Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hej kochane witam ponownie!!!! widzę rozpisałyście się hheheh ja już po odwiedzinach masakra powiem wam zmęczyło mnie to najpierw były 2 koleżanki jedna z 10 miesięcznym synem a druga z 5 mies synem i masakra potem była koleżanka młodziutka bez dzieci i jestem wykończona. dlatego teraz siedzę w spokoju i mam laptopa a moj maż siedzi w piwnicy i mam cisze!!!
Guga mówisz że czop śluzowy odchodzi no to w sumie dobrze bo poród coraz bliżej

• Mamusia
Dobry brzucholki
Widze,ze produkcja stron idzie pelna para.Jest szansa,ze wstydu nie bedzie jak kolezanki nas podlicza 😉
Wczoraj mialam wizyte w szpitalu z moim kamyczkiem w nerce i lekarzr stwierdzili,ze mi nie moga ulzyc bolu i do konca ciazy bede miala napady:/ Tak wiec zyje z perspektywa ze do konca ciazy bedzie mi dokuczal cholerny bol nerki.Wczoraj bolalo ponad 12godzin, zazwuczaj zaciskalam zeby ale wczoraj sie poryczalam,wylam z bolu. jutro mam urologa i moze dowiem sie czegos wiecej. narazie wiem tyle, ze kamien mi poranil nerke:/ Nie mam juz sily 😞
Co do karuzeli to my jeszcze nie mamy ale chcemy taka z projektorem albo sam projektor taki z misiem.

• Mamusia
a tak wogole malzon zdjał zasłonki z salonu i balkonowe..no i dupa...bo bez umycia okien sie nie obejdzie...a tak mi sie nie chce, no ale takie zasyfione sa ze masakra.
Ale nie ma tego złego, podobno mycie okien przyspiesza poród, wiec jutro miska, woda, reczniki w dłoń i do boju!!!! cala góre wymyje, a co mi tam!!! 😁

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
No co wy, ze niby takie cukierkowe rozkosze mnie ominely. Ale ze co, sa czekoladowe, a w srodku nadiznie jakies, a czekolada w dodtatku gorzkawa - bo takich nie wnosze!!!! No chyba ze nadzienie jakis wypas. Czy zupelnie co innego?

smak nie do opisania...same sie rozpuszczaja w ustach, a czekolada bardzo slodka, bez nadzienia, poprostu taka inna 🙂

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
No co wy, ze niby takie cukierkowe rozkosze mnie ominely. Ale ze co, sa czekoladowe, a w srodku nadiznie jakies, a czekolada w dodtatku gorzkawa - bo takich nie wnosze!!!! No chyba ze nadzienie jakis wypas. Czy zupelnie co innego?

nie mają nadzienia nie są gorzkie mają smak nie do opisania takie są zajebiste i się rozpływają w ustach TYLE 🙃

• Mamusia
Aniqa1111 napisał(a):
coquelicot napisał(a):

smak nie do opisania...same sie rozpuszczaja w ustach, a czekolada bardzo slodka, bez nadzienia, poprostu taka inna 🙂

eh to musze polowac na nie! Ale pewnie tu szans nie ma.