Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej dziewczyny
witam po dłuuugasnej przerwie 🙂
jak tam maja sie wasze pociechy
ja narazie za najwiekszy dylemat to mam imie
bede miec chlopczyka i kompletnie nie wiem jak mam go nazwac jedni mówia ze mam jeszcze czas ale to mi juz od dłuzszego czasu dosłownie spedza sen z powiek :/
a jak tam u was z ruchami fika wasze malenstwo bo moje ostatnio nie wiem czemu ale coraz mniej :/ czasami juz az głupie mysli mnie nachodza czy wszystko jest ok
ale zaraz po majówce mam sie wyrac do lekarza wiec bede widziala

• Mamusia
hej dziewczyny,
po wpisie Patrycji jest 4:3 dla chłopaków 😁
gratuluję Wam z całego serca 🙂

Patrycja nie martw się niepotrzebnie, ważne że czujesz, może dzidziuś ma takie dni że potrzebuje więcej snu... 🙂

na cmentarzu zostałam w samochodzie, tak jak planowałam, i tak mi nogi zmiękły że potem na stypie nie mogłam stać i musiałam się małża trzymać, normalnie nogi jak z galarety...
Rodzina jest zdruzgotana, nikt tak naprawdę nie zna przyczyny, Kasia zabrała ją ze sobą do grobu... Najgorsze jest to że znalazł ją jej najmłodszy synek 😞 13- letni chłopczyk... Boże...

Teraz tylko modlitwa...

dobranoc Kochane...

• Mamusia
Hej dziewczynki. Ja juz na nogach- do rodizcow chyba dzis pojedziemy.

Toju zycie czasem bywa okrutne, nie wiemy czmu tka sie dzieje...

Patrycji gratuluje chlopca 🙂 Zatem 4v3:P
Jezeli chodzi o ruchy mojej Hani to ja czuje zazwyczaj rano i wiecozrem jak leze 🙂 Pati nie martw sie-po prostu jak nie kopie,to Twoj chlopczyk spi. A imie faktycznie musisz sobie przemyslec 🙂 Ja na poczatku myslalam, ze bedzie chlopiec i do brzuszka mowilismy Filip, a pozniej Hania:P jak juz wszystko bylo jasne 😜

• Mamusia
Hej i ja juz od godzinki na nogach-mąż wrócił z pracy i tak juz z nim buszuje po domku. Kawka już wypita. Dzieci jeszcze śpią.
Patrycja , gratulacje.A z tym kopaniem to się nie denerwuj-tak jak pisze Marta. Ja też czuje przeważnie rano i wieczorem .

• Mamusia
dzień dobry Wrześnióweczki 🙂
Wyspane? 🙂
Ja wstałam po 7 ,zjadłam śniadanie o 8 obejrzałam "Brzydule",bo wczoraj mnie nie było..
..a teraz siedze i się nudze 🤢

Patrycja gratuluję chłopczyka 🙂
My damy na imię Michałek naszemu kochanemy synkowi 🙂
Jeśli chodzi o rucy to nie martw się,nasz maluszek raz szaleje,a innym razem może z 5 kopniaków da na dzień 🙂 [img size=120]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/12-c6d49bae309dd6c8d53e139691587556.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
my nie mieliśmy ciekawej nocki 🤨
synek zaczął o 1-wszej wymiotowac i tak na czuwaniu cała nocka mineła...
maz o 4-tej wstał na rybki...a ja od 6-tej juz nie spie, bo jakiś debil mi wydzwaniał do drzwi...

mam nadzieję, ze dzis bedzie super dzień, mamy zlot rodzinny od strony Tomka...ciesze sie bo z kuzynostwem nie widzielismy sie wielki...a oni chca w koncu ujrzec ta Nasza Natalke w brzuszku:P

• Mamusia
Karolina80 napisał:
Aniu nie tyle zatruł co on bardzo łapczywie je...od urodzenia zawsze jak coś zle pogryzł to w nocy zwymiotował, ale wiesz jak to rodzice zaraz staja na głowie co i jak 🙂

jak to dziecko 🙂

• Mamusia
Hej Kochaniutkie 🙂

Karola jak synek sie czuje lepiej już?Bidulek ale miał noc 😞

A my z syniem śniadanko jemy i zastanawiamy sie jak spędzic dzisiejszy dzień...jakoś nie mam ochoty nigdzie jezdzic,najlepiej posiedziałabym na działeczce w ciszy i spokoju...