Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

sloneczko123 napisał(a):
Dajcie już spokój, nie obrażajcie się, nie wyzywajcie bo to nie ma sensu. Nie potrzebnie się denerwujecie, a jesteśmy wszystkie w ciąży 🙂 a maleństwa to odczuwają. Zajmijmy się tym co na prawdę jest istotą tego forum. Dziewczyna narobiła zamieszania ( może miała ciążę urojoną , może jakiś inny powód, może ma problem ze sobą,nie wiem...) teraz widać IP i wiadomo kto jest kim, wątki niepotrzebne usunięte. Mam nadzieję, że taka sytuacja się już nie powtórzy, a teraz daje wszystkim buzii duże i pozdrawiam was wszystkie!!!

wszystkie w ciąży nie jesteśmy 😁
chociaż bardzo bym chciała już teraz natychmiast 🥴
ale cóż nie da się i tylko wam zazdraszczam 😞

Tutli coś tam PANNA marsz na kwiecień a sio
to przeze mnie ta afera to spadaj stąd

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
MrsTuliPanna napisał(a):
A ja jeszcze coś wtrącę: bo mogę, bo to forum, bo mam ochotę 😜
tak mi się na myśl nasunęło..
Dziewczyny mają termin za hmm. dwa miesiące ? jakoś tak 😁 a nastukały tylko 2500 stron: chyba faktycznie piszą tylko o ciąży: i niech im będzie, ich wola, ICH miejsce..

nie są przyzwyczajone, tak jak my, kwietniówki, do pisania na forum o wszystkim 😁 😁 😁
Bo Matylda, ty na której stronie rodziłaś? na 8000? ja chyba na 9000 😁 Ola, może na 10000 😜
ale u NAS można pisać o wszystkim, i co ważne: nigdy nikogo nie wyganiałyśmy, były dziewczyny które prosiły o radę, ooo ostatnio była taka fajna Louis coś tam 😁 chyba z października 🤨 były dziewczyny które pisały, że podczytują: nikogo nigdy nie wyganiałyśmy z "naszego" forum..

no to juz jakas prowokacja...mysle, ze powinnaś wracac na "swoje" forum" i tam wylewac zale.
My juz temat skończylysmy i ty tez powinnas

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
Agami ty tez z avatarem szalejesz? 😁
Robimy jakies przebierance avatarowe zeby atmosfere zmienic? 🙃

dla poprawy humoru zmienilam avatar.. ta psina na foto to moj piesek.. Kajtek 🙂 ma 17 latek ;D i jak widac wymiatacz jest nie? 😉

• Mamusia
sloneczko123 napisał(a):
Agami napisał(a):
sloneczko123 napisał(a):
AGAMI NAPISALAM CI NA PRIVA.

kiedy???? ja ci dzis odpisalam na forum na twoja wiadomosc priv.... moze lepiej na gg pisz co? 😉 hihih bo ja nie mam nic swiezego od ciebie

to podaj gg 🙂

wyslalam na priv 🙂)) i w watku kontakty jest ;p

• Mamusia
Witam, napisze tylko, ze dopadlo mnie jakies chorubsko, mam 38 stopni C i boli mnie brzuch, to chyba przemeczenie po dzisiejszym dniu... Mam nadzieje, ze minie do jutra, a teraz ide spac, bo umieram 😞
Niestety nie jestem dzisiaj w stanie nadrobic 30 stron, wiec moze jutro...
To narazie...

• Mamusia
Agami napisał(a):
coquelicot napisał(a):

dla poprawy humoru zmienilam avatar.. ta psina na foto to moj piesek.. Kajtek 🙂 ma 17 latek ;D i jak widac wymiatacz jest nie? 😉

🤪 17 lat?! No wymiatacz!!! 😁 Jeszcze jednej 17 mu zycze!

