Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Nic nic, biorę się za ścielenie i prasowanie 😞
Po przedszkolu poszłam sobie na szmatki, ale niestety, nic ciekawego sobie nie wygrzebałam 😞 Normalnie tak jakoś mam pod górkę dzisiaj, nie wiem dlaczego...
klapki sobie czerwone kupiłam na poprawienie nastroju, ale też nie pomogło 😞 😞 😞

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂 Wasza MOnia zyczy Wam miłego ,udanego,słonecznego dnia 🙂Ja zaraz na zakupy lecę,szybka kapiel jakas sukieneczka i czekam na męża 🤪 już się nie moge doczekac,czas mi się wlecze...ale będę cierpliwa,tyle wytrzymałam to co to dla mnie te pare godzinek 😉
Teraz kawkę sobie zrobie i zjem pączusia:P

• Mamusia
cześć Bąble kochane 🙂

ja dzisiaj też myślałam o szmatkach, ale kurcze, brzydka pogoda, z parasolem muszę pojechać do miasta to nie będzie za wygodnie...
Wczorajsze słonko skryło się za chmurami i pogoda jak u Was... Prania na dwór już nie wystawię, trudno...

• Mamusia
dziękuję Moniu 🙂 i dla Ciebie 🙂 😘

zazdroszczę Ci tej świeżości w powietrzu, u mnie duszno...

A nie pochwaliłam się jeszcze - wczoraj pierwszy raz widziałam jak dzidziuś rusza moim brzuszkiem!!! 🙂
leżałam na boku i co chwilę taka gulka wystawała 🙂 🙃

• Mamusia
Toja napisał:
dziękuję Moniu 🙂 i dla Ciebie 🙂 😘

zazdroszczę Ci tej świeżości w powietrzu, u mnie duszno...

A nie pochwaliłam się jeszcze - wczoraj pierwszy raz widziałam jak dzidziuś rusza moim brzuszkiem!!! 🙂
leżałam na boku i co chwilę taka gulka wystawała 🙂 🙃

Toja fajny widoczek nie 🙃 ja zawsze synia wołam i tak sobie lezymy i obserwujemy brzunio 🙂synek to zaraz do brzuszka mówi i sam sobie odpowiada,że niby to Dobrusia tak mu powiedziała 🙂

Hej Just 🙂 co tam u Ciebie? 🙂

• Mamusia
Ale ten Twój synio udany 🙂

Ja się powoli zbieram na busa. Jadę zrobić badania na obecność przeciwciał przeciw różyczce, no i jeszcze do lekarza, bo się przeziębiłam... Kurcze trochę mam stresa przez tę różyczkę...

• Mamusia
Toja napisał:
Ale ten Twój synio udany 🙂

Ja się powoli zbieram na busa. Jadę zrobić badania na obecność przeciwciał przeciw różyczce, no i jeszcze do lekarza, bo się przeziębiłam... Kurcze trochę mam stresa przez tę różyczkę...

Tojuś będę trzymac kciuki aby ok wszystko było 🙂Goń do lekarza szybko ,nie ma co,musimy na siebie uważac 🙂

Just udanych zakupów 🙂
Ja tez już lece 🙂 Buziaczki moje Kochane brzuszki 😘

• Mamusia
Hej brzuszki!!!Weszlam na chwilę,bo w koncu kopmuter mam wolny, siostra pojechała na uczelnie, mąż do swojej mamy a ja nareszcie dostałam się do komputera uff 🤨 ale chyba nikogo nie ma o tej porze 😞 Wczoraj byłam na badaniach, robiłam analize moczu i test na obciążenie glukoza bllleeeee 🤢 🤢 Miłego popołudnia dziewczny 😘 😘

• Mamusia
Hej brzuszki 🙂
wróciłam z miasta, dzis na szmatkach tylko synusia obkupiłam 🙂
ale kupiłam w Rosmanie szuflady tekstylne po 6zł do mojej szafy nowej:P
Przyszedł tez wózek- zdjecia nie oddały wszystkiego jest bardzo ładny, kolor bardzo zywy 🙂zadowolona jestem w 300%