Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

ASIA życzę żeby się wszystko unormowało!!!! Będzie dobrze
WANILIA zaraz rodzić będzie!!!
Kochane ja byłam u mamy nażarłam się ciasta ale minimal bo cukier i kawę wypiłam zaraz będę jadła zupkę!!!!

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Basienka84 napisał(a):
Hej,
Mnie przyjeli na oddzial. Leze w pokoju jeszcze z jedna dziewczyna, a mlody nic. Mialam juz robione KTG i ..... Ani jednego skurczu. Jakos mu sie nie spieszy na ten swiat. O 8, 12 i 18bede miala mierzone plus dziecka. No i maly jak zawsze narobil problemow :-D bo nie udalo sie zmierzyc no i z ginekologii szlam na porodowke zeby mi zmierzyli. Tam juz bez problemu wszystko wyszlo.

Ja Basiu mam dziś termin i byłam na ktg. I również zero skurczów. Na szczęście serduszko małego w porządku 🙂 Lekarz mówił biegać skakać spacerować. I chyba nic innego nie pozostaje tylko czekać 🙂 powodzenia i oby Twój mały sam się zdecydował, żeby Was za bardzo nie musieli szprycować

co wy spicie czy co??? gdzie się podziewacie ja w domku właśnie zjadłam obiadek i czekam na męża aż z pracy wróci bo jedziemy po prezent dla teścia bo ma imieniny i urodziny

no właśnie chamster ty masz na dziś tylko masz fajnie bo czekasz tydzień i jak nic to dopiero do szpitala a ja muszę już w termin się wstawić czyli 6 grudzień jak nie urodzę ja skakałam tańczyłam i nic po prostu dzieciaki same muszą zdecydować czy wychodzą cóż jak coś to się położę w szpitalu bo najważniejsze żebym już dzieciaczka miała

No to dałaś czadu dziś PAMM może mała Konsti wyjdzie w twoje urodziny!!! hehehe
Chamster no jasne ale nie mam wyboru idę jeszcze na ktg w niedzielę i jak nic nie będzie to wtorek do szpitala !!!

• Mamusia
Ja byłam u lekarza : USG, KTG i samolot. Nie wiadomo dlaczego to cisnienie mi skoczyło, może moj organizm zaczyna sie denerwowac zbliżającym sie porodem...Dostałam skierowanie do szpitala na obserwacje, mam się zgłosić na oddział najpóźniej w poniedziałek. Chyba pojadę poprostu uzgodnic przyjęcie, zobaczę co mi powiedzą lekarze w szpitalu. Nie sądze zeby wywływali porod, raczej czeka mnie znów trzydniowe lezenie i jeszcze wypuszczą do domu...
Ciekawe jak novaM po wizycie

• Mamusia
Ale szalejecie Brzuchy dzis z tym pisaniem 😎 No nie ma co!

Dzien dobry!
Widze, ze duzo wypoczetych dzis Brzuchow 🙃 Szlenstwo!! Ja standardowo, a co klase trzeba trzymac!!! 4.45h Coq patrzy w sufit, 5.25 coq patrzy w sufit.... No mysle, ze gdzies o 6 usnelam. Ale nie nabralam zlego humeru od tego, wiec jest dobrze. 🙂

A Nova gdzie? Ona zawsze o tej porze tu buszowala. Wizyte miala miec na rano?
Pammat widze, ze akcja " Wywolywanie porodu" wziels sobie do serca 😆
Ja to mialam wczoraj okropny bol brzucha chyba do 2 w nocy, no i klucie, potem przeszlo.
Kurcze obiecalam dzis sobie sprzatanie to trzeba sie wziac za to!!

• Mamusia
Ja juz po obiadku. Szpitalne jedzenie nie jest takie zle ;-) mlody strasznie wierci wiec przynajmniej dobrze dziewczyna z ktora jestem w pokoju jest juz 11 dni po terminie,jest na wywolaniu ale mowi ze nic nie dalo jej i ze bola te zastrzyki :-( dzis maja wpasc do mnie rodzice a jutro moj M :-) jakos dzis nudno strasznie :-( juz tesknie za praca oby Florek szybko wyszedl bo sie zanudze na smierc 😜

• Mamusia
coq a no próbuje coś tam ruszy się może 😎 jak nie to jutro wizyta na 17:45 szczerze szkoda mi siana ale jak trzeba będzie iść to nic nie zrobię 😜
jak na razie brzuchol się napina i to wszystko mógłby jakiś czop odpaść albo wody 🙃 no ale marzenia 😆

• Mamusia
pammat napisał(a):
coq a no próbuje coś tam ruszy się może 😎 jak nie to jutro wizyta na 17:45 szczerze szkoda mi siana ale jak trzeba będzie iść to nic nie zrobię 😜
jak na razie brzuchol się napina i to wszystko mógłby jakiś czop odpaść albo wody 🙃 no ale marzenia 😆

O to malo czasu Ci zostalo 😮
Musisz przyspieszyc obroty!!!! 😎

ooo dziewczynki się rozpisały hurra ehehe!!!
Wszystkie kurde czekamy a co szpital to inny obyczaj!!!! Wanilia u nas w szpitalu już by cię nie wypuścili jak by cię przyjęli!!! eheheh

• Mamusia
Hejka, bylam i wrocilam. Wiec wiesci sa takie: podnosi mi se cisnienie i mialam robione testy krwi i moczu zeby cos tam wykluczyc . W sobote musze jechac na porodowke zeby zrobic raz jeszcze testy i pomiary cisnienia jesli sie utrzyma na poziomie 140/90 lub150/100 to w weekend lub od razu po robia cesarke a jak bedzie ok to za 2 tygodnie.

• Mamusia
ja dopiero się muszę wziąć za obiadek ale strasznie mi weny brak i nawet nie mam do końca pomysłu co zrobię na obiad..............
ja wyprasowałam koszule do szpitala i mogę powoli torbę zamykać.... ale jakoś jeszcze nie czuje ze już muszę, 😜 jak juz przygotowane to już git 🙂