Witam Aniqa i dziekuje za powitanie, ogolnie czuje sie coraz gorzej, ale mysle, ze wiek tez robi swoje bo jakos nie pamietam bym tak sie czula w poprzednich ciazach. Przytylam ok 20 kg ale wcale sie tym nie przejmuje poniewaz z moja mlodsza corka w ciazy przybylo mi 26 kg i wszystko zgubilam 🙂 Na temat imienia to w moim domu caly czas trwa debata, propozycja moich corek to LENKA. Mnie tez to imie coraz bardziej zaczyna sie podobac, wiec chyba tak zostanie... 🙂

• Mamusia
dorianna napisał(a):
Witam, napisze tylko, ze dopadlo mnie jakies chorubsko, mam 38 stopni C i boli mnie brzuch, to chyba przemeczenie po dzisiejszym dniu... Mam nadzieje, ze minie do jutra, a teraz ide spac, bo umieram 😞
Niestety nie jestem dzisiaj w stanie nadrobic 30 stron, wiec moze jutro...
To narazie...

ja osttanio też miałam temperaturę, lekarz kazał mi wziąć paracetamol i witamine c, kaszel mnie jeszcze trzyma i to pożądnie :/ na kaszel pozwolił mi pić Stodal 🙂 kuruj się i leż ładnie w łóżeczku 🙂

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
Agami napisał(a):
coquelicot napisał(a):

🤪 17 lat?! No wymiatacz!!! 😁 Jeszcze jednej 17 mu zycze!

oj nie mow tego przy moim tatcie ehhehe bo on sie smieje ze wychodzic z nim do konca zycia bedzie musial ehehe i ze psy tak dlugo nie zyja... a nasz taki dlugowieczny eheh... a sporo przeszedl... potracenie przez autko.... pozniej operacje ... pozniej mial guza i kolejna operacja... ale sie psina trzyma.. i nawet jak widac fotografowac sie lubi;p

• Mamusia
Agami napisał(a):
coquelicot napisał(a):

Kajtek 😮 😮 😮
Hahahaha no czemu nie 😁 😁 😁

• Mamusia
Aniqa1111 napisał(a):
coquelicot napisał(a):
Aniqa sama rysowalas? 😆 No moze mnie gdzies podswiadomie wywolalas 😉

Witaj BeaaTaa 🙂

ten talent sie ma 🙂 a tak naprawde to grafika z google ☺️ zeby nie było watpliwosci 🙂

Dobrze, ze wyjasnilas, bo wiesz lustracja na czasie. Za to moj wyszedl spod mojej reki!
Dorianna trzymaj sie biedaczyno. Mam nadzieje, ze jutro obudzisz sie w dobrej kondycji. 🙂

• Mamusia
novaM napisał(a):
Agami napisał(a):
coquelicot napisał(a):

Kajtek 😮 😮 😮
Hahahaha no czemu nie 😁 😁 😁

Marzenka ja ci kiedys mowilam ze moja psina sie tak nazywa ;D ale sie nie przejmuj mialam tez chomika Kubusia;D

• Mamusia
BeaaTaa napisał(a):
Witam Aniqa i dziekuje za powitanie, ogolnie czuje sie coraz gorzej, ale mysle, ze wiek tez robi swoje bo jakos nie pamietam bym tak sie czula w poprzednich ciazach. Przytylam ok 20 kg ale wcale sie tym nie przejmuje poniewaz z moja mlodsza corka w ciazy przybylo mi 26 kg i wszystko zgubilam 🙂 Na temat imienia to w moim domu caly czas trwa debata, propozycja moich corek to LENKA. Mnie tez to imie coraz bardziej zaczyna sie podobac, wiec chyba tak zostanie... 🙂

mnie sie Lenka tez bardzo podoba, ale wsród znajomych sie pojawilo i musieliśmy zmienic. nie lubie papugować 🙂
a z tym gorszym samopoczuciem to mozemy sobie przybic piatke, ja juz tez sie czuje tragicznie. Chcialabym zeby 2-3 tyg. jak najszybciej zminely i wtedy moge juz rodzic 🙂

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
coquelicot napisał(a):
Aniqa sama rysowalas? 😆 No moze mnie gdzies podswiadomie wywolalas 😉

Witaj BeaaTaa 🙂

ten talent sie ma 🙂 a tak naprawde to grafika z google ☺️ zeby nie było watpliwosci 🙂

Dobrze, ze wyjasnilas, bo wiesz lustracja na czasie. Za to moj wyszedl spod mojej reki!
Dorianna trzymaj sie biedaczyno. Mam nadzieje, ze jutro obudzisz sie w dobrej kondycji. 🙂

hahah, tylko podaj marke auta, bo nie poznaje 😁