Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
MARZENKA TO SUPER ŻE TWÓJ MALUTKI ROŚNIE SOBIE ZDROWO 🙂 CZYLI BĘDZIESZ MIAŁA "PARECZKĘ" 🙂 CÓRCIA I TERAZ SYNECZEK 🙂 CIEKAWA JESTEM JAK MÓJ MALUSZEK SIĘ ZACHOWA PRZY NASTEPNYM USG-BO BAARDZO CHCEMY WIEDZIEĆ JAKA JEST PŁEĆ.OBY TEŻ BYŁ TAKI CHĘTNY NA "EKSPNOWANIE NARZĄDU "
MIŁEJ SPOKOJNEJ NOCKI DZIEWCZYNY

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ulka napisał(a):
moje piekne paznokcie na slub, nie widac dokładnie jak sa niechlujnie zrobione, załamie sie, a miały być piekne żelki

Jejciu Ula trzeba było do mnie przyjechać...też mam full kryształków i mnóstwo pomysłów...
Ale żeby Ci się choć troszkę lepiej zrobiło to napiszę tylko, że masz niesamowicie ładną płytkę paznokciową, taką długą i kształtną...zazdroszczę CI 😉
Weź je jutro na wszelki wypadek jeszcze maźnij lakierem bezbarwnym z ultrafioletem, takim najzwyklejszym nawet nabiorą połysku i takiej "tipsowej czystości" 😉

• Mamusia
Chciałam dodac zdjęcie do mojego profilu ale coś mi się nie chce zapisać. Może mi pomożecie?
Kurcze ja muszę nieśmiało powiedzieć że chyba coś czuję. Wczoraj wieczorkiem położyłam się w łóżku z ręką nad kością łonową i nagle coś mnie delikatnie pacło. Myślę sobie kurde tak bardzo chcę że mam już urojenia. Za kilka minut coś mi się leciutko przekotłowało w podbrzuszu i cisza potem już nic. No to co wymyśliłam że to jelita, po czym sama dziś pacłam się w głowę i znowu dziś nasłuchiwałam i znowu coś tam poczułam. Więc to chyba TO 🙂

• Mamusia
Ula ja wiem że każda Panna Młoda chce zjawiskowo wyglądać. I uwierz mi że nikt nawet nie zwróci uwagi na to czy masz paznokcie zrobione czy nie. Proszę się położyć do łóżka, zamknąć oczy powiedzieć dobranoc brzuszkowi. I myśleć o wszystkich cudownych chwilach które spedziłaś z swoim ukochanym. Zobaczysz że nagle będzie jutro i juz nie będzie czasu myśleć o niczym. A w niedzielę rano napiszesz na forum że było cudnie!! Ha i inaczej nie będzie 🙂

• Mamusia
Ula - dziś Cię to wszystko przerasta, ale zobaczysz, że będziesz najpiękniejszą Panną Młodą 🙂
I życzenia ode mnie
W ten jedyny w życiu dzień daje Wam wszystkie skarby świata, a Wy spośród nich wybierzcie te, które przyniosą Wam szczęście!

Witam was moje kochane w tym szczególnym dniu dla ULKI
ULCIA wszystkiego co najlepsze na nowej drodze zycia!!!!
Ja dzis juz na nogach wstalam wczesniej bo klatke obok ubierali i obudzili wszystkich pompowaniem balonow gadaniem bo brame ubierali kurde!!! moj maz spi ja wstalam!!!
Wiecie co dziewczynki ja nie chce sie chwalic tez ale wczoraj jak siedzialam u znajomych muzyka grala to mi tak w brzuchu ze 3 razy tak jak by zolw przeszedl eheheh nie wiem nie nastawiam sie bo moze mi sie wydawalo!!! potem juz nic jak lezalam i dzis rano nic zobacyzmy!!!
niestety cukier mnie zmartwil bo wiem ze wynik mi wyjdzie zly poniewaz wczoraj mierzylam po posilkach w ktorych wystepowal cukier i normalna osoba by to spalila a ja nie niestety

• Mamusia
dzień dobry brzuszki 🙂
ulka jeszcze raz wszystkiego dobrego 🙂
a ja po nie przespanej nocy-tak mi te plecy dowalaja ze po powrocie do PL zamawiam sobie te poduszke o której pisałyscie-może mi pomoze, póki co jeszcze leże ale musze dzis wpaść do pracy na jakies 4 godzinki wiec pewnie przed 10 sie wybiore
Holi- to na pewno dzidzia daje znaki mamie zeby sie juz nie martwiła 🙂 teraz juz bedzie coraz częstrze i wyraźniejsze 🙂

witam Rita ja też się zastanawiam nad tą poduszką tylko myślę czy kupić tą orginalną z motherhood czy jakoś tak czy jakąś tańszą!!! Myślę że to dzidzia w końcu eheh zobaczymy będę obserwować

Wiesz co mam jeszcze pytanie czy puls w ciazy moze byc wysoki ja mialam wczoraj 95 i czulam sie dobrze a jak leze w lozku po przyjsciu z ubikacji to czuje na brzuchu moje serce i to mocno i szybko bije

• Mamusia
witajcie!!

Ulka duzo milosci i ceirpliwosci Wam zycze!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 a ja na slubie tez mialam tylko french na swoich naturalnych paznokciach i zdjecia wyszly super. Zreszta postaram sie w kleic o zobaczysz.
o:
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/836/mg6560.jpg/][IMG]http://img836.imageshack.us/img836/1445/mg6560.jpg[/IMG][/URL]

pammat - mnie tez ciagnie tak na dole brzucha, ostatnio czesciej. moj lekarz powiedzial ze do 10 razy na dobe jest ok , i mam brac magnez rozpusczalny i tyle.

Milego dnia dziewuszki!!

Holi fajnie ze juz maluszek daje znac! 🙂
a puls w brzuchu czuje od poczatku, jakbym miala tam serce! 🙂

• Mamusia
Cześć dziewczyny ! dzięki za dobre rady jestem trochę spokojniejsza 🙂 już się nie mogę doczekać w poniedziałek wizyty !! 🙂
dzisiaj mnie raczej nie będzie bo jadę do siostry na noc i tam grilujemy 🙂
ULKA wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia !!
buziaki brzuszki 😘

• Mamusia
holi32 napisał(a):
Wiesz co mam jeszcze pytanie czy puls w ciazy moze byc wysoki ja mialam wczoraj 95 i czulam sie dobrze a jak leze w lozku po przyjsciu z ubikacji to czuje na brzuchu moje serce i to mocno i szybko bije

to normalny puls...ja mam badzo niskie cisnienie np 85/50 i puls nawet do 110 dochodzi... lekarz kazal mierzyc cisnienie codziennie i pytalam nie raz o puls to mowil ze w ciazy do 120 to normalny....bo teraz musimy wiecej krwi przepompowac;D