Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
powiem Wam,że przeżyłam dzisiaj szok.Wróciłam do domu,połozyłam się z nogami wyżej,po 10 minutach podnosze się,a ja mam po prawej stronie brzucha taka wielką gule,większą od pięści 🤪 🤪 ,która za chwilke schowała się i w to miejsce dostałam kilka poniaków hihi aż brzuch mi się ruszał.Zaczęłam krzyczeć mama mama zobacz!!!:laugh: :laugh:

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej dziewczynki i ja sie melduje 🙂 .
Wróciłam od ginia. Wszystko w porządeczku. Potwierdzone że na pewno chłopak 🙂 Widziałam "dowody rzeczowe":laugh: Młody juz duży na prawie 500g. I ogólnie tez wszytko ok. Następna wizyta za 3 tygodnie.

• Mamusia
ola30 napisał:
Wróciłam od ginia. Wszystko w porządeczku. Potwierdzone że na pewno chłopak 🙂 Widziałam "dowody rzeczowe":laugh: Młody juz duży na prawie 500g. I ogólnie tez wszytko ok. Następna wizyta za 3 tygodnie.

Oluś gratuluje zdrowego synka 🙂Już niedaleko do września!!! 🤪

• Mamusia
Ania i Misza napisał:
hej hello kochane moje 🙂 🙃 🤪
Nie mogłam wcześniej napisać,bo mnie nie było w domku.Byłyśmy z mamą na lodach,a później chodziłysmy po sklepach 🙂Kupiłyśmy dwie czapeczki i kaftaniki:P

Będziemy mieć prawdopodobnie chłopczyka 🤪 Jest zdrowy co najważniejsze 🙂 🙂 🙂 Ale to nie jest pewne na 100%,że będzie chłopak,Pani doktor powiedziała,że potwierdzi kolejne USG 🙂 [img size=180]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/animal27xu7-13d870881d359c9c7b3810ace7cc05b0.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Aniu bardzo sie ciesze 🙂 Najważniejsze ,że jest zdrowy i wszystko jest ok 🙂
Ja tez się rzodkiewkami objadam,kupuje kilka pęczków i tak zawsze sie boje ,że mi nie starczy 🙂(bo ja się dziele z syniem,tez bardzo lubi) 🙂

• Mamusia
ola30 napisał:

Haha kolejny chłopczyk u nas 🙂 super 🙂 Olu musze przyznac ,że ja tez wodziałam dowody rzeczowe 🙂

Ooo a moja Dobrusia aż zaczeła fikac koziołki na wiesc o kolegach z września 🙂 🙂 🙂

Gratuluje Wam dziewczynki 😘

• Mamusia
Czesc dziewczyny.
W koncu udało mi dorwac kawałek komputera hehehehe
W poniedziałek byłam na USG, bede miała syna 😁 😁 😁 😁cieszę sie , ale byłam nastawiona na córę 🙂 🙂
Aniu to miałaś bardzo fajne przeżycie, ja kiedyś widziałam jak jedna babeczka siedziała na ławce pod moim blokiem i jej sie ruszał brzuch, raz z prawej strony górka a za chwile gdzie indziej 🙂 🙂 fajny widoczek.

hhmm jesli chodzi o kolacje mnie dzis naszło na sałatkę owocową, głodna i spragniona owoców, wybrałam sie do sklepu no te owoce.........a przy kasie przeżyłam szok!!!!!!!!!
za dwa banany, dwa jabłka, pomarańcze, kiwi, winogrono, truskaweczki, gruszki i śliweczki zapłaciłam 29,57 zł!!!!!!!!

• Mamusia
Karolina80 napisał:
Dziewczyny jestem w szoku!!!
3 chłopaków ulalal Nasze córcie Monia beda miały niezłe partie do wyrwania:P

Aniu, Olu i Mady gorace pozdrawowienia i gratulacje!!!
😘

No 🙂 🙂 przynajmniej będą dziewczynki w czym wybierać 🙂 🙂
nie beda sie biły o tego jednego 😁 😁 😁 😁:

Dziekuje 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
M i P napisał:
Dziewczynki gratulacje 😉 Najwazniejsze ze zdrowe dzieci rosną 🙂 Dzis dzień chlopców:P U mnie Hania kopie i kopie od rana , ale usg nowa mani doktor mi nie zorbila, bo zrobi dopiero we wtorek i osadzi jak tam dzidzia 🙂

No tak jeszcze Hania 🙂 Więc jest remis:laugh: :P