gwiazdki mi sie pokazuja przed oczami