Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hejka Dziewczynki 🙂
-u Nas nieciekawie-oczywiście chodzi o mojego M-wyglada jak cień człowieka, w nocy 4razy sie przebierał a ja pościel zmieniałam 😞
-teraz poszedł do przychodni, ale jest strasznie słaby, że boje się aby nie zemdlał 😞
-a tak wogóle to wszystko ok, ja czuje się super 🙂

Prawda dzis w całej Polsce zimno ma byc, wiec moze forum zacznie tętnic swym dawnym rytmem 🙂

• Mamusia
Karola, mój M w tamtym tygodniu też taki chory był. No jak nogdy go z nóg scinało. Leżał tylko 😞 . na szczęście już jest dobrze. Życze zdrówka dla męża 🙂 .
Co do tłuczenia wszytskiego , to nic mi nie mów. Wytłukałam juz chyba przez ostatni miesiąc z pół serwisu 😞

• Mamusia
Hejka dzis mijanki widze same:P
-ja własnie posprzatałam mieszkanko, rozpakowałam torby męża, jego samego wysłałam do łózka...i teraz czas na relax:P

- juz widze poprawe, dostał 2antybiotyki, zastrzyk i kilka innych dobrodziejstw lekarskich...mam nadzieję, ze wydobrzeje 🙂

• Mamusia
Kar_ola napisał:
Hejka dzis mijanki widze same:P
-ja własnie posprzatałam mieszkanko, rozpakowałam torby męża, jego samego wysłałam do łózka...i teraz czas na relax:P

- juz widze poprawe, dostał 2antybiotyki, zastrzyk i kilka innych dobrodziejstw lekarskich...mam nadzieję, ze wydobrzeje 🙂

Cieszę się, mam nadzieje, że Tom szybko dojdzie do siebie 😉

• Mamusia
ata38 napisał:
...a ja mam doła dzisiaj... ☺️

ja tez jetem wykończona...
a jeszcze jedna pralke musze isc na strych powiesić...i po dziadka jechac jak zadzwoni do szpitala, bo pojechał na badania...i nie mowie ile prasowania.....ok4 pralek 🤪 🤪 🤪
dzis nawet nie spałam popołudniu 😞padne zapewnw wieczorem jak kłoda...

• Mamusia
hej dziewczyny 🙂
spodziewałam się więcej czytania 😉

ja dzisiaj lepiej niż wczoraj... No i słoneczko wyszło, pięknie za oknem, ale ja bez sił. Dzieci w przedszkolu szalały... Na dwór nie mogliśmy wyjść bo deszcz, a te jakby się szaleju najadły... Gardło zdarłam żeby je przekrzyczeć. Masakra...

Mąż wierci i przykręca listwy przypodłogowe, dzidzia co chwilę skacze jak słyszy, pewnie jej przeszkadza, no ale trzeba to trzeba 🙃 😉

Atusia nie smutaj, buziak dla Ciebie :*

• Mamusia
no nie wierzę!!!
oprócz Aty na posterunku nikogo...

dziewuchy gdzieście są???

Zmykam zaraz na USG jamy brzusznej. Mam nadzieję że nie wyjdzie tam nic niepokojącego, boli okropnie,ale wolałabym żeby to bolało od ucisku przez dzidzia niż od czegoś poważniejszego.
głodna jestem okrutnie, ale zjeść nic nie mogę, bo muszę być na czczo... Skręca mnie strasznie. Jeszcze jakiś czas temu by to nie przeszło, bo rwałoby mnie na wymioty, na szczęście już tak spektakularnie nie jest 😉

Trzymajcie kciuki! 😉

• Mamusia
Dzień dobry brzuszki!!!!Ja tylko na chwilkę wpadłam się przywitac, bo niedługo idziemy z męzem malowac i robic porządki w mieszkanku 😉Atuś cieszę sie ze nie musisz sie stresowac wizytami u lekarza w tym tygodniu 🙂 Miłego dnia kochane!!!! 😘 😘

• Mamusia
powodzenia Mimi!
zazdroszczę remonciku, nie wierzę że to piszę ale zazdroszczę.
U nas nowe mieszkanko przyjdzie wtedy co dzidziuś i ja nawet nie będę widziała co się tam będzie działo zanim się nie wprowadzimy... ech