Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Monia27 napisał:
Witam kolejną Karolinę 🙂

Atuś a dziękuje bardzo ,dzisiaj sie wyspałam i mam dobry humorek 🙂

Zjem śniadanie wypije kawe,posprzatam i zaczne sie pakowac do teściowej 🙂 nie wiem czy weekend u niej wytrzymam,ale może,może 😉a jak nie to wróce do domu:P

ja mam jutro odwiedziny imieninowe u teściowej... 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Wiadomość, że dziewczynka była zaskoczeniem, głównie dlatego, że byliśmy nastawieni na chłopca ale w gruncie rzeczy nie ważne co, ważne że prawidłowo się rozwija a my jesteśmy dumni z naszej córci 😆
Teraz już dobrze się czuje ale początki były straszne, chyba miałam wszystkie dolegliwości z możliwych. Tamte minęły a pojawiły się następne choć wole już ból pleców ale na zapachy nadal reaguje

• Mamusia
Karola83 napisał:
Wiadomość, że dziewczynka była zaskoczeniem, głównie dlatego, że byliśmy nastawieni na chłopca ale w gruncie rzeczy nie ważne co, ważne że prawidłowo się rozwija a my jesteśmy dumni z naszej córci 😆
Teraz już dobrze się czuje ale początki były straszne, chyba miałam wszystkie dolegliwości z możliwych. Tamte minęły a pojawiły się następne choć wole już ból pleców ale na zapachy nadal reaguje

Uroki ciąży 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Monia27 napisał:
Teraz to nie wiem czy jechac do teściowej ,bo jak tak patrze na swoje allegro to widzę,że ciekawe aukcje przejda mi koło nosa 😞

Monia, zaczynam się martwić, czy nie jesteś uzależniona od allegro?? 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
a mam takie pytanie (bo oczywiście jako, że to pierwsza ciąża i nasłuchałam się przeróżnych "mądrości" 😉 czy kupować już jakieś ubranka itp dla malucha? bo ciężko jest się oprzeć przechodząc obok półek z dziecięcymi ubrankami ale każdy mówi, że za wcześnie itp, ale później kiedy i w sumie to jednak ogromne wydaki

• Mamusia
Karola83 napisał:
a mam takie pytanie (bo oczywiście jako, że to pierwsza ciąża i nasłuchałam się przeróżnych "mądrości" 😉 czy kupować już jakieś ubranka itp dla malucha? bo ciężko jest się oprzeć przechodząc obok półek z dziecięcymi ubrankami ale każdy mówi, że za wcześnie itp, ale później kiedy i w sumie to jednak ogromne wydaki

Ja nie wierze w zabobony i kupowałam ciuszki wcześniej, przy wszystkich ciążach, ale tym razem dziecko straciłam, więc sama nie wiem, co mam o tym myśleć...