Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Agami no pamiętam, pamiętam i nic przeciwko przecież nie mam 😉 Śmieję się przecież 😜

A ja sobie dzisiaj dogodziłam 🤪 🤪 🤪
W prawdzie wirtualnie tylko ale zawsze to coś 😜

Teraz jestem ciekawa o czym pomyślałyście hehehe 😜
...ale to tylko kolejne zakupy na allegro hahaha 😁

Basia dzisiaj pisała coś o uzależnieniu od allegro i że znowu coś kupiła ... no i mogę jej piątkę przybić 😉

Teraz już czekam na trzy paczuszki....jedna z rzeczami dla małego - pieluchy, butelki, nożyczki itp...
druga paczka ze śpiworkiem 😉...a trzecia tylko dla mnie 🙂 - kosmetyki Vichy 🤪

Mam nadzieję, że w tym tygodniu jeszcze wszystko przyjdzie bo to siedzenie z Olką w domu strasznie przytłacza 🤢

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
guga napisał(a):
To za wiele na biedną głowę Gugi 🤢 🤢 🤢

Słodkich snow dziewczyny....

Ojjj a ja liczyłam jeszcze dzisiaj na szamankę naszą 😲
Coś na kaszel potrzebuję dla Oli bo już nie wiem co mam z nią zrobić...leki nie działają, a zaraz mi tu flaki wypluje 🤢

Hehehe i tym oto sposobem w ciągu jednego dnia zaliczam po raz kolejny swój 1000 post 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
novaM napisał(a):
Agami no pamiętam, pamiętam i nic przeciwko przecież nie mam 😉 Śmieję się przecież 😜

Basia dzisiaj pisała coś o uzależnieniu od allegro i że znowu coś kupiła ... no i mogę jej piątkę przybić 😉

Teraz już czekam na trzy paczuszki....jedna z rzeczami dla małego - pieluchy, butelki, nożyczki itp...

Mam nadzieję, że w tym tygodniu jeszcze wszystko przyjdzie bo to siedzenie z Olką w domu strasznie przytłacza 🤢

wypłata była ;D hehehe Marzena szaleje na allegro.... no ok dziewczyny ja spadam... spijcie dobrze buziaki....do jutra ;D

• Mamusia
novaM napisał(a):

Vichy... no to sie szarpnęłas 🙂

Aniqa1111 napisał(a):
MrsTuliPanna napisał(a):
A ja jeszcze coś wtrącę: bo mogę, bo to forum, bo mam ochotę 😜
tak mi się na myśl nasunęło..
Dziewczyny mają termin za hmm. dwa miesiące ? jakoś tak 😁 a nastukały tylko 2500 stron: chyba faktycznie piszą tylko o ciąży: i niech im będzie, ich wola, ICH miejsce..

nie są przyzwyczajone, tak jak my, kwietniówki, do pisania na forum o wszystkim 😁 😁 😁
Bo Matylda, ty na której stronie rodziłaś? na 8000? ja chyba na 9000 😁 Ola, może na 10000 😜
ale u NAS można pisać o wszystkim, i co ważne: nigdy nikogo nie wyganiałyśmy, były dziewczyny które prosiły o radę, ooo ostatnio była taka fajna Louis coś tam 😁 chyba z października 🤨 były dziewczyny które pisały, że podczytują: nikogo nigdy nie wyganiałyśmy z "naszego" forum..

no to juz jakas prowokacja...mysle, ze powinnaś wracac na "swoje" forum" i tam wylewac zale.
My juz temat skończylysmy i ty tez powinnas

Aniqa1111 albo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem (http://www.brzuszek.net/forum,odp_grudnioweczki_2011,337,731218.html,str=15234) albo masz gdzieś to, o czym napisałem.
Masz odpoczynek od forum na 3 dni.

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
Nova kosmetyki Vichy - to sie chwali. 😆 A ja nawet niedaleko Vichy mieszkam.

Hihi no wiesz co Coq postanowiłam zaszaleć bo po porodzie pewnie tylko kosmetyki dla małego kupować będę, a teraz już patrzeć jakoś nie mogę na te dla kobiet w ciąży 😜

• Mamusia
katja26 napisał(a):
Hello dziewczynki. Sprawy z Werą nawet nie chce mi się komentować. Chodzenie po cmentarzach dało mi tak po tyłku że leżałam całe popołudnie i kwiczałam

A ja bym odwidzila sobie groby bliskich... Nawet juz zastanawailam sie nad zapaleniem wirtualnych zniczy 🤔
Pam no wiemy o co chodzi... 😎