Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kar_ola napisał:
a Tobie jak minał dzionek- popołudnie??

po obiedzie (udało mi się zrobić te pierogi 🙂)
pojechaliśmy na zakupy do biedronki, a potem do lasu, ale komary strasznie cięły i z powrotem biegliśmy do samochodu... a potem kolacyjka, piwko na dobre spanie i zaraz fik do łóżeczka 🙂

• Mamusia
Hej moje kochane wrześniowe brzuszki 🙂
Wpadłam do Was na chwilkę ze śniadaniem zobaczyc co u Was słychac 🙂Pospałam sobie dłużej dzisiaj 🙂 Oj jak fajnie jak mąż jest w domku,synkiem już się zajmie a ja mogę pospac dłużej 😎
Lece poczytac o czym pisałyście,może nadrobię chociaż troszkę:P

Dziękuje Wam też bardzo mocno za komentarze na n-k 🙂 ☺️ Kochane jesteście 😘

• Mamusia
Dzień dobry Bąble 🙂
Moniś fajnie Cię widzieć, buziak dla Ciebie 😘 😉

Karola to mieliście super zabawę

U nas wczoraj pogoda była fatalna, siedziałam w domu, plany pokrzyżowane, dzisiaj będę nadrabiać, mam jeszcze parę osób do odwiedzenia, bo jutro już wracam do domciu.

Za mężem tęsknię już baaardzo...

miłego dnia brzuszki, pewnie zajrzę wieczorkiem dopiero...

• Mamusia
hej kochane!!!Ja dziś pospałam z meżem prawie do 10ej 🤪 bo u mnie burza była rankiem i taka nieprzytomna byłam, ze szok 🤢 Teraz taka pogoda w kratke jest, a ogólnie zimno jest i pewnie bede cały dzień siedziała w domu 😞 Ata trzymam kciuki za wizytę u lekarza napisz czy wszystko w porządku jak wrócisz, karola to fajnie,że miło spędziliście czas z synkiem 🙂 🙂 Toja owocnych odwiedzin Ci życze u znajomych, tak narobiłaś mi smaka na to ciasto z galaretką i sama chyba dziś sernik zrobię na zimno 🤪 🤪 :P Dzis bede zaglądać częściej, bo mąż jedzie na konserwacje podwozia samochodu czy coś takiego 🤔 , a siostra do chłopaka, więc nareszcie komp dla mnie na cały dzień 🤪 🙃 Miłego dnia kochane, zajrze poźniej 😘

• Mamusia
Hejka kobietki 🙂
Własnie wróciłam od mamy, byłyśmy razem w mieście. Kupiłam sobie organtyne do małego pokoju, więc dzis jeszcze okienka odświeze...podłoze na maszynie materiał i jakas kombinacje wytworze:P

teraz ide pospac troszkę...
miłego popołudnia.
Monia for you 😘 😘 😘

• Mamusia
A ja wpadłam na chwilkę, bo biszkopt sobie piekę pod serniczek na zimno:P poszukałam przepisu na necie i będę coś tworzyła, mam nadzieje, że mi wyjdzie coś zjadliwego 🤪 🤪 hehe, bo pierwszy raz robię 🙂 🙂 Miłego popołudnia sobotniego kochane 😘 😘

• Mamusia
Atuś teraz pewno musisz iśc z tymi wynikami do ginekologa.
Just- fajnie tak powspomninać, mnie nieraz tez tak nachodzi...

...a ja miałam gosci...mama, siostra, szwagier i chrzesniak...od razu wszystkich wykorzystałam...mama podszyła firanki, siostra upieła...szawgier drabine zaniósł do garazu...w rodzinie siła jak sie to mówi nie:P:P

mama nadzieję, ze ktos z wieczora dołaczy do Mnie na forum, bo chciałabym posiedziec troszkę 🙂