Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dziś mam dzień mamy w przedszkolu. Idę na 9:30, a wcześniej pasuje do mamusi pobiec mojej, bo ma dziś drugą zmianę i pewnie po przedszkolu bym nie zdążyła 😞

Pewnie dziś też nie znajdę czasu, żeby z Wami siedzieć na forum, wiec miłego świętowania 😘 , moje mamuśki 🙂 🙂 🙂 😘 😘

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witajcie Mamuski!!!
Wszystkiego Najlepszego z okazji Naszego Świeta 😘 😘 😘
- ja tylko wpadam zyczyć miłego dnia Wam moje brzucholki wrzesniowe 🙂 zaraz wybywam na działkę, bo pogoda przepiekna jest, a pózniej wracam bo mąz dziś wraca- chory jest, jego stan pogarsza się i nie wytrzymał juz na Mazurach...dziś nie mogłam się z Nim dogadac taki chory 😞((

ok, papatki....

• Mamusia
ja mam chwilkę wytchnienia, bo mięsko na obiad mi się dusi, dzieci zaraz po zabawie na dzień mamy z przedszkola zabrałam, bo chciały, u mamusi mojej najukochańszej byłam z samego rana i jeszcze odwiedziny u teściowej mi zostały... nie chce mi się zbytnio, ale ostatnio dwa razy nie byłam, więc pasuje wreszcie się ruszyć do niej, bo jeszcze gotowa pomyśleć, że się za coś obraziłam...

• Mamusia
Atus ja narazie bardzo dobrze znosze wysokie temperatry.
Lezakuje pod drzewkiem w chłodzie, w zapasie mam wode niegazowana lub herbate schłodzoną:P
-dzis nawet synus psikał mnie swoim pistoletem, to nawet chciałam aby mi brzuszek zraszał:P:P

Mała Natalka jak w promieniach słoneczka siedze, delikatnie mnie kopie, a tak wiekszosc dnia spi. Urzeduje za to jak młody bóg w godzinach wieczorynych, a nocnych to szaleje jak na jakimś dosco:P:P.

• Mamusia
Martwie sie o mojego męza, dobrze ze za kilkanaście minut juz go zobacze 🙂. Podobno angina, zapalenie zatok, katar nieziemski- to tylko co widac...wciaz ma ograszke i wysoka goraczke...juz mu pościeliłam w drugim pokoju i niech sie kuruje...jutro zawioze go do lekarza...napewno nie puszcze go w czwartek do pracy, dopiero az całkiem wyzdrowieje:P

• Mamusia
Cześć kochane 🙂
spóźnione życzenia z okazji Dnia Matki Wam, dziś najpiękniejsze składam (ale składnia...)
wczoraj tak bolała mnie głowa że nie mogłam się ruszyć 🥴 tyle co pranie i obiad szybki zrobiłam i do wyrka. Nawet się nie umyłam z tego wszystkiego.
Byłam u internistki. Skierowała mnie na USG jamy brzusznej w związku z tymi bólami. Idę jutro.

Zaraz zmykam do pracy

miłego dnia Bąbelki, dzisiaj ma padać, więc może się spotkamy chociaż na chwilę po południu 🙂
😘 😘

• Mamusia
Dzień dobry dziewczyny,
troche mnie nie było, ale to przez pogode. Prawie całe dnie na dworze jestem z dziewczynami. Dzisiaj za to obudziła mnie ulewa taka że nic nie było widać i wiatrzysko 🤪 . Więc jesli sie nic nie zmnieni to zapowiada sie przymusowe siedzenie w domku 😞 .
Ja czuje sie dobrze, chociaż Maks daje mamusi popalić 🙂 . Kopie jak cholerka. Dokucza mi troche rwa w prawym boku, musze uważać żeby bóle się nie nasilały.