Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
novaM napisał(a):
Anika_77 się odezwała 🙂
Są już w domu z Rafałkiem 🙂
I postara się odezwać jak najszybciej i pewnie fotkę też wrzuci bo ja nie mogę z wiadomości jej wytargać żeby ją do kompa wrzucić 🙂

No proszę... pierwsza grudniówka i grudniowe dzieciątko w domu 🙂
Oficjalnie...
bo ciekawe jak Bliźniaki... nawet jeśli w domku to co się dziwić, że się nie odzywa... przy dwójce to roboty jest...
Dobranoc brzuszki 😘

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
meliska napisał(a):
Dopiero zostałam do kompa dopuszczona 😠
Wiecie jaki numer dziś wycięłam ☺️... kur... przecież ja mam szkołę rodzenia w środę 😁 😁 😁 jeszcze się śmiałam do męża, że chyba coś dziewczynom z forum pozmieniali, bo też dziś idą... a ja to chyba w jeden z Dorianną chodziłam 🤔
Holi coś dziwnie umilkła 🥴
Ula trzymaj się się tam dzielnie... u Ciebie to zawsze coś 🤢
Pammat no zapożyczam od męża żel i balsam po goleniu i jest git 😎

Ja mialam w czwartek, a teraz na poniedzialek mi zmienili...
A co myslalas, ze dzisiaj sroda hehe tez tak mam czasami, ze nie wiem co za dzien jest 😁 😉

• Mamusia
to teraz ja sobie obejrzę "przepis na życie" bo ja w necie a nie w tv i odcinek do przodu jestem 🙂 a mój Maciek wariuje mi w brzuchu, caly czas się wierci

ale jestem stara i głupia - na poprawę humoru ten czas kiedy mnie nie było to grałam w Heroesa III, to moja ulubiona gierka 😁 no i w sumie humor powrócił, to znaczy, ze metoda dobra 😜

• Mamusia
dzień dobry 🙂

a ja poszłam spać po 2 i wstałam najpierw po 6, bo przyjechała ekipa budowlana, mama zbierała się do pracy na 7 i coś tam mi mówiła. a potem już tak na serio o 7.50 zadzwonił tata (który wczoraj pojechał do Opola i dzisiaj wraca) z pytaniem czy jest ekipa... tata bardzo przeżywa budowanie domu 🙂 u dużo, naprawdę dużo mi pomaga. i wstałam 🙂 bo i tak bym musiała, ok 8.30 - 9 robią sobie przerwę na śniadanie to zaproponuje im kawę albo herbatę 🙂

a potem sama pojadę na herbatę do szwagierki 🙂

• Mamusia
aaagaaa napisał(a):
Rita a co tam u Ciebie? pewnie z utęsknieniem czekasz na przyjazd do Polski 🙂 obydwie czekamy, ja na męża, Ty na przyjazd 🙃

noo masz racje-dłuży mi sie tutaj strasznie,całymi dniami sama siedze a jeszcze 2 tygodnie, chociaz i tak wole to od siedzenia samej w PL bo taka opcja tez była ,zebym do 1go czekała tam sama tak jak Ty;/ a wiec obie czekamy na 1 grudnia hehe a Twój mąż w DE to w jakim mieście??

• Mamusia
Ja sie tez juz melduje 🙂
Widze ze Holi, Ania ani Guga sie nie odezwaly 😞 Moze dzis jakies wiesci od nich beda.
A macie jakies namiary na blizniaki?

U Nas dobrze. Smieje sie strasznie bo w zeszlym tygodniu jak rozmawialam z lekarzem powiedzial ze jak mlody ma czkawke to mu dobrze w tym srodowisku i ze nalezy sie cieszyc. Po czym byl dlugi weekend i malenstwo mialo jedna czkawke w piatek i potem w nocy sobota i Niedziele. Wrocilam do pracy od Poniedzialku i czkawke ma jakies 3-4 razy dziennie. Wczoraj to przebil chyba sam siebie bo 4 czkawki w pracy i 2 na cwieczeniach 😁

• Mamusia
Basienka84 napisał(a):
Ja sie tez juz melduje 🙂
Widze ze Holi, Ania ani Guga sie nie odezwaly 😞 Moze dzis jakies wiesci od nich beda.
A macie jakies namiary na blizniaki?

