Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
happysad napisał(a):
UWAGA CHWALĘ SIĘ 🙂 Moja Fasolina ma 6,7 cm. jest sliczn...y, chyba On bo widzialam jak nic małego pitola 🙂 Moj lekarz nie chciał tego potwierdzić, ale powiedział... cytuję "ewidentnie cos mu tu między nogami wystaje" 🙂 Wszystkie parametry w normie 🙂 Słyszałam bicie serduszka,widziałam raczki nozki...szał 🙂 Tylko sobie spało Malenstwo bo nie chciało się ułożyc ładnie do pomiarów. Musielismy Go z doktorkiem nieco rozruszac...leniuszek 🙂 Jestem baaardzo happy 🙂 Jak tylko dorwę scaner to oczywiscie dorzucę fotkę. Aha i całe USG mam nagrane na płytkę CD. Własnie jest katowana przez moją rodzinkę...ale radocha 🙂

Happysad...to termin Ci sie musiał ewidentnie zmienic....FASOL jest olbrzymi 🤪 bardzo sie ciesze, ze wszystko ok bo martwiłam sie i trzymalam kciuki...co lekarz powiedział na sterydy? No to wyglada na to, ze u nas bedzie dziewuszka bo miedzy nogami nic nie bylo widac 😜 albo jeszcze urosnie do nastepnego badania i bedzie suprise 😁

• Mamusia
Marzenakamil napisał(a):
@ beata26 i happysad -> ojj jak Wam zazdroszczę tych widoków i tej euforii 🙂

Oczywiście foteczki na forum jak najbardziej wskazane 🤪

Ja jeszcze 6 dni 😉

Ale jaka radosc za te 6 dni ..i to z małżonem 🙂

guga napisał(a):
Marzenakamil napisał(a):

Ja jeszcze 6 dni 😉

No niestety nie tym razem 🥴
Nie zdąży 🤢

• Mamusia
Dzięki Dziewczynki 🙂 Teraz ja trzymam kciuki z całych sił za kazdą z Was która jest przed i się niecierpliwi!!
GUGA...DZIĘKUJĘ Ci bardzo za troskę Kochana :* Dzidziul faktycznie ogromny 🙂 Doktorek stwierdził ze jest to norma dla 12 tygodnia i 6 dnia a ja jestem w 12 tyg i 3 dniu wg OM, takze wygląda ze OK. Sama byłam w lekkim szoku ze taki wielgasny ale ja mam 178 cm wzrostu , tatus ma 186 cm to i bejbik długi 😉 Ostatnio zmniejszylam dawkę sterydow na 8 mg i gin sie bardzo ucieszył. Troche jestem spokojniejsza po tym USG...
Teraz czekamy na kolejne radosne wpisy po USG 🙂))))) BUZIAKI!!!!!!!

• Mamusia
Marzenakamil napisał(a):
guga napisał(a):
Marzenakamil napisał(a):

Ja jeszcze 6 dni 😉

No niestety nie tym razem 🥴
Nie zdąży 🤢

Buuu szkoda... ale najwaznejsze zeby z fasolka bylo wszystko ok 😜

• Mamusia
pammat napisał(a):
Aniqa ty bierzesz 2 tygodnie dopiero luteine a ja ponad 2 miesiące i co ja mam powiedzieć :/
happysad gratulację 🙂 cieszę się że wszystko jest dobrze 🙂

hmm, a mi od razu dala doustnie, i to Duphaston za milion kasy... 😮 no ale jak ma pomoc to czlowiek kupuje.. i lyka.. 🙃

• Mamusia
pammat napisał(a):
chloe też brałam Duphaston na szczęście tylko 2 opakowania i leżałam wtedy i później już nie musiałam ale pamiętam że za 2 opakowania płaciłam niecałe 80 zł 😮

ja jem juz 10-te!!! naszczescie teraz tylko po 3 tybl dziennie. no ale mowie, jak ma pomoc to biore... 🙂

witam dziewczynki kurcze ale mnie dużo opuściło szkoda!!!! szkoda że musicie brać te duphastony i luteine no ale jeśli to jest dobre dla was i ma to pomóc to pewnie!!!! Bedzie dobrze!!!! Jak tam wam mija weekend wiem że dla niektórych weekend jest juz caly czas nawet w tygodniu a ja dopiero od wczoraj się cieszę ale jutro juz do pracy!!!

• Mamusia
a ja jestem wsciekla i zalamana w jednym!!!
mielismy fajne plany, jechac nad jezioro z psami, grill, woda, sloneczko (ja oczywiscie w cieniu)... ale nie! musialo sie zepsuc i po porannym seksie mam plamienia ktore nie chca ustac (pomaranczowy sluz leci caly czas) i sie boje isc na slonce...!!!
w sumie moglam sie spodziewac bo po kazdym seksie mialam rozowy sluz, ale jakos jak to bylo na wieczor to rano juz niebylo sladu, a teraz caly dzien pewnie przeleze!!
nie ma to jak sobie zmarnowac niedziele.... 😞 😞 😞

• Mamusia
Witam ! gorącym popołudniem wszystkie brzuszki 🙂!
Wczoraj spędziłam cały wieczór i wreszcie wybraliśmy wczasy - pojedziemy do Władysławowa. Dzisiaj najchętniej pojechałabym nad wodę ale upał niemiłosierny. Zaplanowaliśmy długi spacer 😉 z mężulkiem. smacznego obiadku i wypoczynku niedzielnego !

• Mamusia
cześć dziewczynki 🙂

ja już dzisiaj po zajęciach, egzaminy wszystkie do przodu i to z dobrymi wynikami 🙂

a nasze plany na dzisiaj to obiadek niedługo a potem odpoczynek, a pod wieczór może jakiś spacerek 🙂

chloe na pewno wszystko będzie dobrze 🙂 jedź nad wodę i leż sobie w cieniu 🙂

• Mamusia
DZIEWCZYNY POTRZEBUJE WASZEJ RADY.
OTÓRZ DOPADŁA MNIE ANGINA 😞 OD WCZORAJ BOLI MNIE PRAWY MIGDAŁ-I TROCHE GO "OBIELIŁO"-DO TEJ PORY WIEDZIAŁAM CO Z TYM ROBICALE TERAZ ZE WZGLĘDU ŻE JEST "DZIDZIA" TO NIEWIEM CO I JAK.MAM PROPOLIS SPRAY,HASCO SEPT,TABLETKI DO SSANIA TANTUM VERDE I SEPTOSAN. PŁUKAM GARDŁO ALE DALEJ BOLI I NIC NIE ULŻYŁO 😞 NIEEWIEM CO DO TYCH "PSIKADEŁ DO GARDŁA".PROSZE PORADZCIE CO ROBIC I CZYM SOBIE POMÓC.DODAM ZE NIE MAM GORĄCZKI,TYLKO BÓL MIGDAŁKA I BIAŁY NALOT I UCHO KŁUJE OD TEGO.
POZDRAWIAM I Z GÓRY WIELKIE DZIĘKI 🙂