Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
NO ja w tesciowej tez nie zabardzo ale ja mam łatwiej bo moja lubi kwiaty 🙂i ostatnio dostała kwiaty i lampki do wina i była bardzo zadowolona i prezentu uzyła juz na andrzejki a imieniny ma w październiku jak moja mama ,więc latamy z męzem od mamy do mamy 🙂 🙂

• Mamusia
hej brzuszki!!!a ja w koncu mam zdjęcia swojego synia na płycie CD, bo dzisiaj byliśmy z meżem ponownie na usg, bo wtedy w poniedziałek maluch nie chciał nam buźki swojej pokazać tylko leżał okrakiem i buźke miał schowaną 🤪 :laugh: kaami trzymam kciuki za dzidziusia, zeby się pokazał dobrze 😉Monia piękny komplecik dla Dobrusi zakupiłas 🙂 🙂

• Mamusia
Hej dziewczynki ,a ja własnie co wróciłam do domku 🙂 Ale sie obkupiłam na szmatkach:P masakra 🙂 kupiłam spodnie ciążowe takie ala moro,sukienke super równiez po ciąży,dwie bluzeczki na ramiączkach i strój kapielowy :P no i pare rzeczy dla moich chłopaków 🙂 jestem bardzo zadowolona 🙂 lece pralke wstawic 🙂

Kaami ja równiez trzymam kciuki 🙂
Mimi ciesze się ,że Wasz przystojniaka w końcu sie ujawnił 🙂

• Mamusia
Monis owocne zakupy, najwazniejsze, ze strój dostałaś 🙂
Nio ja tapety odebrałam, a nawet regały, które miały byc po 10 czerwca. Jak dobrze pódzie to przez wyjazdem Tomka bedzie wszystko oprócz garderoby zrobione 🙂, a ja wówczas bede mogla układać 🙂

• Mamusia
Atuś jeśli chodzi o prezent dla teściowej to może coś ze szkła? Na przykład jakaś ładna misa na owoce, albo w ogóle coś takiego np. do podania sałatki albo jakiegoś dania - ja lubię osobiście takie rzeczy... Na pewno wiesz jaką ma zastawę świąteczną to może uda Ci się kupić coś co będzie się ładnie komponowało 🙂

Z moją teściową nie ma problemu bo wszystko co związane z masażem to dla niej super prezent, ostatnio kupiliśmy jej książki a masażu klasycznym i relaksacyjnym i była bardzo zadowolona 😁

Moniś śliczny komplecik no i gratuluję zakupów! Ja dzisiaj też pobuszowałam i nie znając jeszcze płci kupiłam malusie różowe rajtuzki i białe body w różowe kwiatki... (ja i różowe 🤪 sama się wypowiadałam na ten temat a dziś nie potrafiłam się oprzeć...) Dorwałam też super bluzeczkę białą z reniferkiem i napisem "My first Christmas" już taka bardziej unisex 🙂
To moje pierwsze zakupy dla dzidziusia...

Kaami oby się udało 🙂
ja czekam na 30 maja...

Karola zazdroszczę Ci tego urządzania, ja to wszystko będę miała na głowie jak dzidzia już będzie...

Monia - udanego wypadu 🙂

• Mamusia
Hej dziewcyznki wróciłam, bedzie chłopak, pokazał sie w całej okazałości 😁 , ślicznie dziekuje Mimi za oklaski, powiem szczerze ze jestem na tej stronce od niedawna i nie za bardzo wiem na czym to polega, dobrej nocki wszystkim zycze 😎