U Nas dobrze. Smieje sie strasznie bo w zeszlym tygodniu jak rozmawialam z lekarzem powiedzial ze jak mlody ma czkawke to mu dobrze w tym srodowisku i ze nalezy sie cieszyc. Po czym byl dlugi weekend i malenstwo mialo jedna czkawke w piatek i potem w nocy sobota i Niedziele. Wrocilam do pracy od Poniedzialku i czkawke ma jakies 3-4 razy dziennie. Wczoraj to przebil chyba sam siebie bo 4 czkawki w pracy i 2 na cwieczeniach 😁

mi na poczatku było zal mojej małej że sie tak z tą czkawką tyle męczy ale później też słyszałam właśnie że to dobrze jak ją miewa 🙂

• Mamusia
witam! ja po nieprzespamnej nocy..wspollokatorka chrapala!!! z rana pobrali mi krew na transaminazy, jutro usg dopler i jutro sie dowiem czy puszcza mnie na zjazd do Szczecina. Ile wasze pociechy wazyly w 34 tc??? doslownie ocipieje jak bede musiala zostac tu do rozwiazania!!!!!!! Skoro Holi sie nie odzywa to pewnie zostawili ja w szpitalu?

buziaczki pozdrawiam

• Mamusia
Witam y z Rafałkiem wszystkie brzuszki:kiss: 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘
My juz w domku cali i zdrowi 😁 😁 😁
Na dzien dobry małe sprostowanie!!!!!!!!!!! bład spowodowany moim szkiem zaistniałej sytuacji
tak wiec
RAFAŁEK
11.11.2011r. GODZ.23.35
WAGA:2570 g /DŁ: 49 cm /OBWÓD GŁÓWKI :31
waga wyjsciowa ze szpitala 2390 g
CC w 35tg i 3 dni
Marzenko jeszcze raz przepraszam za wprowadzenie Cie w bład no i zarówno Was dziewczyny tez przpraszam 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Rita napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
Rita a co tam u Ciebie? pewnie z utęsknieniem czekasz na przyjazd do Polski 🙂 obydwie czekamy, ja na męża, Ty na przyjazd 🙃

noo masz racje-dłuży mi sie tutaj strasznie,całymi dniami sama siedze a jeszcze 2 tygodnie, chociaz i tak wole to od siedzenia samej w PL bo taka opcja tez była ,zebym do 1go czekała tam sama tak jak Ty;/ a wiec obie czekamy na 1 grudnia hehe a Twój mąż w DE to w jakim mieście??

teraz mieszka w Bonn i w Bonn też pracuje na budowie. wcześniej mieszkał w miasteczku pod Kolonią i pracował w Kolonii

• Mamusia
Anika_77 napisał(a):
Witam y z Rafałkiem wszystkie brzuszki:kiss: 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘
My juz w domku cali i zdrowi 😁 😁 😁
Na dzien dobry małe sprostowanie!!!!!!!!!!! bład spowodowany moim szkiem zaistniałej sytuacji
tak wiec
RAFAŁEK
11.11.2011r. GODZ.23.35
WAGA:2570 g /DŁ: 49 cm /OBWÓD GŁÓWKI :31
waga wyjsciowa ze szpitala 2390 g
CC w 35tg i 3 dni
Marzenko jeszcze raz przepraszam za wprowadzenie Cie w bład no i zarówno Was dziewczyny tez przpraszam 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

jaki malutki szkrab 🙂 jeszcze raz gratuluję 😘

• Mamusia
Dzień dobry,
ale tu cichutko od rana 😲 Wstawać śpiochy 😁 novaM dawać nam tu wieści od gugi 🙂
U mnie niestety znów dzień bez słońca...A w nocy obudziłam się z lekkim bólem brzucha i wiecie co, pomyślałam sobie: o nie, dzis mam to w du...e i chcę się wyspać 😁