Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Widzę,że teraz ktoś z Aty przerzucił się na mnie,a zabieraj sobie oklaski nie zależy mi na tym tak jak Tobie 😉

Kochane brzuszki zaraz będe zbierać się i kąpiu kapiu,później pojade do kuzynki,posiedze pogadam,żeby nie nudzić się w domku.Taka śliczna pogoda się zapowiada 🙂 [img size=259]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/kwiatfioletowyzdiddlem5xj-ee8970013ee4be337a99226b7c7b35c2.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a u mnie jest dobrze 🙂 nic sie nie psuje 🙂

Teściowa właśnie dzwoniła ,pytała się jak tam jej wnusia 🙂 tez jest bardzo szczęśliwa bo ma samych wnuków a moja Dobrusia to taki rodzynek będzie 🙂No i musimy do teściowej wpaśc na herbatke,ale mówiłam ,że zajrze w czwartek albo ewentualnie jutro 🙂

• Mamusia
Mimi83 napisał:
Witam brzuszki 🙂 🙂jak tam dzionek się rozpoczął??Monia gratuluje córeczki 🙂Ja bede musiała pojsc sobie na usg prywatnie, bo moja pani ginek powiedziała, ze dopiero da mi skierowanie na usg ok 28 tyg ciaży 😞

Hej kochana,pewnie,ze idz sobie prywatnie,ja usg robie prywatnie,to 4D i teraz czekam ma poczta mi wysłac opisane zdjęcia 🙂 dzieciaczek jest z każdej strony oglądany i mierzone są rózne parametry.Ma wizytę u mojego gin mam 30 kwietnia ,robi mi usg,ale sprzet ma kiepsy i czesto się myli a co ważne jakies wady czy cos rozpoznaje bardzo późno...

• Mamusia
Tak Aniu mam 🙂Monika Markiewicz (Gnieciak) bez miejscowości 🙂Pojde na usg z męzem jak na urlop przyjedzie, bo dla mnie tez to dziwne, ze usg tak późno, przecież trzeba ocenić jak dziecko się rozwija. Ja byłam przekonana ze przysługuje mi 3 usg w ciąży,a tu taka niespodzianka że dwa 😠 dziwne jest to dla mnie 🤨

• Mamusia
Dziękuje Aniu już je przyjęłam 🙂Ładne zdjęcia, miło zobaczyć Cię w całej okazałości z brzuszkiem 🙂No właśnie nie podoba mi się to, że poprostu tak mnie ten lekarz ograniczył 😞 to nie w porządku, skąd ona może wiedziec czy dizecku nic nie jest skoro usg chce robic dopiero w 28 tyg, dlatego ide prywatnie i tak jak Monia pisała pojde na usg 4d 😉

• Mamusia
Mimi83 napisał:
Dziękuje Aniu już je przyjęłam 🙂Ładne zdjęcia, miło zobaczyć Cię w całej okazałości z brzuszkiem 🙂No właśnie nie podoba mi się to, że poprostu tak mnie ten lekarz ograniczył 😞 to nie w porządku, skąd ona może wiedziec czy dizecku nic nie jest skoro usg chce robic dopiero w 28 tyg, dlatego ide prywatnie i tak jak Monia pisała pojde na usg 4d 😉

Moja doktorowa dała mi skierowanie na 30 kwietnia na zwykłe usg,mieliśmy zrobić teraz 3/4D,ale przełozylismy to na później,skoro teraz będe mieć usg 🙂
Ja miała już dwa,jedno w 12 tyg.a drugie w szpitalu,w pierwszy dzień świat wielkanocnych..bo myślałam,że z dzidzią jest coś nie tak..a teraz 3 będe mieć 🙂Lepiej dmuchać na zimne,tak uważam 🙂